Προς το περιεχόμενο

μου καηκε ο δισκος ολοκαινουριος απ' το πουθενα !!!

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε όσα μπορέις κάνε και ενα διαγνωστικό οπως είπε η karmen εκτύπωσε τα αποτελέσματα και βουρ για το eshop

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη με την οποια λετε συνεχως σε ανθρωπους που τους χαλαει ενας καινουργιος δισκος που ειναι σε εγγυηση να τον χαρισουν στο φορουμ... rolleyes.gif

Φιλε fragment μηπως ειναι o WD20EARS ;

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη με την οποια λετε συνεχως σε ανθρωπους που τους χαλαει ενας καινουργιος δισκος που ειναι σε εγγυηση να τον χαρισουν στο φορουμ... rolleyes.gif

Μετά κατάλαβα το θέμα της εγγύηση matrixx. Πες το απροσεξία ή έλλειψη παρατηρητικότητας κατά το διάβασμα του αρχικού πόστ. Και μάλιστα του είπα να τον γυρίσει πίσω κιόλας. Γράψε λοιπόν λάθος στο τελευταίο βήμα.

Μη μένουμε μόνο σε ένα σχόλιο.

Το συνεχώς που κολλάει; :unsure:

Δημοσ.

Ωστε δουλεψε τελικα ο δισκος ε? Ετσι μονος του?

Ειδες που δεν ηταν καμμενος τελικα οπως νομιζες?

Υπαρχει πιθανοτητα να εχει προβλημα και η συγκεκριμενη θυρα SATA της μητρικης που χρησιμοποιεις. Μου εχει τυχει ουκ ολιγες φορες. Δοκιμασε σε αλλη.

Αλλα πριν κανεις οτιδηποτε, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ τα αρχεια σου αν μπορεις. Αν δεν δουλεψε σε αλλη SATA υποδοχη, δοκιμασε το δισκο σε αλλο pc.

Αν καταφερεις και σωσεις τα αρχεια σου μετα βλεπουμε τι θα κανεις...Εχεις επιλογες παντως.

Καληνυχτα και αναμενουμε νεα αυριο.

Δημοσ.

NAI !!!!! O EARS

Δημοσ.

Τρέξε το διαγνωστικό της εταιρίας και αν δεν το περάσει κατευθείαν για RMA.Αν το περάσει μετά αρχίζεις τις δοκιμές με Sata θύρες κτλ που γράφτηκαν πιο πάνω..

• Moderators
Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 17 Δεκεμβρίου 2010 - Offtopic και/ή προσωπικές αντιπαραθέσεις
Κρυμμένο από parsifal, 17 Δεκεμβρίου 2010 - Offtopic και/ή προσωπικές αντιπαραθέσεις

Μετά κατάλαβα το θέμα της εγγύηση matrixx. Πες το απροσεξία ή έλλειψη παρατηρητικότητας κατά το διάβασμα του αρχικού πόστ. Και μάλιστα του είπα να τον γυρίσει πίσω κιόλας. Γράψε λοιπόν λάθος στο τελευταίο βήμα.

Μη μένουμε μόνο σε ένα σχόλιο.

Το συνεχώς που κολλάει; :unsure:

(Οκ αφου ειναι ετσι)

Εδω κολλά:

http://www.insomnia....ost__p__3750098

εκει βεβαια υπηρξε το ελαφρυντικό/φραση του "ιδιοκτητη" "τον πεταω", αλλα πρωτα επρεπε να του πουμε "εχεις εγγυηση" (που ειναι 3 χρονια και πιθανον δεν το ηξερε) και μετα να του πουμε "χαρισε τον".

