fragment_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 παιδια βοηθεια! αν ειναι ποτε δυνατον μου καηκε ο δισκος στα καλα καθουμενα και ειναι 2 εβδομαδον ... μα γινονται αυτα τα πραγματα? υπολογιστη πανω σε ups δουλευω δε μου χει ξανασυμβει. τι θα κανω? εδω και δυο μερες που εκανε κατι κολπα και νομιζα ηταν το λειτουργικο χανοταν απο τον υπολογιστη μου και μετα απο επαννεκινηση επανερχοταν αλλα σημερα ανοιγω και στο pots freezaρει το boot sto 3thd master. ο δισκος ειναι 2TB WESTERN και το 1ΤΒ εχει αρχεια μεσα! ρε παιδια αν ειναι δυνατον τι να κανω? ειναι ορισμενα αρχεια που χρειαζομαι επιγοντος
koumos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εισαι σιγουρος οτι καηκε? Το bios δεν τον βλεπει δηλαδη? Τον δοκιμασες σε αλλο pc ως δευτερευον δισκο να δεις αν τον βλεπει?
AiWaaa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εισαι σιγουρος οτι καηκε? Το bios δεν τον βλεπει δηλαδη? Τον δοκιμασες σε αλλο pc ως δευτερευον δισκο να δεις αν τον βλεπει? +1 περίμενε και τον wash... Έχει αρκετή εμπειρια
karmen1983 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 ρε παιδια αν ειναι δυνατον Και όμως είναι. Αν δεν βγάλεις άκρη με τα απο πάνω που σου πρότεινε πολύ σωστά ο Koumos τότε: 1) Περίμενε washcloud, αν δεν εμφανιστεί πας, 2) Active @ file Recovery αν δεν κάνει δουλειά πας, 3) Πληρώνεις περίπου 1000€ για ανάκτηση αν σε καίνε τα αρχεία. Αν δεν έχεις money πας, 4) εδώ
fragment_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Και όμως είναι. Αν δεν βγάλεις άκρη με τα απο πάνω που σου πρότεινε πολύ σωστά ο Koumos τότε: 1) Περίμενε washcloud αν δεν εμφανιστεί πας, 2) Active @ file Recovery αν δεν κάνει δουλειά πας, 3) Πληρώνεις περίπου 1000€ για ανάκτηση αν σε καίνε τα αρχεία. Αν δεν έχεις money πας, 4) εδώ ΠΑΙΔΙΑ!!! Επανηλθε σωζω οτι προλαβενω!!! ιουφφφφφφφ ... μετα τι κανω ;;;; περιμενω και την απαντηση σ αυτους που εχουν μια αλφα εμπειρια παραπανω .... 1000 ευρω; χαχα καλο ... * φαινεται ηθελε να κρυωσει ... τον ειχα και τον υπολογιστη μια βδομαδα ανοικτο ... *ps Μπορώ ... λεω αν μπορω αυτες τις μερες που θα τον παω πισω με την εγγυηση φρεσκια φρεσκια να τους πω να αντιγραψω τα αρχεια τα υπολοιπα τα μεγαλα στον νεο που θα μου δωσουν απο το eshop και μετα να τους τον δωσω πισω τον χαλασμενο?????????
karmen1983 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Πάρε τα αρχείααααααααααααααα και κάνε το σταυρό σου μέχρι να έρθει ο Ινδιάνος edit: Κάνε του και μία με το διαγνωστικό του αφού αποφάσισε να δουλέψει
karmen1983 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 *ps Μπορώ ... λεω αν μπορω αυτες τις μερες που θα τον παω πισω με την εγγυηση φρεσκια φρεσκια να τους πω να αντιγραψω τα αρχεια τα υπολοιπα τα μεγαλα στον νεο που θα μου δωσουν απο το eshop και μετα να τους τον δωσω πισω τον χαλασμενο????????? Αφού είναι σε εγγύηση και δεις πρόβλημα φυσικά και ΝΑΙ
fragment_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Πάρε τα αρχείααααααααααααααα και κάνε το σταυρό σου μέχρι να έρθει ο Ινδιάνος edit: Κάνε του και μία με το διαγνωστικό του αφού αποφάσισε να δουλέψει αυτο το διαγνωστικο τι κανει? εξεταζει την επιφανεια? ρε συ ειναι ολοφανερο οτι ειναι θεμα πλακετας/ρευματος ... κατσε να το τσεκαρω τι κανει
JohnXarxas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 ΠΑΙΔΙΑ!!! Επανηλθε σωζω οτι προλαβενω!!! φαινεται ηθελε να κρυωσει ... τον ειχα και τον υπολογιστη μια βδομαδα ανοικτο ... νομίζω πως δεν παίζει ρόλο εγώ χρησημοποιώ έναν δίσκο western digital (my book elements) 1T όλη μέρα κάθε μέρα, χωρίς το βράδυ να το βγάζω από την πρίζα εδώ και δύο μήνες!!!!
