Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Χίλια thanks για τα replies σου Lary.. Θα πάω αύριο για το lidl, να δω τι παίζει με αυτή τη silver crest (αν την προλάβω..). Όσο για την Delonghi, τα λεφτά τα δίνω (μιας και με πείσατε ότι είναι η καλύτερη brand γι' αυτά), αλλά δεν είναι περίεργο που έχει τόσα αρνητικά comments μια τόσο ακριβή espressιέρα; 18 από τα 51 comments μιλάνε για προβλήματα (και κάποια ίδιας φύσεως). Τα λεφτά είναι πολλά για να μην είναι αψεγάδιαστη.
orotoi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πάω σε λίγο Πέρασε η mother απο το lidl που ναι κοντά στη δουλειά της και της είπαν οτι προς το κλείσιμο θα μπορούν να τη δώσουν και σήμερα!
lary7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Οντος τα comments ειναι αποτρεπτικα, την προτεινα γιατι μια τετοια πηρε οικογενειακος φιλος και δεν μου ανεφερε καποιο προβλημα, ενω ο καφες που κανει κανα 2 φορες που δοκιμασα ηταν εξαιρετικος.Επισεις ο θειος μου εχει delongi 14 χρονια, την χρησιμοποιει καθημερηνα και του εμφανησε ελαχιστα προβληματα. Δες και κανενα αλλο μοντελο delongi με καλα reviews κατι θα βρεις στην τιμη που θες αλλα πχ οχι κατι τετοιο Link που ειναι μονο 3.5 bar. Παντος πανε δες και την lidl απο κοντα και αν σε ικανοποιει απο θεμα ποιοτητας κατασκευης μην το σκεφτεσαι, περα απο την μηχανη χρειαζεται και ''τεχνη'' για να κανεις καλο espresso-freddo...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Και δε μου λες, αυτή η περιβόητη Silver Crest.. είναι εύκολη στη χρήση (που σίγουρα θα μετράει για τους γονείς μου); Η αδερφή μου έχει μια Ariete γύρω στα 150€ και αυτή, και μου λέει πως όλο το φιλτράκι που βγάζει τον καφέ θέλει ξέβγαλμα και άλλα πιο τεχνικά parts.. τα οποία τον πατέρα μου συγκεκριμένα θα τον κάνουν να πει "α στο διάολο, Φραπέ σου ξανάρχομαι!" :P Παίζει κάνα τέτοιο;
lary7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ενα ξεβγαλματακι το χρειαζεται για να μην μεινει ο καφες και χαλασει.Και στον φραπε το χτυπητιρι το ξεπλενεις...Στην λειτουργεια ειναι απλη, δουλευει απο οτι ειδα με ενα μονο χειριστηριο και ολες οι εσπρεσιερες δουλευουν πανω κατω με τον ιδιο τροπο.Θα την μαθεις πρωτα εσυ διαβαζοντας τις οδηγειες και μετα θα μεταλαμπαδευσεις την γνωση στον πατερα σου....Για οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πάω αύριο για τη SilverCrest λοιπόν στο φουλ. Την έχει και ο αδερφός ενός γνωστού και μου μετέφερε πολύ καλά λόγια. Καλός καφές, την έχει καιρό και δεν παρουσίασε προβλήματα (πέρα από λίγο leak νερού - και γι' αυτό βάζει από κάτω πετσέτα - αλλά και η delonghi των 150 ευρέων είχε leak), απ' ότι μου είπε παίρνει ΚΑΙ χύμα καφέ ΚΑΙ σε σακουλάκια (αν και δεν είναι σίγουρο ακόμα), και με την λογική μου αφού παίρνει και τα 2 θα μπορεί να πάρει και τσάι και κακάο. Αφού μου την προτείνεις και εσύ έφυγα αύριο.. δε πα στο καλό 50€ κάνει. Ευχαριστώ και πάλι, περιμένετε νέα μου..
