Προς το περιεχόμενο

Αγορα Laptop για Gaming

oDiafanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ειχα ενα Dell xps 1330 το οποιο με καλυπτε απολυτα στον τομεα του μετριου gaming με τους φιλους μου με την GF8500 που ειχε. Το game που παιζω περισσοτερο ειναι το League of Legends αλλα καπου καπου και ενα Lineage η ενα WOW υπαρχει στον οριζοντα η αλλα free games. To Budget ειναι αρκετα περιορισμενο λογω προσφατης απολυσης (no more laptop :P) οποτε μαλλον θα προτιμησω τη μεθοδο "βγαζω απο τη μυγα ξυγι" δηλαδη αυτο που θα παρω θα πρεπει να ειναι στιβαρο αλλα και να ανεχεται καθημερινη και πολυωρη gaming χρηση.Εχω διαβασει ολα τα προσφατα θεματα για αγορα καινουριου laptop αλλα δεδομενου του budget μου αλλα και των αναγκων μου ισως να υπαρχει καποια καλυτερη προταση. Δεν εχω περιορισμο στα χρηματα λογω του οτι κατα πασα πιθανοτητα να το βαλω με δοσεις αλλα οσο το φθηνοτερο τοσο το καλυτερο. Υποθετω δε οτι αφου θα μπορει να υποστηριξει μετριο gaming για τα υπολοιπα (ταινιες, μουσικη, internet) θα ειναι αρκετα καλο για αρκετα χρονια.

Δυο καλες επιλογες ειναι το DELL 5010 αλλα και το Toshiba A500-1GH που ειδα στα προσφατα θεματα αγορας laptop.

Ευχαριστω

Δημοσ.

περιορισμενο budget και το toshiba που προτεινεις κανει 950 το φθηνοτερο?

εε δεν ειναι και τοσο περιορισμενο. :P

το ανωτατο χρηματικο ποσο που μπορεις να διαθεσεις ποιο ειναι?

Δημοσ.

@ xristoforos89

Ναι η αληθεια ειναι οτι ερχεται δωρο χριστουγενων εχω και τον ΟΑΕΔ ... Δεν ειμαι και τοσο περιορισμενος..:P

Πονταρω στο value for money γιατι 950€ για αυτα που περνεις ειναι καλα σε συγκριση με ενα των 500 και 600 ευρω που σε ενα με εναμιση χρονο μπορει να πρεπει να το αλλαξεις για να σε καλυπτει πληρως

Υπολογιζω μεχρι τα 1000€ με 1200€ ειναι καλα..εξαλου ξερω πως laptop για gaming παιρνω, αν τσιγκουνευτω εχω περισσοτερες πιθανοτητες να κλαψω τα λεφτα μου συντομα..

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ειχα ενα Dell xps 1330 το οποιο με καλυπτε απολυτα στον τομεα του μετριου gaming με τους φιλους μου με την GF8500 που ειχε. Το game που παιζω περισσοτερο ειναι το League of Legends αλλα καπου καπου και ενα Lineage η ενα WOW υπαρχει στον οριζοντα η αλλα free games. To Budget ειναι αρκετα περιορισμενο λογω προσφατης απολυσης (no more laptop :P) οποτε μαλλον θα προτιμησω τη μεθοδο "βγαζω απο τη μυγα ξυγι" δηλαδη αυτο που θα παρω θα πρεπει να ειναι στιβαρο αλλα και να ανεχεται καθημερινη και πολυωρη gaming χρηση.Εχω διαβασει ολα τα προσφατα θεματα για αγορα καινουριου laptop αλλα δεδομενου του budget μου αλλα και των αναγκων μου ισως να υπαρχει καποια καλυτερη προταση. Δεν εχω περιορισμο στα χρηματα λογω του οτι κατα πασα πιθανοτητα να το βαλω με δοσεις αλλα οσο το φθηνοτερο τοσο το καλυτερο. Υποθετω δε οτι αφου θα μπορει να υποστηριξει μετριο gaming για τα υπολοιπα (ταινιες, μουσικη, internet) θα ειναι αρκετα καλο για αρκετα χρονια.

Δυο καλες επιλογες ειναι το DELL 5010 αλλα και το Toshiba A500-1GH που ειδα στα προσφατα θεματα αγορας laptop.

Ευχαριστω

Σε τι αναλυσεις θες να παιζεις τα παιχνιδια?

Αν εισαι ικανοποιημενος στα 1366χ768 που ειναι τα περισσοτερα λαπτοπ της αγορας τοτε με 900 ευρο,εισαι πληρος καλυμενος!

Αυτο που προεχει ειναι το λαπτοπ να εχει καλο συστημα εξαραερισμου και ψυξη(ανεξαρτητο fan για την καρτα γραφικων)!

Απο καρτες γραφικων κοιτας απο gt 330m και πανω.Προτιμησε τις hd5650 & hd5730m!

Επεξεργαστες εννοηται,ι3 και πανω και προτιμα τους ι5!

Δημοσ.

Επειδη δεν γνωριζω και πολλα απο αναλυσεις..με ενδιαφερει μονο να αντεχει εστω και με γραφικα στο medium τα τυπικα mmorpgs ειτε Lineage και wow ειτε τα free που παιζονται π.χ. league of legends που παιζει τωρα. i3 να σου πω την αληθεια δεν κοιταω καθολου απο i5 και πανω.

Τωρα για καρτες γραφικων κοιταω οτιδηποτε εχει engine clock πανω απο 500mhz και 1g Ram επισης πιστευω αν ειναι 15 ιντσο και πανω θα εχω περισσοτερες πιθανοτητες για ξεχωριστο εξαερισμο ( fans) σε cpu και gpu. Το dell το ειδα σαν καλη επιλογη τα video στο youtube ομως λενε οτι ειναι απο πλαστικο το μεγαλυτερο μερος και σκευτομαι αν θα εχω προβληματα απο τις πολλες μεταφορες.

Δημοσ.

Δεν ειναι κανονας για την αποδωση μιας καρτα το engine clock ή η μνημη της καρτας!Καλυτερα να πας κοιταξεις λιγο καποιες αναφορες σε επιδωσεις,ειτε σε gaming(στο youtube βρεις βιτεακια για αρκετες καρτες σε αρκετα παιχνιδια) ειτε απο καποια benchmarks.Εδω!

Απο class2 και πανω θα εισαι αρκετα ανετος!

Τωρα στο θεμα αναλυση,στα παιχνιδια εγω προσωπικα ειδα τεραστια διαφορα,σχεδων σε ολα τα παιχνιδια που δοκιμασα,στη οπτικη αποδοση των γραφικων ενω παιχνιδιου,με την μεταβαση απο 1366χ768 στα 1600χ900,ενω απο 1600χ900 στα 1920χ1080 απιροελαχιστη εως καθολου!

Και εγω προτθιμω τον ι5 απο τον ι3,αλλα και ο ι3 θα σου κανει την δουλεια/-ες ανετα και γρηγορα!

Το θεμα ειναι να μην πας σε κατι λιγοτερο απο ι3.

Στις 15αρες δε θα βρεις ευκολα καποιο με αναλυση πανω απο 1366χ768,17αρες θα βρεις αρκετα μοντελα απο διαφορες ετερεις!

Επειδη δεν γνωριζω και πολλα απο αναλυσεις..με ενδιαφερει μονο να αντεχει εστω και με γραφικα στο medium τα τυπικα mmorpgs ειτε Lineage και wow ειτε τα free που παιζονται π.χ. league of legends που παιζει τωρα.

Αυτα μπορει να σου τα προσφερει και μια οποιαδιποτε καρτα class3.Αλλα πιστεψεμε,οσο βελτιωνεις τα γραφικα,σ'ενα παιχνιδι,τοσο αυξανεις και την απολαυση και το ενδιαφερον σ'αυτο!Φτανει να μην σου γινει εμμονη ιδεα και ξεχασεις τελιως την ουσια και το story/gameplay του παιχνιδιου!

Δημοσ.

gaming και laptop δε πάνε μαζί . Δηλαδή παίρνεις το laptop εκτός σπιτιού και παίζεις games? Γιατί με 1000€ στήνεις αξιόλογο σταθερό + laptop για τις εξωτερικές δουλειές ..

Δημοσ.

Εδω θα διαφωνισω μαζι σου!

Εγω(φοιτητης) προσωπικα ακομη και τον καιρο που ειμαι στο πατρικο μου,δε εχω παιξει ουτε και ενα παιχνιδι στο σουπερ ντουπερ gaming desktop που εστησα στον μικρο(αδελφο).

Ενω καθομαι με τις ωρες στο σαλονι(γιατι εκει βολευομαι) και παιζω αρκετα και απετητικα παιχνιδια!

Και μην ακουσω για κονσολα,γιατι ακομη κλεγομαι για τα 2playstatio που μας εχουν καει!

(1ps2-2χρονων και 1ps3-1χρονου και 3μηνες,τοσο αντεξαν)

Αυτο που με εκνευρισε περισσοτερο,ομως,ειναι οτι ο αδελφος μου,πηγε και αγορασε καινουριο,γιατι ηθελε,λεει,να παιζει on-line με τους φιλους του! :mad:

Δημοσ.

αυτο http://viewitem.eim.ebay.gr/Dell_ALIENWARE_M11x_SU7300_4GB_250G_1GB_nVidia_GT_Win_7/110618103388/item και ενα xbox ή PS3 (εισαι λιγο ατυχος 13 χρονια το PS1 8 χρονια το PS2 και 2.5 χρονια το PS3)

αλλιως δες το laptop της υπογραφης μου αριστο δυνατο το χω λιωσει στα games και στα benchmark σε νορμαλ τιμη (899 το ειχα παρει τωρα δεν γνωριζω ποσο κοστιζει) και με την κορυφαια εγγυηση toshiba με καλυψη για καταστροφη κλοπη και απολυση. https://www.nomatterwhatguarantee.com/main_structure.php?page=home

Δημοσ.

Σ'αυτη την περιπτωση,δε σκεφτεσαι καθολου την κονσολα!

Πας απλα σε ενα καλο ποιοτικο λαπτοπ με εγγυηση τυπου,Dell/Toshiba μενα καλο επεξεργαστη(πχ ι5) και μια καλη καρτα γραφικων(πχ hd5650m) και τα εχεις ολα σε ενα!

Και αν θες κανεις και την επεκταση στη εγγυηση και δε φοβασαι τιποτα,για αρκετο καιρο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...