Garfield1980 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις τώρα γράφτηκα αλλά δεν μπορώ να βάλω μια αγγελία.Τι κάνω λάθος;
jakegate7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 καλώς ήρθες και καλό διάβασμα edit: να μην σε κουράζω κιόλας "Επειδή θα ήταν αρκετά άδικο για 1/2 spammers να επηρεαστούν πολλοί περισσότεροι που θέλουν να δημοσιεύσουν αγγελία, προχωράμε σε μια σημαντική αλλαγή η οποία όμως θα διασφαλίσει καλύτερα την λειτουργία των αγγελιών. Συγκεκριμένα κάθε αγγελία νέου μέλους, θα περνά από συντονισμό από την ομάδας διαχείρισης. "
Garfield1980 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Η αγγελία θεωρείται spam; Διάβασα το link αλλά δεν κατάλαβα τελικά εαν μπορώ ή όχι να δημοσιεύσω την αγγελία μου.Αφορά πώληση σπιτιού. Που μπορώ να τη δώσω για να εγκριθεί;
jakegate7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 όχι δε θεωρείται spam απλά κάποια άτομα εκμεταλλεύτηκαν την άρση των περιορισμών και έκαναν λογαριασμούς με ψεύτικες αγγελίες για να φάνε τα λεφτά από τους ανυποψίαστους insomniacs υποθέτω ότι αγγελία έχει σταλεί και περιμένεις να εγκριθεί(δε βάζω και όρκο)
Garfield1980 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Νομίζω δεν στάλθηκε γιατί μου έβγαλε κάποιο σφάλμα και μου έσβησε όλο το μήνυμα.Δεν θυμάμαι τι ακριβώς έλεγε το σφάλμα. Που μπορώ να τη στείλω;
parsifal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Η αγγελία σου ήταν, εις διπλούν μάλιστα, στην ουρά αναμονής προς έγκριση. Μόλις τσέκαρα και την ενέκρινα (μαζί με άλλες 2-3 που περίμεναν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.