bluesattack Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Υπουλοι κακοι του που πανε να ξεγελασουν τα παιδακια δινοντας τους καραμελες και πιανοντας τους την κουβεντα .Ο Αη Βασιλης ειναι ενας μονο ενας , η μαμα ξερει ποιος..Αυτο ειναι η σωστη εξηγηση , δεν ειναι να ξανοιγεσαι και πολυ
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δε νομίζω πως αυτός που πιστεύει στην ύπαρξη θεού έχει περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία από αυτόν που πιστεύει στην ύπαρξη του Άι-Μπιλ. Υ.Γ. Η απορία που είχα πάντα είναι τί σκέφτεται ένα παιδί που πιστεύει στον Άγιο Βασίλη, όταν πάει βόλτα στα μαγαζιά και βλέπει καμιά 10αριά Άγιους Βασίληδες. Πώς το δικαιολογούνε οι μαμάδες, έχει προσέξει κανείς; Eξαρταται απο την ηλικια του μικρου μαλλον. Σε μικρη ηλικια υποθετω πως δεν κανει την σκεψη να συσχετισει τον συγκεκριμενο τυπο που φερνει τα δωρα με αυτους που βλεπει στον δρομο. Μετα νομζω πως θεωρει πως ο Αγιος Βασιλης πχ στην Ερμου ειναι ανθρωπος ντυμενος σαν Αγιος Βασιλης (αυτος που θα του φερει το PS3).
ClouD Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ο Βασίλης από όσο θυμάμαι ήταν μια καλή αφορμή να παίζουμε κρυφτό (κάπως διασκευασμένο) με τα γονίδια. Επίσης, μεγάλο συν στο αρχικό ποστ γιατί μου θύμισε πως μύριζε το σπίτι όταν η μάνα ξεκινούσε να φτιάχνει γλυκά. Α και: http://www.youtube.com/watch?v=23cjXModWpA
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μια περιοδο πιστευα ακραδαντα πως δεν πρεπει να παραμυθιαζουμε τα παιδια με imaginary creatures τυπου Santa ή οτιδηποτε αλλο. Ειδικα με μορφες σαν του συγκεκριμενου κοκκινου αλα Coka Cola τυπακου. Απο την αλλη, αν ειμαστε αντικειμενικοι, πρεπει να μπλοκαρουμε εικονες και concepts τυπου Smurfs κλπ, αλλα κατι τετοιο ισως περιορισει την φαντασια ενος παιδιου (παιδιου ε, οχι μαντραχαλου που ετοιμαζεται για στρατο ) και τα προσγειωσει αποτομα στην πραγματικοτητα. Επισης σκεφτομαι μια παρεα παιδιων που ολα λενε τι θα ηθελαν απο τον Big Billy, ενω ενα παιδακι πορσπαθει να τους πει πως ο τυπος δεν υπαρχει. Και τρεχει να αποφυγει τις πετρες... εγω οταν λεω, ακομα και τωρα, στην μανα μου οτι το ξερουμε (εγω κι η αδερφη μου)οτι δεν υπαρχει αγιος βασιλης κι οτι την ειχαμε παρει χαμπαρι οτι αυτη εβαζε τα δωρα κατω απο το δεντρο και ετρωγε τα μπισκοτα που αφηναμε (ποτε ολοκληρο για να μην παχυνει ), ακομα κανει την παπια και λεει οτι δεν ξερει τπτ :blink: δεν ξερω πως πρεπει να αντιδραω σε κατι τετοιο.
DrLo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλά, κοροϊδέυετε τώρα αλλά όταν σκάσει μύτη ο Αι-Bill με το flying_6deer_bill-mobile του να δω τι θα λέτε !!!
jason_rethymno Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ έμαθα οτι δεν υπάρχει Αι Βασίλης στην Τρίτη Δημοτικου από έναν π**στη δασκαλο που είχα. Οι γονείς μου δεν μου είχαν πει τίποτα..
Lucifer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ ήμουν καπιταλοκούταβο, έπαιρνα δώρα από κάθε συγγενή ξεχωριστά -κανείς δεν έπαιρνε δεύτερο για να περισσεύει και καθώς δεν έπαιρνα μόνο ένα, δεν πίστευα ποτέ στον τύπο που ήξερα πως είναι απλώς "το μίκι μάους των χριστουγέννων". Επίσης ποτέ δεν προσπάθησα να πείσω κανένα παιδάκι για το αν υπάρχει ή όχι, από μικρός ήμουν βρωμερός υπερόπτης και τα θεωρούσα έτσι κι αλλιώς χαζά.
kk1991 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 δεν υπαρχει?????????????????????????? και ποιος ηταν ο τυπος με τα κοκκινα περισυ τα μεσανυχτα στο σαλονι μου?????????????????? ποιος μου φερε τη μπαρμπι μπετατζη και τον κεν μπαλαρινα??????????? σοβαρα τωρα δε πιστεψα ποτε στον Αι-Βασιλη αν και οι γονεις μου κατεβαλαν φιλοτιμες προσπα8ειες, οποτε και εγω μεχρι τα 7 εκανα οτι πιστευα για να μην τους το χαλασω(πρωτο παιδι και θελαν ολο το παραμυθι)τι να εκανα???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 έλεος με τα spoilers στον τίτλο...
JERONIMO888 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πιστευα πολυ μεχρι καποια ηλικια οι γονεις μου εστηναν και σκηνικα με πατημασιες κτλπ οτι ειχε ερθει ο αγιος βασιλης και ετρεχα στο δεντρο να lootaro. Αληθεια εσεις ποτε τα παιρνατε τα δωρα πρωτοχρονια η χριστουγεννα?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δεν εχω την παραμικρη μνημη με μενα να πιστευω στον Αγ.Βασιλη Ποτε δεν νομιζω να μου καλιεργηθηκε κατι τετοιο ουτε σε μενα ουτε στα αδερφια μου.Κ να γινοταν αμφιβαλω οτι η μανα μου δεν θα μας ελεγε ενα ''ελα τωρα,συνερχομαστε''
akpe Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZQ7x60v1lu4 Ακόμα να το βγάλουν στο γιούτουμπ σε καλή ποιότητα γμτ
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ακόμα να το βγάλουν στο γιούτουμπ σε καλή ποιότητα γμτ http://www.youtube.com/watch?v=1Hypui-A7W8
salliara Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ θυμάμαι που το πήρα χαμπάρι γυρω στα 8-10, όταν είδα μια φωτογραφία απο προηγούμενη πρωτοχρονιά, με τη θεία μου ντυμένη αι βασίλη να μου δίνει τα δώρα και είπα στη μαμά μου: -Ρε μαμά, ο άγιος βασιλης δεν μοιάζει πολύ με την θεία? (φυσικά η μαμά ακόμα γελάει..) εδιτ - 6 ήμουν τελικά
Sarandis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δεν υπαρχει σιγουρα,εγω δεν εχω καμιναδα αλλα δωρακια επαιρνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.