orotoi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Got it! Πήγα προς το κλείσιμο και την πήρα.. Πίνω μόλις τώρα το πρώτο της εσπρεσσάκι.. (καφέ πήρα lavazza, αυτόν). Αρκετά καλό βγήκε.. καϊμάκι μια χαρά.. Στη χρήση που λες, εύκολη είναι. Το καθαρισματάκι τους όλες το χρειάζονται μετα τη χρήση, αλλά δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, λίγο σκούπισμα το φίλτρο, και αφήνεις για 10-20 δευτερόλεπτα μετά να τρέξει λίγο νεράκι για να καθαρίσει οτι σκόνες έχουν μείνει. Πρίν τη πρώτη χρήση ακολούθησε τις οδηγίες που έχει για να την καθαρίσεις.. (στην ουσία θα καθαρίσεις τα αποσπώμενα μέρη και θα τη βάλεις να τρέξει 5-6 φλυτζάνια νερό). Φίλος μου έχει μια delonghi, και ναι είναι ίδιες τελικά. (με ελάχιστες διαφορές στην εμφάνιση, το χρώμα του δοχείου αν θυμάμαι καλά) Στην υγειά μας! ---edit--- ναι παίρνει και φακελάκια τύπου ESE, οπότε γλυτώνεις λίγο απο το καθάρισμα. Επίσης έχε στο νου σου οτι θέλει αφαλάτωση περίπου καθε 200χρήσεις. Τώρα αρχίζει το ψάξιμο για τις διάφορες ποικιλίες...
subdee Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Την πήρα και εγώ σήμερα, πρωί πρωί, και τώρα επιτέλους απολαμβάνω τον καπουτσίνο μου. Μια χαρά προσφορά ήταν!
orotoi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Υeap! Για πες τι καφέ βάζεις? Θέλω να πάω να τους πάρω όλους να τους δοκιμάσω! Χαχχαα.. (άσχετο.. γουστάρω την υπογραφή σου! Βγάλε και το 'θα' και είσαι άρχοντας )
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Τον αγόρασα και εγώ. Τον έχω εδώ στο κουτί δίπλα μου.. μόνο που ξέχασα να αγοράσω καφέ hahahah Λογικά για Illy θα πάω, ακούω πως είναι από τις καλύτερες ποιότητες (και πουλάει και δίπλα στο dia). Ας είναι ο πρώτος καφές και ο πιο γευστικός λοιπόν.. (τελικά τους το έκανα δώρο λίγες μέρες νωρίτερα.. δε βαριέσαι..)
Toufas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Αν ειναι για δωρο χριστουγεννων παρτους κανα Kopi Luwak καφε
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Και να μην εξηγήσει την προέλευση του συγκεκριμένου χαρμανιού, ίσως.
De@th L0rd Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Τώρα που γράφω, πίνω σπρεσάκι από την silvercrest... Κι εγώ Koritsi ξέχασα να πάρω καφέ αλλά έβαλα τον ίδιο που χρησιμοποιώ για γαλλικό. Μια χαρά καϊμάκι έκανε απλά είναι λίγο ελαφρύς στη γεύση. Τώρα για illy θα το σκεφθώ γιατί κάνει κοντά στα 8 ευρώ το τσίγκινο κουτάκι. Πάντως ολόκληρη ιεροτελεστία είναι για να φτιάξεις καφέ.
orotoi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Και να μην εξηγήσει την προέλευση του συγκεκριμένου χαρμανιού, ίσως. χααχα.. αυτός που τον τρώει και μετά τον χέζει εκείνο το ζωάκι είναι? Εγώ πηρα ενα μικρό (250γρ) lavazza και εναν Davidoff (ιδέα δεν είχα γι αυτόν) να τον δοκιμάσω (στον απογευματινό θα δοκιμαστεί).. Τώρα τριγυρνάω στο νετ και ψάχνω για διάφορα χαρμάνια να δω τι παίζει..
The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 χααχα.. αυτός που τον τρώει και μετά τον χέζει εκείνο το ζωάκι είναι? Γίνεται και με ανθρώπους αυτό; Να δοκιμάσω κανέναν κόκκο καφέ ή δεν δουλεύει έτσι το σύστημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα