Προς το περιεχόμενο

Fujitsu & Siemens Amilo xi 2428

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδες, θελω τα φωτα σας. Οποιαδηποτε απαντηση καλοδεχουμενη.

Εχω ενα Laptop Fujitsu & Siemens xi 2428(info) όπως βλεπετε εχει την καρτα γραφικων NVIDIA GeForce 8600M GS(info).

Εχω περασει τα Windows 7 τα οποια δουλευουν μια χαρα, ανοιγει η οθονη αλλα μολις περασω τους drivers της nvidia γινετε το κακο. Bootarei κανονικα, δειχνει το σημα των windows στην αρχη και μολις παει να ξεκινησει βγαινει μια μαυρη οθονη ή BSOD με σφαλμα οτι εχει προβλημα το nvlddmkm.sys.

rap6df.jpg

εχω βρει κατι οδηγιες στο Google σχετικα με αυτο:

>1) Rename nvlddmkm.sys to nvlddmkm.sys.old
2) Go into the nvidia directory and look for a file with a shorthand name for nvlddmkm.sys -- it's something like 'nvlddmkm.sy_'. Move this file to windows/system32/drivers
3) enter the cmd prompt and type:

expand.exe nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys'
4) Reboot

στην αρχη δουλεψε για λιγες ωρες μεχρι που εβαλα το PES11 :P και μετα απο κανενα μισαωρο κλαταρε....και επανηλθε το προηγουμενο προβλημα...δεν μπορεσα να το φτιαξω ξανα... :mellow:

δοκιμασα διαφορα drivers της nvidia και δεν αλλαξε κατι....

σκεφτομε να βαλω τα vista αφου ηταν το αρχικο του λογισμικο...στην αρχη δουλευαν ολα τελεια ακομα και σε windows 7 αφου απλα ειχα αναβαθμισει τα vista σε 7 και ειχα τα ιδια drivers, μεχρι που μετα απο πολλους μηνες πρωτο-εμφανιστηκε το προβλημα και εκανα format κατευθειαν σε windows7 και δε μπορεσα να το διορθωσω.

καπου διαβασα οτι μπορει να φταινε τα HZ της CPU ή της RAM...οπως επισης και η τροφοδοσια.....

ακουω προτασεις :)

Δημοσ.

Πρώτον ποια driver πέρασες;ο,τι τελειώνει σε M χρειάζεται ιδικό driver.

Δεύτερον,κατέβασε το furmark και δες μήπως ανεβάζει πολύ θερμοκρασία η κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Πρώτον ποια driver πέρασες;ο,τι τελειώνει σε M χρειάζεται ιδικό driver.

Δεύτερον,κατέβασε το furmark και δες μήπως ανεβάζει πολύ θερμοκρασία η κάρτα γραφικών.

ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση

κυριως εχω βαλει το 260.99 της nvidia(τελευταια εκδοση) και αυτο που κατεβαζουν αυτοματα τα windows 7

δοκιμαζω και κατι αλλα τωρα απο το Laptop2go αλλα δεν ειναι καν συμβατα..... :blink:

επισης ξεχασα να αναφερω στο πρωτο ποστ οτι ανεβαζε και λιγη θερμοκρασια και προχθες το ανοιξα και ειχε μπολικη σκονη στον ανεμιστηρα :rolleyes: , τωρα ειναι οκ

το furmark λεει οτι δε μπορω να το χρησιμοποιησω αν δεν περασω drivers της καρτας γραφηκων.....

παντως με ενα αλλο προγραμμα που ειχα δοκιμασει προχθες ηταν περιπου 60-65 βαθμους σε νορμαλ κατασταση

Δημοσ.

Δοκίμασε και με τους driver από την σελίδα της Omega κάντο όμως με καθάρισμα του συστήματος από τους παλιούς driver με το driversweeper όπως περιγράφεται εδώ.

Δημοσ.

Δοκίμασε και με τους driver από την σελίδα της Omega κάντο όμως με καθάρισμα του συστήματος από τους παλιούς driver με το driversweeper όπως περιγράφεται εδώ.

Oι drivers του Omega δεν ειναι συμβατοι με τα windows 7 x64... προσπαθησα να το κανω με compatibility σε Vista αλλα τπτ.....

και τα drivers που δοκιμαζω μεχρι στιγμης τπτ και αυτα.....

ενω χωρις drivers bootαρει στα windows κανονικα, οταν περναω κατι τοτε ή μαυρη οθονη και restart ή BOSD που ελεγα πριν και restart....

τι να πω....λετε να καηκε το chip της Nvidia και να χρειαστει να του κανω αυτο:

http://www.youtube.com/watch?v=gFf_1Utp5tE ??

edit:

γενικα καμμια ιδεα καποιος αλλος???

ειναι προβλημα software ή hardware??

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αν και πολύ παλιό το θέμα θα ήθελα να το επαναφέρω γιατί έχω κι εγώ το ίδιο laptop.

Το έχεις ακόμα το amilo kalnik; Τα ίδια μου έκανε κι εμένα και αναγκάστηκα να το "ψήσω". Από τότε έχει ψιλοστρώσει αλλά αν φορτώσω παιχνίδι που απαιτεί κάρτα γραφικών για 3d κτλ τότε τρώω μπλε οθόνες. Για όλα τα άλλα πάει καλά και το έχω για Internet και ταινίες μόνο πλέον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...