Προς το περιεχόμενο

Εισαγωγη WIndows XP σε 7

jimisvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι.. :P

Λοιπον.. δημιουργηθηκε ενα προβλημα με κατι προγραμματα τα οποια δεν μπορω να τα ανοιξω με τιποτα στα SEVEN.. πορκιται για 2 προγραμματα 3D Animation.. Δοκιμασα ομως να το εγκαταστησω στου αδερφου μου το pc προσωρινα που εχει xp και δουλεψαν... σε αυτο φταιει το pc μου ή γενικα τα 7?? επειδη σκεφτηκα οτι απλα μπορει να μην ειναι συμβατα με 7 τα προγραμματα ειπα μηπως αν μπορεσω και ενσωματωσω τα xp στα 7 μπορεσω να κανω την δουλεια... καπου διαβασα οτι γινεται αλλα δεν ξερω περεταιρω.. καμια ιδεα για το τι φταει ή για το αν γινεται αφτη ι μιξη xp-7..!

THANX anyway... :)

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι.. :P

Λοιπον.. δημιουργηθηκε ενα προβλημα με κατι προγραμματα τα οποια δεν μπορω να τα ανοιξω με τιποτα στα SEVEN.. πορκιται για 2 προγραμματα 3D Animation.. Δοκιμασα ομως να το εγκαταστησω στου αδερφου μου το pc προσωρινα που εχει xp και δουλεψαν... σε αυτο φταιει το pc μου ή γενικα τα 7?? επειδη σκεφτηκα οτι απλα μπορει να μην ειναι συμβατα με 7 τα προγραμματα ειπα μηπως αν μπορεσω και ενσωματωσω τα xp στα 7 μπορεσω να κανω την δουλεια... καπου διαβασα οτι γινεται αλλα δεν ξερω περεταιρω.. καμια ιδεα για το τι φταει ή για το αν γινεται αφτη ι μιξη xp-7..!

THANX anyway... :)

Δοκίμασες μεσω τησ συμβατότητας ?

Δημοσ.

δηλαδη..?

Δεξί κλικ στο πρόγραμμα που θες ιδιότητες καρτέλα συμβατότητα και επιλέγεις windows xp sp2

Δημοσ.

Αν δεν βγάλεις άκρη με το θέμα συμβατότητας και καλά θα κάνεις να ψάξεις αν τα προγράμματα αυτά τρέχουν στα 7, η ανώδυνη λύση είναι να εγκαταστήσεις το virtualbox. Βάζεις τα Xp στο κουτί, έχεις άθικτα τα Win7 και δουλεύεις και τα προγράμματα από το Pc σου και όχι από αυτό του αδερφού σου.

Βέβαια επειδή τα 3D χρειάζονται αρκετή μνήμη ελπίζω να έχεις και να δώσεις.

Άλλη λύση κάνεις νέο partition και βάζεις τα win xp. Άρα έχεις ταυτόχρονα και win7 και win xp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...