Moderators stormrain Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ελαβα ενα μηνυμα απο ενα μελος. Στους Συμμετεχοντες εχει το nick μου και το δικο του αλλα λεει Μη διαθέσιμο: Το Θέμα Διεγράφη. Επισης δεν με αφηνει να απαντησω. Αλλα διαβαζω κανονικα τι γραφει το μελος (δεν ειναι banned). Ερωτηση: Πως και γιατι γινεται αυτο? Δεν βρηκα καλυτερο μερος να το ποσταρω, δεν ξερω αν ειναι bug ή κατι αλλο, σορυ αν εκανα λαθος στο μερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 μήπως είναι αυτοματοποιημένο μήνυμα για διαγραφή θέματος που είχες λάβει μέρος ή το παρακολουθούσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Οχι, ειναι απλως ενα μηνυμα στο inbox που μου εστειλε καποιος. Το περιεχομενο του οποιου ειναι καπως κουλο μαλιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Τα pms στο inbox στελνονται με τη μορφη συζητησης. Αν ο αλλος στο δικο του inbox διαγραψει τη συζητηση, πώς θα απαντησεις σε μια διεγραμμενη συζητηση? Φυσικα μπορεις να ξαναστειλεις pm (δημιουργωντας νεα συζητηση) με την απαντηση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Τα pms στο inbox στελνονται με τη μορφη συζητησης. Αν ο αλλος στο δικο του inbox διαγραψει τη συζητηση, πώς θα απαντησεις σε μια διεγραμμενη συζητηση? Φυσικα μπορεις να ξαναστειλεις pm (δημιουργωντας νεα συζητηση) με την απαντηση σου. Τhanks! Bασικα δεν ειχα σκεφτει πως ειναι αμφιδρομο. Θεωρουσα δηλαδη πως αν διαγραψω/διαγραψει την συζητηση, αυτη παρεμενε διαθεσιμη στον συνομιλητη για απαντηση. Another new insomnia feature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
y=αx+β Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δεν καταλαβαίνω σε τι είναι χρήσιμο αυτό το new insomnia feature. Το προτιμούσα όπως ήταν παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 εννοείς το να παρουσιάζονται τα pms σαν topic ή να μπορεί να σβήνει κάποιος το post του με αποτέλεσμα να μην μπορείς να του κάνεις reply? (βέβαια μπορείς να του στείλεις νέο pm σαν απάντηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
y=αx+β Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Σε όλα τα άλλα φόρουμ που έχω δει, το κάθε πμ είναι όπως στα email: δηλαδή έχει ο καθένας το δικό του αντίγραφό μέσα στο γραμματοκιβώτιό του και το κάνει ό,τι θέλει. Αυτό το καινούριο σύστημα εδώ, εμφανίζεται ως κοινόχρηστη συνομιλία (αν μπορώ να το πω έτσι) και δείχνει πόσες φορές διαβάστηκε από τον άλλον και διάφορα τέτοια περίεργα που δε μου αρέσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 τα άλλα forums που έχεις δει βασίζονται σε vbulletin όχι σε IPB όμως... προσωπικά το ότι φαίνονται σαν topic το ένα κάτω από το άλλο με βολεύει απίστευτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 +1 Thresh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
y=αx+β Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Έχω χρησιμοποιήσει και IPB και phpBB και έχω δει και αλλού να εμφανίζονται σαν τόπικ, αλλά δεν είναι κοινόχρηστα ούτε δείχνει πόσες φορές ο άλλος χρήστης άνοιξε το πμ που του έστειλες ούτε έχει καμιά σημασία αν σβήσει ο άλλος το δικό του αντίγραφο. Ο καθένας βλέπει μόνο αυτά που είναι αποθηκευμένα στο δικό του γραμματοκιβώτιο και όχι τί κάνει ο άλλος στο δικό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μήπως έχεις χρησιμοποιήσει παλιότερη έκδοση του IPB; (Απ' όσο ξέρω) στο Insomnia παίζει η default p.m. λειτουργικότητα της 3.x., χωρίς να έχει ρητά εγκατασταθεί κάποιο module που να τη μεταβάλλει. Έχω χρησιμοποιήσει και IPB και phpBB και έχω δει και αλλού να εμφανίζονται σαν τόπικ, αλλά δεν είναι κοινόχρηστα... Ούτε εδώ είναι κοινόχρηστα! ...ούτε δείχνει πόσες φορές ο άλλος χρήστης άνοιξε το πμ που του έστειλες Ούτε εδώ φαίνεται αυτή η πληροφορία, που είδες κάτι τέτοιο; ούτε έχει καμιά σημασία αν σβήσει ο άλλος το δικό του αντίγραφο. Αν ο άλλος σβήσει το δικό του αντίγραφο, η ακεραιότητα του δικού σου αντιγράφου δεν επηρεάζεται. Το μόνο που συμβαίνει είναι απενεργοποίηση στη μεριά σου του κουμπιού «Απάντηση». Αλλά όπως σωστά ανέφεραν και τα μέλη πιο πάνω, αυτό έχει καθαρά τυπικό χαρακτήρα: Αν πραγματικά θέλεις να απαντήσεις (παραβλέποντας το γεγονός ότι ενδέχεται [1] το άλλο μέλος να έσβησε το αντίγραφό του για να δείξει ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη συζήτηση μαζί σου), μπορείς να το κάνεις: στέλνεις εκ νέου μήνυμα με αποδέκτη το μέλος αυτό, ξεκινώντας έτσι νέα Προσωπική Συζήτηση/topic. [1] «Ενδέχεται». Μπορεί πάλι να το έσβησε γιατί απλά είναι γεμάτο το inbox του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 πάνω σε παρόμοιο θέμα: όταν στο κουτάκι πάνω αριστερά μιας Συζήτησης , όπου φαίνονται οι συμμετέχοντες σ' αυτήν, στον άλλον γράφει Έχει αποχωρήσει από τη συζήτηση τι σημαίνει; Υποθέτω πως δεν έχει διαγράψει την κουβέντα αλλιώς θα ήταν μαρκαρισμένη ως τέτοια, έτσι; (δηλ. Μη διαθέσιμο: Το Θέμα Διεγράφη) (άσχετο: παραδόξως πάντως όσες τέτοιες διαγραμμένες συζητήσεις έχω ανοίγουν ακόμη...) οπότε τι συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Το έχει διαγράψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 γιατί δε λέει τότε: Μη διαθέσιμο: Το Θέμα Διεγράφη όπως σε άλλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα