Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καποια κατω απο 50 ευρω που να ειναι καλη παιζει;

Αν υπηρχει καλη που να κανει 5 ευρω, οι υπολοιποι που δωσαμε 100+ ειμαστε μλκς?? :lol:

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν υπηρχει καλη που να κανει 5 ευρω, οι υπολοιποι που δωσαμε 100+ ειμαστε μλκς?? :lol:

όχι.. αλλά υπάρχουν και με 50 για όσους θέλουν να δώσουν 50.. Υπάρχουν και με 300.. και με 2000+

Giorgo: Αν υπάρχει ακόμη η silver crest στα lidl, χτύπα την. Αν και χλωμό να παίζει ακόμη στα 50..

Για τα λεφτά της μια χαρά καφέ κάνει (καλύτερο κατα τη γνώμη μου απο μια nespresso με κάψουλες των 100-150ευρώ)

Αυτή η delonghi που λες, τα 800w λίγα μου φαίνονται. Ισως να μη βγάζει τη πίεση που χρειάζεται.. Προφανώς θα κάνει καφέ αλλα δε θα έχει καϊμάκι καλό και δυνατό σώμα.

Δημοσ.

παντως σε σχεση με τα στυλ μπρικια γκαζιου καλυτερο καφε θα βγαζουν ακομα και οι φθηνες ετσι;

επισης για φρεντο αυτη κανει;η διαδικασια ειναι ιδια απλα πετας παγακια ή οχι;

Δημοσ.

παντως σε σχεση με τα στυλ μπρικια γκαζιου καλυτερο καφε θα βγαζουν ακομα και οι φθηνες ετσι;

Οι με χαμηλή πίεση, βγάζουν περίπου σαν κι αυτον απο τα μπρίκια.

επισης για φρεντο αυτη κανει;η διαδικασια ειναι ιδια απλα πετας παγακια ή οχι;

ναι φτιάχνεις τον εσπρέσσο κανονικά και τον πετάς σε ενα ποτήρι με παγάκια. Ανακατέβεις λίγο και προσθέτεις λίγα παγάκια ακόμη.. αναλόγως τις ορέξεις σου :P γιατί τα πρώτα θα έχουν λιώσει..

Δημοσ.

Επισεις χτυπας λιγο εσπρεσσο σε ενα μπρικι με το χτυπητηρι του φραπε, γινεται αφρος και τον βαζεις απο επανω ωστε οπτικα να εχεις ενα μικρο "φραπε".

Δημοσ.

Ρε παιδιά χρειάζομαι μια γνώμη. Πήρα σήμερα την SilverCrest από Lidl, για δώρο (και για μένα :rolleyes: ), αλλά δεν ξέρω γενικά τί πάει να πει home made espresso/cappuccino κλπ. Δεν θέλω να είναι εντελώς απογοήτευση σε σχέση με τους καφέδες της καφετέριας. Τώρα θα μου πεις, α) κάνει 50 ευρώ, μη θές και θαύματα, και β)γιατί την πήρες αν δεν είσαι σίγουρος. Το α προφανώς ισχύει, αλλά από το "ΟΚ για τα λεφτά της" μέχρι το "φτού φέρε λίγο νερό" έχει μια απόσταση, και όσο για το β, ας όψεται ο ένας μήνας επιστροφή no questions asked :P Αν δω τα σκούρα έφυγε όπως είναι. Αλλά δεν αγοράζω ποτέ κάτι με τη λογική της επιστροφής, οπότε ποιός θα μας κάνει ένα αντικειμενικό και εμπεριστατωμένο review; :P

Παρεμπιπτόντως, στο κατάστημα γιαννιτσών είχε σήμερα το μεσημέρι καμιά 10ριά. Και ένας πελάτης που πέτυχα εκεί ο οποίος όπως είπε "αυτή τη δουλειά κάνει" αμφέβαλλε έντονα για το αν η πίεση της είναι πράγματι αρκετή :unsure: .

Δημοσ.

Ρε παιδιά χρειάζομαι μια γνώμη. Πήρα σήμερα την SilverCrest από Lidl, για δώρο (και για μένα :rolleyes: ), αλλά δεν ξέρω γενικά τί πάει να πει home made espresso/cappuccino κλπ. Δεν θέλω να είναι εντελώς απογοήτευση σε σχέση με τους καφέδες της καφετέριας. Τώρα θα μου πεις, α) κάνει 50 ευρώ, μη θές και θαύματα, και β)γιατί την πήρες αν δεν είσαι σίγουρος. Το α προφανώς ισχύει, αλλά από το "ΟΚ για τα λεφτά της" μέχρι το "φτού φέρε λίγο νερό" έχει μια απόσταση, και όσο για το β, ας όψεται ο ένας μήνας επιστροφή no questions asked :P Αν δω τα σκούρα έφυγε όπως είναι. Αλλά δεν αγοράζω ποτέ κάτι με τη λογική της επιστροφής, οπότε ποιός θα μας κάνει ένα αντικειμενικό και εμπεριστατωμένο review; :P

Παρεμπιπτόντως, στο κατάστημα γιαννιτσών είχε σήμερα το μεσημέρι καμιά 10ριά. Και ένας πελάτης που πέτυχα εκεί ο οποίος όπως είπε "αυτή τη δουλειά κάνει" αμφέβαλλε έντονα για το αν η πίεση της είναι πράγματι αρκετή :unsure: .

Αν ξέρεις να φτιάχνεις εσπρέσσο σε κανονική μηχανή τότε δε θα έχεις πρόβλημα. Όπως κάθε τι καινούριο, θέλει εξοικίωση. Για μένα είναι ο πιο μπελαλίδικος καφές γιατί θέλει ιεροτελεστία και καλό καθάρισμα τη μηχανή έπειτα. Κάνει κανονικό εσπρέσσο καφετέριας όπως είναι ο συνηθέστερος.Ο μόνος λόγος για να μην βγάλει καλό καφέ είναι να χρησιμοποιήσεις χάλια καφέ κ να μην πατήσεις καλά τους κόκκους στο δοχείο. Το ατού που έχουν οι καφετέριες στο θέμα της γεύσης είναι ότι φρεσκοκόβουν τον καφέ από το φασόλια του, κι έτσι έχει την καλύτερη δυνατή γεύση. Τώρα μπορείς να πάρεις και ηλεκτρικό μύλο καφέ να τον κόβεις επιτόπου αν θες.Κλάιν μάιν.

http://www.videojug.com/film/how-to-make-espresso-coffee

Δημοσ.

Εγω πινω κυριως freddo espresso. Απλο espresso εχω πιει μονο 2 φορες στη ζωη μου. Τι επιπλεον χρειαζεται να κανω; Επισης τη ζαχαρη που τη βαζουμε στο μηχανημα; Ή Την ριχνουμε στο τελος;

Παντως θελει καποια διαδικασια..

Δημοσ.

Ποτε ζαχαρη στο μηχανημα! Αφου κανεις τον καφε βαζεις ζαχαρη, τον χτυπας και τον ριχνεις στα παγακια.

Δημοσ.

παιδια καποια κατω απο 50 ευρω που να ειναι καλη παιζει;

γιατι ο φιλος πιο πανω λεει οτι εκεινη η delongi των 39 ευρω δεν ειναι καλη..γιατι ομως;μηπως επειδη ειναι στα 800w;

κατι αλλο;

υπαρχει αυτες τις μερες μια, προσφορα στα alexpak στα 39.90 στο φυλλαδιο τους http://www.alexpak.gr/gr/entheto/page12.htm 1450 watt και 15 bar.

ΔΕΝ την εχω δοκιμασει, οποτε δεν εκφερω αποψη επ αυτης. αλλα εαν καποιος ενδιαφερεται μπορει να τη δει :)

Δημοσ.

ωραιος thx..

αυτος ο μοχλος εκει δεξια (οχι αυτο που βαζεις τον καφε) τι κανει;

αυτη ειναι για μια κουπα την φορα καφε;

επισης βλεπεις τη μαρκα ειναι γιατι δεν μπορω να καταλαβω

Δημοσ.

ωραιος thx..

αυτος ο μοχλος εκει δεξια (οχι αυτο που βαζεις τον καφε) τι κανει;

αυτη ειναι για μια κουπα την φορα καφε;

επισης βλεπεις τη μαρκα ειναι γιατι δεν μπορω να καταλαβω

δεν ειναι μοχλος, ειναι το ακροφυσιο και με αυτο γινεται το αφρογαλα.

ε οι περισσοτερες μη επαγγελματικες και σε ευρος τιμων εως τα 100-150 για εναν τη φορα ειναι. μην τα θες κι ολα δικα σου πια! :P

μαρκα...η κλασσικη των alexpak, united (αν δεις, τα περισσοτερα οικιακα κτλ τους ειδη, united ειναι) .

Δημοσ.

ναι νταξει και αυτη κανει 39...

εκεινη βεβαια των lidl εχει 2 θεσεις νομιζω..χα

κοιτα...οπως βλεπω το φιλτρακι της..παιζει να βγαζει και για 2 οπως του lidl..αλλα δεν την εχω δει απο κοντα και δεν ξερω. μαλλον σε βλεπω αυριο να πηγαινεις σε alexpak! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...