fragment_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 νομίζω πως δεν παίζει ρόλο εγώ χρησημοποιώ έναν δίσκο western digital (my book elements) 1T όλη μέρα κάθε μέρα, χωρίς το βράδυ να το βγάζω από την πρίζα εδώ και δύο μήνες!!!! το ιδιο και εγω με τον εξωτερικο μου τον 1Tb 2 χρονια δε μου χει παθει τιποτα και αυτος που ειναι εσωτερικος μεσα σε δυο βδομαδες ειλικρινα ..... χτυπα και ξυλο γιαι στον εξωτερικο κ αν εχω απαραιτητο υλικο μεσα χρονων !!!
karmen1983 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 αυτο το διαγνωστικο τι κανει? εξεταζει την επιφανεια? ρε συ ειναι ολοφανερο οτι ειναι θεμα πλακετας/ρευματος ... κατσε να το τσεκαρω τι κανει Ελέγχει αν είναι στα καλά του ο δίσκος να στο πω απλά απλά. Πας στο σιτε της εταιρείας του και κατεβάζεις το διαγνωστικό εργαλείο που έχει. Το τρέχεις περιμένεις και βλέπεις το αποτέλεσμα. Έχεις ελέγξει φαντάζομαι καλώδια κλπ μην χάνει επαφή ο δίσκος έτσι;
fragment_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ελέγχει αν είναι στα καλά του ο δίσκος να στο πω απλά απλά. Πας στο σιτε της εταιρείας του και κατεβάζεις το διαγνωστικό εργαλείο που έχει. Το τρέχεις περιμένεις και βλέπεις το αποτέλεσμα. Έχεις ελέγξει φαντάζομαι καλώδια κλπ μην χάνει επαφή ο δίσκος έτσι; ε ναι ... τα sata καλωδια ετσι κ αλλιως ειναι πολυ εργονομικα
fragment_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ελέγχει αν είναι στα καλά του ο δίσκος να στο πω απλά απλά. Πας στο σιτε της εταιρείας του και κατεβάζεις το διαγνωστικό εργαλείο που έχει. Το τρέχεις περιμένεις και βλέπεις το αποτέλεσμα. Έχεις ελέγξει φαντάζομαι καλώδια κλπ μην χάνει επαφή ο δίσκος έτσι; καλε μου φιλε αυτο το προγραμμα επαναφερει αρχεια μετα απο format η απο κατα λαθος διαγραφη/καταστροφη ... δεν εελεγχει την υγεια του δισκου :888
karmen1983 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Τα διαγνωστικά σου βρίσκουν σφάλματα και τα επιδιορθώνουν, αν είναι δυνατόν αυτό . Αν εννοείς το Active @ file Recovery ναι κάνει ανάκτηση. "Το Βοηθητικό Πρόγραμμα των Διαγνωστικών σας επιτρέπει να ελέγξετε το δίσκο, να εκτυπώσετε τα αποτελέσματα του τελευταίου δίσκου που ελέγχθηκε, να επιδιορθώσετε τα σφάλματα που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιλογής ελέγχου του Δίσκου και να εκτελέσετε μορφοποίηση χαμηλού επιπέδου στο δίσκο." Από το σίτε του δίσκου σου Και call me φίλη Plzz
karmen1983 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 ε ναι ... τα sata καλωδια ετσι κ αλλιως ειναι πολυ εργονομικα Και καλά θα κάνεις εδώ να δοκιμάσεις και ένα άλλο καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.