Προς το περιεχόμενο

OCZ StealthXStream 2 600W

vamagas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OCZ StealthXStream 2 600W στα multirama

Πολύ καλό τροφοδοτικό σε πάρα πολύ καλή τιμή - 56,9ε (τη στιγμή που βλέπεις πολλές μούφες με τιμή >80ε). Για του λόγου το αληθές, ένα αξιόπιστο review εδώ.

Μοναδικό μειονέκτημα οι συνδέσεις sata. Ας το προσέξουν όσοι έχουν πολλά drives.

Δημοσ.

παιδιά μόλις το παράγγειλα για το νέο μου pc να σάστε καλά αλλά εχώ την εξής απορία έχει 2 6 πιν καλώδια ή 1 για να το βάλω σε μια 5770 ή 6870?

Δημοσ.

παιδιά μόλις το παράγγειλα για το νέο μου pc να σάστε καλά αλλά εχώ την εξής απορία έχει 2 6 πιν καλώδια ή 1 για να το βάλω σε μια 5770 ή 6870?

Power Output Connectors Details

1 x power 24 pin ATX with detachable 4 pin section ¦ 3 x 15 pin Serial ATA power ¦ 1 x 6 pin PCI Express power ¦ 1 x 8 pin PCI Express power with detachable 2 pin section ¦ 1 x power 8 pin EPS12V with detachable 4 pin ATX12V section ¦ 5 x 4 PIN internal power ¦ 1 x 4 PIN mini-power connector

Η δικιά μου 5770 θέλει 1X6pin

στα ιδια λεφτα αν ημουν (η ειχα ακρη στην) Αθηνα θα πηγαινα για τοChieftec CFT-750-14C 24pin PSU (750W) και modular και μεγαλυτερη αποδοση

Δημοσ.

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά έχει ένα 6πινο και άλλο ένα 8πινο το οποίο μετατρέπεται αν θέλεις σε 6πινο αφού αποσπάσεις το 2πινο (1 x 6 pin PCI Express power + 1 x 8 pin PCI Express power with detachable 2 pin section ).

Εν ολίγοις έχεις κανονικά δύο 6πινα αν τα χρειαστείς. Βέβαια η HD5770 χρειάζεται ένα 6πινο ενώ η HD6870 δύο 6πινα. Δεν θα έχεις δηλαδή πρόβλημα όποια και να πάρεις. :)

Δημοσ.

Είναι μούφες οι προσφορές του Πλαισίου . Και Αθήνα να ήσουνα ...

Το ξερω

αλλα εχω πετυχει κι ολας ...

ενα enermax 625w (40euro) στη θεσσαλονικη και ενα chieftec case στα 19,90(euro)

Δημοσ.

Γιαυτο ειπα αν ημουν ή ειχα ακρες Αθηνα θα το χτυπουσα

θα επερνες ποτε τροφοδοτικο απο στοκ με 6 μηνες εγγυηση για να τροφοδοτισεις ενα συστημα που μπορει να κοστιζει ακομα κ 1,5K ? noway , προτιμω να σκασω 150 για καινουργιο παρα " στο Stock House 56,25 € "

Δημοσ.

Power Output Connectors Details

1 x power 24 pin ATX with detachable 4 pin section ¦ 3 x 15 pin Serial ATA power ¦ 1 x 6 pin PCI Express power ¦ 1 x 8 pin PCI Express power with detachable 2 pin section ¦ 1 x power 8 pin EPS12V with detachable 4 pin ATX12V section ¦ 5 x 4 PIN internal power ¦ 1 x 4 PIN mini-power connector

Η δικιά μου 5770 θέλει 1X6pin

στα ιδια λεφτα αν ημουν (η ειχα ακρη στην) Αθηνα θα πηγαινα για τοChieftec CFT-750-14C 24pin PSU (750W) και modular και μεγαλυτερη αποδοση

Φιλε εχω ακρες στην Αθηνα και απο Αθηνα ειμαι κιολας...ΑΛΛΑ STOCK-HOUSE απο ΠΛΑΙΣΙΟ??? ΠΟΤΕ !!!

Μονο αν ο διευθυντης του στοκ ηταν συγγενης και ηξερα οτι θα παρω κελεπουρι!!

A και για τις λεπτομεριες...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εχει ο αδερφος μου και το πηρε σε προσφορα κανα χρονο πριν καπου 90ε!

Εγω 8μηνες τωρα εχω aυτο http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1207&ID=1508 με εγγυηση 5χρονακια απο eshop το πηρα σε crazysundays 85e :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...