VasKag Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 OCZ StealthXStream 2 600W στα multirama Πολύ καλό τροφοδοτικό σε πάρα πολύ καλή τιμή - 56,9ε (τη στιγμή που βλέπεις πολλές μούφες με τιμή >80ε). Για του λόγου το αληθές, ένα αξιόπιστο review εδώ. Μοναδικό μειονέκτημα οι συνδέσεις sata. Ας το προσέξουν όσοι έχουν πολλά drives. δηλαδη μεχρι ποσους σκληρους μπορουν να συνδεθουν με αυτο το τροφοδοτικο?
The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχουν και οι επεκτάσεις καλωδίων. Δεν είναι πρόβλημα αυτό.
sintalkas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά υπάρχει πρόβλημα η παραγγελία μου είναι ακόμα σε επεξεργασία κάτι μου λέει πως θα πάρω τον π@λο και φυσικά αυτοί μια ωραιότατη καταγγελία...
Thanos1972 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά υπάρχει πρόβλημα η παραγγελία μου είναι ακόμα σε επεξεργασία κάτι μου λέει πως θα πάρω τον π@λο και φυσικά αυτοί μια ωραιότατη καταγγελία... Μην στεναχωριεσαι καθολου πηγα σημερα και το πηρα απο θεσσαλονικη κεντρο.ειχε 2 κομματια και το τσιμπισα το ενα.να φανταστεις οτι επειδη ειναι νεες παραλαβες και στο κεντρο ειναι μικρο το καταστημα εκει που εχουν τα τροφοδοτικα δεν υπηρχε αλλα στο computer του εδειχνε 2 οτι εχει και μετα λιγη ωριτσα ψαξιματος τα βρηκανε σε αλλο οροφο.πολυ καλη και η τιμουλα του.τα καλωδια λιγα μεν αλλα με καλο μηκος.καλυτερα που ειναι και λιγα γιατι πχ εγω εχω μονο 1 δισκο και ενα recorder επανω.ενα μεγαλο thanks σε αυτον που το ανακαλυψε....
sintalkas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 όλα καλά παιδιά παρέλαβα και εγώ αν και το τροφοδοτικό είναι η σειρά value της ocz αξίζει με χίλια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.