tempo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα, έχω ακούσει ότι είναι δυνατό να δημιουργήσεις ένα δίκτυο υπολογιστών χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα καλωδίωση που υπάρχει για το ηλεκτρικό ρεύμα. Έχει καλή "απόδοση" ένα τέτοιο δίκτυο ή θα υπάρχουν συνεχείς αποσυνδέσεις; Τι εξοπλισμός χρειάζεται και σε τι τιμές; υπάρχουν περιορισμοί σε ένα τέτοιο δίκτυο; ευχαριστώ
yanc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Eχω αυτα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Αποσυνδεσεις δεν εχω ποτε και μπορω και streamαρω μεχρι και 1080p ταινιες στο media player. Aπλα θελουν "αποκλειστικοτητα" στην πριζα που θα μπουν, ουτε πολυμπριζα ουτε ενα απλο Τ. Τα συγκεκριμενα δεν ειναι φτηνα αλλα οι τιμες ξεκινανε απο 50Ευρω/ανταπτορα.
tempo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Aπλα θελουν "αποκλειστικοτητα" στην πριζα που θα μπουν, ουτε πολυμπριζα ουτε ενα απλο Τ. αυτό ισχύει για όλα τα μοντέλα; δηλ. υπάρχουν κάποια που να μπορούν να δουλέψουν έστω και σε πολύμπριζο; @yanc: εσύ έχεις 1 ή 2 τέτοια;
yanc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μπορουν να δουλεψουν απλα εγω εχω παρατηρησει διαφορα στην ταχυτητα οταν ειναι μονα τους πανω στην πριζα. Εαν δεν εχεις ειδικες απαιτησεις(..οπως HD video streaming που εχει υψηλο ρυθμο μεταδοσης) ισως να μην καταλαβεις καν διαφορα. Ναι εχω δυο που ειναι και το μινιμουμ. Οσα θες βαζεις και σεταρισμα μηδεν, το μονο πραγματικα plug'n'play που εχω αγορασει.
tempo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 κάτι που διαβάζω είναι ότι δεν λειτουργούν αν έχεις τριφασικό ρεύμα. Είναι αλήθεια ή πλέον έχει ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα;
yanc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Πρεπει να ειναι στην ιδια φαση αλλα σε σπιτι δυσκολα θα βρεις τριφασικο ρευμα.
tempo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 προφανώς πρέπει να πάρω 2 αντάπτορες αν θέλω απλά να μεταφέρω το σήμα του δικτύου απο ένα δωμάτιο σε ένα άλλο, έτσι; επίσης αν θέλω εκεί που καταλήγει το δίκτυο να συνδέσω πάνω απο 1 συσκευές πρέπει να πάρω έναν αντάτορα που να βγάζει 4 εξόδους για δίκτυο, θα είναι εντάξει σε αυτή την περίπτωση; έχει βρει κανείς κάποια φθηνή και αξιόπιση λύση;
_Anonymous_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Καλωδιο? Ενα δωματιο αποσταση εχεις μονο. ΑΡ μετα
dewn735 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Καλωδιο? Ενα δωματιο αποσταση εχεις μονο. ΑΡ μετα E, εντάξει, μην τα τραγικοποιούμε κιόλας τα πράγματα Έναν όροφο πάνω και τρία δωμάτια παραμέσα το στέλνω εγώ, και μάλιστα πάνω σε σταθεροποιητή - σημειώνω όμως ότι στριμάρω ταινίες χαμήλής και μέτριας ποιότητας. (επίσης, το σπίτι είναι μόλις 10ετίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα των καλωδίων...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Πρεπει να ειναι στην ιδια φαση αλλα σε σπιτι δυσκολα θα βρεις τριφασικο ρευμα. καθόλου δύσκολο κατά την άποψή μου, πχ το σπίτι μου (15 ετών) έχει τριφασικό...
Vatos_locos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 καθόλου δύσκολο κατά την άποψή μου, πχ το σπίτι μου (15 ετών) έχει τριφασικό... μια από τα ίδια και εδώ σε εμένα δεν παίζουν μια φορά που δοκίμασα τέτοια μπλιμπλίκια καλώδιο και άγιος ο θεός η αλλιώς ασύρματα όλα σε draft N
sotris99 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 εγώ θελω να πάρω αυτά http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Powerline/TP-Link-Powerline-TL-PA211-Kit-200-Mbps-TL-PA211-KIT.htm βασικά θέλω να τα δοκιμάσω σε δύο διαφορετικά ρολόγια της ΔΕΗ αλλά στον ίδιο όροφο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.