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 17 Δεκεμβρίου 2010 - Offtopic και/ή προσωπικές αντιπαραθέσεις
Κρυμμένο από parsifal, 17 Δεκεμβρίου 2010 - Offtopic και/ή προσωπικές αντιπαραθέσεις

Δε διαφωνώ σου είπα, αλλά απο ότι είδες, του είπα να κάνει επιστροφή. Και σταμάτησες εκεί. Δεν είχα συμφέρον να του πω χάρισέ τον. Σωστά; Σου είπα απλή απροσεξία στο διάβασμα του αρχικού ποστ. Μετά το βήμα 4 χάρισέ τον, έγινε βήμα 4 επιστροφή λόγω εγγύησης. :P

Σιγά μην του κλείσουμε και ραντεβού να πάμε παρέα στο (κάθε) Πλαίσιο.

• Moderators

Σιγά μην του κλείσουμε και ραντεβού να πάμε παρέα στο (κάθε) Πλαίσιο.

WHAT? huh.gif

Υποτιθεται οτι στα φορουμς βοηθαμε! Οχι "βουταμε". tongue.gif

Ο καθενας κανει ο,τι του πηγαινει...

πρέπει να έχουμε μια άλφα αυτογνωσία όπως επίσης και μια στοιχειώδη λογικη, τα ματια και το μυαλό γ αυτο τα εχουμε να λειτουργουν οχι να υπολειτουργουν πλήρωσα λευτα για το συγκεκριμενο προιον και μαλιστα αρκετα, δεν ειναι χρονων ειναι μιας εβδομαδας οποτε θα επιστραφεί να παρω άλλον αν δεν με κάλυπτε η εγγυηση τοτε ευχαρίστως να τον χαρίσω δεν θα τον παρω στον τάφο μου ... ευχαριστώ πάλι ολους για τις συμβουλές !

Ρε συ Μάτριξ, είχες μια μίνι-κουβέντα με την Κάρμεν, που σου έδειξε ότι υπερέβαλες με τις διατυπώσεις. Ξαναπόσταρες για "διευκρινίσεις", εμμένοντας στην ουσία στο άκυρο αρχικό σου ποστ, αντί να δώσεις δίκιο. Βγαίνω κι εγώ και πετάω το ψιλοσαρκαστικό μου χθες - βγαίνεις και το συνεχίζεις...

Γουάι;

Πού την είδες πια την τόση ευκολία (="συνεχώς"), και δη από πλήθος κόσμου, να πουσάρει το "περίφημο" θρεντ των χαρισμάτων χαλασμένων*; Όχι ειλικρινά δηλαδή. Έφαγες ένα κόλλημα, κι αντί να το δεις, το συνεχίζεις...

Κι όσο για το "τί πρέπει να κάνουμε", μία απ' τα ίδια : όταν θα βγει ο άλλος και αψήφιστα θα μου γράψει "τον πετάω", ΣΙΓΑ που θα τρέχω να τον προλάβω. Δεν νοιάζεται αυτός για τα Ευρώ του, και θα τον ψήσω εγώ; Ειλικρινά δηλαδή. Αν με ρωτήσει κάποιος, θα του πω αυτά που ξέρω. Αν μου ζητήσει βοήθεια, θα του δώσω όση μπορώ. Αλλά ρε φίλε, να θεωρείς ότι έχω την υποχρέωση να τον πάρω κι απ' το χεράκι, ε ήμαρτον.

(...Ξέρω θ' αντιδράσεις και δε θα συνεννοηθούμε...)

* ο μοναδικός λόγος που πιάνει χώρο στον σέρβερ, είναι που είχα μπουχτίσει να διαβάζω "τον πέταξα απ' το παράθυρο" "θα τον κλωτσήσω" "τον έστειλα στην ανακύκλωση" "κάνει παρέα στις μπανανόφλουδες και τα χαρτιά υγείας" κτλ, τη στιγμή που ένας χαλασμένος δίσκος μπορεί να φανεί ακόμη κι έτσι χρήσιμος σε κάποιον.

Δεν το άνοιξα για να ΟΔΗΓΑΩ τον κόσμο στο να τον χαρίζει. 'Έλεος και γαβ ρε.

αρες μαρες κουκουναρες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...