asxeto4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα κ. συνάδελφοι Κάνω έρευνα για φορητό για γενική χρήση αξιόπιστο χωρίς μεγάλες απαιτήσεις για παιχνίδια. Οθόνη 15 - 15,6 max. Από μάρκες προτιμώ Dell και Toshiba. Θα ήθελα όμως να μου προτείνεται κάποιο που να έχει για main HD ένα SSD. Το budget είναι γύρω στα 1000€ Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι να μην παρεις ενα "κανονικο" με 800-900 ευρω, και να του βαλεις εσυ SSD? Και με 10 επιπλεον ευρω, να παρεις μια εξωτερικη θηκη για το δισκο του λαπτοπ, και ετσι να εχεις και εναν εξωτερικο μάχιμο σκληρο!
AiWaaa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι να μην παρεις ενα "κανονικο" με 800-900 ευρω, και να του βαλεις εσυ SSD? Και με 10 επιπλεον ευρω, να παρεις μια εξωτερικη θηκη για το δισκο του λαπτοπ, και ετσι να εχεις και εναν εξωτερικο μάχιμο σκληρο! Σωστός
asxeto4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι να μην παρεις ενα "κανονικο" με 800-900 ευρω, και να του βαλεις εσυ SSD? Και με 10 επιπλεον ευρω, να παρεις μια εξωτερικη θηκη για το δισκο του λαπτοπ, και ετσι να εχεις και εναν εξωτερικο μάχιμο σκληρο! Αν κάνω κάτι τέτοιο θα πρέπει να περάσω μετά μόνος μου Windows και drivers στον SSD. Αν δεν κάνω λάθος πλέον τα laptop δεν έρχονται με dvds αλλά έχουν κρυφό partition για να κάνεις install ότι χρειάζεται. Αν βάλω μόνος μου SSD πως θα περάσω/που θα βρω αυθεντικά windows?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Κανεις ενα disk to disk με ενα acronis και ολα μια χαρα. Ακομα τα πιο πολα εχουν και tools για να κανεις cd s η dvd για backup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.