MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δεν εχω την παραμικρη μνημη με μενα να πιστευω στον Αγ.Βασιλη Ποτε δεν νομιζω να μου καλιεργηθηκε κατι τετοιο ουτε σε μενα ουτε στα αδερφια μου.Κ να γινοταν αμφιβαλω οτι η μανα μου δεν θα μας ελεγε ενα ''ελα τωρα,συνερχομαστε'' Μια απ' τα ίδια. Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να πιστεύει στον Άγιο Βασίλη. Αχμ.
marantonis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ουτ' εγω. ΥΓ. Αλλα εγω ημουν περιεργη περιπτωση. Με θυμαμαι στην τεταρτη δημοτικου να κανω μαλακιες στο βιβλιο των θρησκευτικων, στις εικονες στου Χριστου συγκεκριμενα για να διαπιστωσω αν υπηρχε με το αν θα μου εκανε τιποτα! Και αλλη μια σχετικη μνημη που εχω, ειναι οτι παρακαλουσα τον Θεο (το βραδυ, στο κρεβατι) αν υπαρχει να μου φερει (το πρωι) ενα transformer εξω απο το σπιτι μου! Αυτο ακομα πιο παλια. Damn
kirileman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δε μπορείτε να αποδείξετε ότι δεν υπάρχει, όργανα της Pepsi!!!!
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει δεν υπάρχει, τον αγαπάμε!!!
marantonis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 χοχοχο χαχαχαχ ψηνομαι να κανω κι αλλα accounts, μονο και μονο για να δωσω κι αλλα +1 σ' αυτο το ποστ :lol:
Jason13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Εγω εμαθα οτι δεν υπαρχει Αϊ Βασιλης στην Τριτη δημοτικου οταν το δωρο επανω του, εγραφε ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ .Πριν απο αυτο σαν πονηρος, ηθελα να ξεγελασω τον Αϊ Βασίλη, εβαζα σε καθε διαμερισμα μας-συγγενη, και απο ενα γραμμα με διαφορετικο δωρο, αλλα δυστυχως απο τα 3-4 τζακια μονο ενα δωρο μου ειχε ερθει :(
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ αμυδρά θυμάμαι να πιστεύω στον Αη Βασίλη όταν πήγαινα 1η δημοτικού (περίπου, μπορεί και πιο πριν). Κάπου εκεί ο αδερφός μου μου είπε ότι ο Αη Βασίλης είναι ο μπαμπάς και η μαμά... Μάλιστα κάναμε πως κοιμόμαστε για να τους πιάσουμε στα πράσα να βάζουν τα δώρα κάτω από το δέντρο.
Garnele Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ελάτε ρε σεις, είναι ωραία τα ψέματα που μπορείς να πεις σε ένα παιδί και να τα πιστέψει, ενίοτε και να χαρεί.. ο Αη-Βασίλης, ο παππούς είναι στον ουρανό και σε βλέπει από ψηλά, ο μπαμπάς σ' αγαπάει απλώς πήγε ένα μεγάλο ταξίδι και θα αργήσει να έρθει γι αυτό πήρε τη μεγάλη βαλίτσα. Ντάξει, τα δυο τελευταία είναι χοντρά, άλλα βρίσκω ότι όλα έχουν την πλάκα τους. Να, για παράδειγμα εγώ καταφέρει να πείσω την αδερφή μου ότι είναι υιοθετημένη. Όταν έμαθε ότι δεν είναι ξέρετε τι χαρά πήρε; Η άποψη που είχα διαβάσει και κρατάω πάντως για τον Σαντα είναι ότι το παιδί παύει να πιστεύει όταν χάνει αυτή τη νηπιακή αθωότητα και την αντικαθιστά με μία "παιδική ωριμότητα". Γι' αυτό και το μεγαλύτερο ποσοστό των πιτσιρικιών σταματάει να πιστεύει σ΄αυτόν γύρω στα 6.
ApSiMan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 .... Να, για παράδειγμα εγώ καταφέρει να πείσω την αδερφή μου ότι είναι υιοθετημένη. Όταν έμαθε ότι δεν είναι ξέρετε τι χαρά πήρε; ... Respect (δφαδφ)
leftermann Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Υ.Γ. Η απορία που είχα πάντα είναι τί σκέφτεται ένα παιδί που πιστεύει στον Άγιο Βασίλη, όταν πάει βόλτα στα μαγαζιά και βλέπει καμιά 10αριά Άγιους Βασίληδες. Πώς το δικαιολογούνε οι μαμάδες, έχει προσέξει κανείς; κι εγώ τυρανίστηκα με αυτό, και τελικά του είπα ότι όλοι αυτοί οι αη βασίληδες είναι ψεύτικοι, για να μοιράζουν δωράκια και να χαίρονται τα παιδάκια. Ο αη Βασίλης είναι ένας, δεν τον βλέπουν ποτέ τα παιδάκια, έρχεται πριν ξημερώσει η πρωτοχρονιά, μπαίνει από την καμινάδα, εμείς που δεν έχουμε καμινάδα αφήνουμε λίγο ανοιχτό το παραθυράκι, αφήνει το δωράκι μας (αυτό που του ζητήσαμε στο γράμμα που του γράψαμε) κάτω από το δέντρο, ρίχνει μια δαγκανιά στο κομμάτι της βασιλόπιτας που του αφήσαμε στο τραπέζι, και φεύγει αθόρυβα. Το πρωί που ξυπνάμε πεταγόμαστε σαν ελατήριο από το κρεβάτι για να δούμε αν το δώρο μας ήρθε, ακολουθούν μερικά δευτερόλεπτα αγωνίας μέχρι να σκίσουμε το περιτύλιγμα και να δούμε αν τελικά μας έφερε αυτό που ζητήσαμε και όχι κανένα ελαφάκι, και καταλήγουμε με ένα τεράστιο χαμόγελο χαρας και ικανοποίησης όταν το δούμε. Νομίζω πως όταν κάποια στιγμή μάθει ότι ο άγιος δεν υπάρχει, πιο πολύ θα στεναχωρηθώ εγώ, παρά αυτός.
arxaggelos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 δεν υπαρχει?????????????????????????? και ποιος ηταν ο τυπος με τα κοκκινα περισυ τα μεσανυχτα στο σαλονι μου?????????????????? ποιος μου φερε τη μπαρμπι μπετατζη και τον κεν μπαλαρινα??????????? όου φακ kk1991, you've been played like a fiddle. Έχεις ακόμη την αγνότητά σου;;;; btw, υπάρχουν άπειροι τρόποι να πείς σε ένα παιδί ότι υπάρχει Αγιος Βασίλης και να μην το θεωρούν καθόλου δεδομένο ότι θα τον δούν, και να πιστεύουν ταυτόχρονα ότι το δώρο είναι απίο από αυτόν, και να μην απογοητευτούν ποτέ, όσο κι αν μεγαλώσουν. Τα ξερά "υπάρχει-δεν υπάρχει" είναι πολύ επικίνδυνα.
PCharon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 κι εγώ τυρανίστηκα με αυτό, και τελικά του είπα ότι όλοι αυτοί οι αη βασίληδες είναι ψεύτικοι, για να μοιράζουν δωράκια και να χαίρονται τα παιδάκια. Ο αη Βασίλης είναι ένας, δεν τον βλέπουν ποτέ τα παιδάκια, έρχεται πριν ξημερώσει η πρωτοχρονιά (...) Νομιζω πως το πιο πετυχημένο είναι να πεις αυτό ακριβώς, οπότε βοηθάς στο να συνεχιστεί το παραμύθι και δε διαταράσσεις το μυαλό του μικρού!
Lucifer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 ρίχνει μια δαγκανιά στο κομμάτι της βασιλόπιτας που του αφήσαμε στο τραπέζι Σε φαντάζομαι με τη σωβρακοφανέλα τα χαράματα να χλαπακιάζεις και γελάω σα μαλάκας
kk1991 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 όου φακ kk1991, you've been played like a fiddle. Έχεις ακόμη την αγνότητά σου;;;; btw, υπάρχουν άπειροι τρόποι να πείς σε ένα παιδί ότι υπάρχει Αγιος Βασίλης και να μην το θεωρούν καθόλου δεδομένο ότι θα τον δούν, και να πιστεύουν ταυτόχρονα ότι το δώρο είναι απίο από αυτόν, και να μην απογοητευτούν ποτέ, όσο κι αν μεγαλώσουν. Τα ξερά "υπάρχει-δεν υπάρχει" είναι πολύ επικίνδυνα. χαχα!!!! παντως σοβαρα τωρα υπαρχουν τροποι ενα παιδι να μην θελει απο μονο του να πιστευει στον αι-βασιλη!!!!http://www.youtube.com/watch?v=07b-cbisszM μπουαχαχαχα!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.