Προς το περιεχόμενο

Ασύρματο πληκτρολόγιο + ποντίκι στα lidl

moldovan20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ένα ενδιαφέρων ασύρματο keyboard + mouse με προγραμματιζόμενα πλήκτρα από την Πέμπτη στα 19.99€ . Το συγκεκριμένο το είδα στο φυλλάδιο και είναι για το κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη δε γνωρίζω σε πιες άλλες πόλεις θα υπάρχει αλλά μπορείτε να δείτε στο site όσοι ενδιαφέρεστε .

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ .

Δημοσ.

δεν αξιζει μια.. ουτε απο το φθεινοτερο πληκτρολογιο που υπαρχει στιν αγορα

το πηρε ο ξαδερφος μου κ εκανε μεγαλη πατατα απο οτι μου ειπε...

Δημοσ.

Πολύ καλή περίπτωση.

Είχα πάρει ένα προηγούμενο wireless σετ της silvercrest, (τα οποία είναι Γερμανικής κατασκευής), απο τα Lidl πέρυσι που είχε ξαναβγάλει την προσφορά και μου είχε βγεί πολύ καλό.

Στιβαρή κατασκευή, καλή εμβέλεια και πλήθος πλήκτρων, ότι πρέπει για media centers. Με είχε βολέψει αφάνταστα.

Το Mouse δε είχε καλή ακρίβεια με προγραμματιζομενα κουμπιά και 2 ρυθμίσεις dpi (800 / 1600) όπως και αυτό.

Το συγκεκριμένο σετάκι βέβαια είναι νεότερη έκδοση απο το περσινό, ομορφότερο στην εμφάνιση απο όσο βλέπω απο το φυλλάδιο και πιθανόν και καλύτερο.

+1 λοιπόν στον moldovan20 που ενημέρωσε. :)

Δημοσ.

Στα LIDL στην Πατρα<αυτα που ειναι στην Πατρων Κλαους-πανω απο τα ΤΕΙ δλδ> ΔΕΝ το ειχε!!

Πηγα σημερα ταπογευμα για να παρω την ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΠΟΚΕΡ που εχει σε προσφορα 19.99ε και ΔΕΝ το ειχε πουθενα αυτο το πληκτρολογιο!!

Στα αλλα προς Αγια-Γηπεδο Παναχαικης δεν ξερω.

Δημοσ.

δεν αξιζει μια.. ουτε απο το φθεινοτερο πληκτρολογιο που υπαρχει στιν αγορα

το πηρε ο ξαδερφος μου κ εκανε μεγαλη πατατα απο οτι μου ειπε...

εχω παρει τρια απο προηγουμενες προσφορες και λεω να παρω και αυτο ειναι πολυ καλα και για την τιμη τους απαιχτα...αν δεν του αρεσε του ξαδερφου σου μπορει να κανει επιστροφη με την αποδειξη και να παρει τα χρηματα του ...αλλα οχι οτι δεν αξιζει μια ...αξιζει και με το παραπανω...

Δημοσ.

απλα <κατα την γνωμη μου> κ για εμενα κ τον ξαδερφο μου που το χρησιμοποιησαμε δεν μας βολευε καθολου μα καθολου ομως...τωρα πριν κανενα χρονο με 6μηνες ειχα παρει ενα αλλο πληκτρολογιο απο lidl που ηταν αρκετα βολικο...οποτε ναι δικιο εχεις εν μερη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...