Προς το περιεχόμενο

Fast Five (Fast and the Furious 5)

Japan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και χει Jordana Brewster που στο 1ο F&F ειχε αφησει εποχη με την ομορφια της δεν θα χει Michelle Rodriguez και με χαλαει λιγο...

Μετα το αξιολογο Fast4 περιμενω τουλαχιστον κατι στα αντιστοιχα επιπεδα...

Δημοσ.

Τι έγινε ρε, πολύ Αμερικανίλα έπεσε. Πέρα απο το 350Ζ και το GT-R όλα Αμερικάνικα. 100 διαφορετικά Chargers δείξανε, τα δικά τους, τα μπατσικά...

Βρωμάει μούφα όπως το 4ο*....

Δημοσ.

Εντάξει, το 4 ήταν τρελή cultιά. Ελπίζω και αυτό να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, δηλαδή ένα ξέγνοιστο δίωρο γεμάτο απο mindless fun!

Δημοσ.

αμα δεν εχει jap imports δε λεει... μ αρεσει η ολη φαση (παρολο που δεν εκφραζει με τον αληθινο τροπο το χωρο του tuning), αλλα εχω μια αδυναμια στα jap imports οπως αυτα που υπηρχαν παρα πολλα στο 1.. Εclipse, Supra, GTR34, Civic, Integra, Silvia... ειχε και μερικα american muscle, ομως κατα βασει επαιζαν τα γιαπωνεζικα..

Δημοσ.

Καλά το 4 παίζει να ήταν το πιο άθλιο.

Εμένα πάντως μου άρεσε περισσότερο το Tokyo Drift..

Μπηκανε ολοι οι καγκουρες να κραξουνε το 4ο επειδη δεν επικεντρωνoταν στο καγκουρια part? :P

Το θεωρω καλυτερο του Tokyo Drift.

Δημοσ.

Μπηκανε ολοι οι καγκουρες να κραξουνε το 4ο επειδη δεν επικεντρωνoταν στο καγκουρια part? :P

Το θεωρω καλυτερο του Tokyo Drift.

Δεν το θεωρώ άθλιο για τον λόγο που λες, απλά η όλη φάση με τους υπερυπολογιστές και τον

υπερσχεδιασμό "need4speed" που έδειξε, με χάλασε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...