salazar1991 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Παιδία καλησπέρα.Ετοιμάζομαι να πάρω νέο μηχάνημα το οποίο θα συνθέσω με τη βοήθεια φίλου..Θα ήθελα να μάθω τί πρέπει να προσέξει κάποιος όταν αγοράζει κάποια κάρτα?Βλέπω δίπλα σε κάθε κάρτα διάφορα όπως Memory Bandwidth,Graphics Bus,Memory Interface κτλ..Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί έιναι όλα αυτά??
Tompgr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εφοσον δεν γνωριζεις τοσο εξιδικευμενα πραγματα μην ασχολεισαι μ αυτα γιατι θα μπερδευτεις. Απλα πες μας ενα budget να σου πουμε προτασεις
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ακριβώς. Μην προβείς σε αγορές πριν ρωτήσεις εδώ, μιας και μπήκες στον κόπο δηλαδή
salazar1991 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Οκ..(Αν και ο σκοπός είναι να μάθουμε και τπτ) Διαθέτω μέχρι 200 ευρώ για την κάρτα.Την θέλω και για παιχνίδια και για απλές καθημερινές εργασίες..
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δεν κατάλαβες.. πες μας το συνολικό ποσό που διαθέτεις για όλο το σύστημα καθώς και για τι χρήση προορίζεται. Στην πορεία όλο και κάτι θα μάθουμε
LouCi4er Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Για την καρτα ρωταει,οχι για ολο το συστημα.Δεν τον ρωτησες ποια οθονη εχει. Επισεις καλο θα ηταν να πει και ποια παιχνιδια τον ενδιαφερουν. Δεν κατάλαβες.. πες μας το συνολικό ποσό που διαθέτεις για όλο το σύστημα καθώς και για τι χρήση προορίζεται. Στην πορεία όλο και κάτι θα μάθουμε Οκ..(Αν και ο σκοπός είναι να μάθουμε και τπτ) .Διαθέτω μέχρι 200 ευρώ για την κάρταΤην θέλω και για παιχνίδια και για απλές καθημερινές εργασίες..
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Παιδία καλησπέρα.Ετοιμάζομαι να πάρω νέο μηχάνημα το οποίο θα συνθέσω με τη βοήθεια φίλου.. Λόγω του από πάνω ρώτησα Να τον συμβουλέψουμε δηλαδή για κάρτα γραφικών και το υπόλοιπο σύστημα να είναι ό,τι να 'ναι;
salazar1991 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν..διαθέτω μέχρι και 1000 ευρώ...Όσον απορά τα παιχνίδια δεν έχω κάτι συγκεκριμένο κατα νου..Αλλά μιας και το ποσό είναι ικανοποιητικό θα ήθελα να πάρω κάτι καλό.Οθόνη έχω αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169511
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.