Προς το περιεχόμενο

Καθορισμος της αναλυσης μιας οθονης

Ampalon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω μια τηλεοραση η οποια εχει native αναλυση 1280χ766.Το προβλημα ειναι οτι η 4670 που εχω αλλα και οποια εχω χρησιμοποιησει δε βγαζει τετοια αναλυση με αποτελεσμα η εικονα στην τηλεοραση να ειναι σκ@τα.Μπορω καπως να καθορισω εγω την αναλυση που βγαζει η καρτα;

Δημοσ.

Γενικότερα, υπάρχει η επιλογή να σου εμφανίσει στις επιλογές όλες τις αναλύσεις που υποστηρίζει η κάρτα σου και όχι μόνο αυτές που το σύστημα πιστεύει ότι υποστηρίζει η τηλεόρασή σου. Αν γράψεις το λειτουργικό σου, θα μπορέσουμε να γίνουμε και πιο σαφείς...

Δημοσ.

1280x768. :rolleyes:

Την tv την έχεις συνδεμένη σαν δεύτερη οθόνη ή σαν κύρια;

Αν έχεις δύο οθόνες και έχει επιλέξει clone δεν θα μπορέσεις να έχεις native αναλύσεις και στις δύο.

Δημοσ.

Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας -> Properties -> Settings -> Advanced -> Monitor και ξετσεκάρεις αυτό που λέει "Hide modes that this monitor cannot display"

Δημοσ.

@dewn735:Το εχω κανει αυτο και ετσι μου εβγαλε την 1280χ720 με την οποια ειμαι τωρα.Αλλα μετα την 1280χ720 παει στην 1280χ768.Επισης δεν εχω βρει τιποτα και μεσα απο το ati catalyst

@phanispal:Ειναι η samsung le37r86bd

Δημοσ.

με μια γρήγορη αναζήτηση η ανάλυση της οθόνης σου είναι 1366 x 768

+1

Η samsung είναι HD Ready στα 1366χ768, δες ΕΔΩ, οπότε οι ανάλυση που ζητάς δεν είναι native ανάλυση της tv.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...