chvet Δημοσ. 29 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2003 Ρε παιδιά για βοηθήστε εδώ. Μου στέλνουν με email κάποιο αρχείο μικρό αλλά παρ' όλο όταν το λαμβάνω δείχνει σαν συννημένο, μετά πάω να το σώσω στον υπολογιστή μου και φαίνεται άγχρωμο σαν disable π.χ. και δεν μπορώ να το σώσω. Εάν παίζει κάτι με antivirus κλπ έχω το Norton 2003 kai apo Firewall το Outpost. Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να λαμβάνω κανονικά τα αρχεία που μου στέλνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrMikeD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2003 pigaine sto Outlook Express sto Menu Tools. Epelepse Options. Otan sou anoiksei ton dialogo twn options, pigaine sto tab Security. Exei panw panw ena checkbox pou leei: "Do not allow attachments to be opened or saved ....". Einai checked se esena. Kane to unckeck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chvet Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 Πολύ σωστός, αυτό ήταν όπως το είπες, το έκανε disable και τώρα το πήρα μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.