antonis_man Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, σήμερα μου ήρθε το newsletter του plus4u και το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την οθόνη. Πολύ καλή αντίθεση 70000:1, μου έκανε εντύπωση. Με την προσφορά+τα μεταφορικά βγαίνει στα 177 ευρώ, 10 ευρώ κάτω από το φθηνότερο στο skroutz και αρκετά κάτω από τα γνωστά μαγαζιά. Νταξ, δεν είναι και η ευκαιρία του αιώνα, αλλά τουλάχιστον 10 ευρώ είναι 3 καφέδες!
manosfp Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εντάξει,δεν το λές και προσφορά. Να ρίξω μια ιδέα? Επειδή το συγκεκριμένο section με έχει βολέψει πραγματικά και το παρακολουθώ καθημερινά, μήπως θα έπρεπε να υπάρχει ένας περιορισμός στο τι δημοσιεύουμε? π.χ. να διαγράφονται "προσφορές" που δεν είναι 20-25% ή 50 ευρώ φθηνότερες απο την κατώτατη του skroutz. Θεωρώ ότι έτσι θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξία. Τώρα μπαίνω μέσα και πρέπει να ψάχνω ποιά προσφορά είναι όντως προσφορά.
Themos3 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα 100%.Αν ο καθενας ανεβαζει οτι πετυχε στο πρωινο του σερφαρισμα και θεωρει προσφορα ενα 10%(ποσο μαλλον οταν αντιστοιχει σε 3 καφεδες) απλα θα χασει καθε νοημα το συγκεκριμενο section....
paylidis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εντάξει,δεν το λές και προσφορά. Να ρίξω μια ιδέα? Επειδή το συγκεκριμένο section με έχει βολέψει πραγματικά και το παρακολουθώ καθημερινά, μήπως θα έπρεπε να υπάρχει ένας περιορισμός στο τι δημοσιεύουμε? π.χ. να διαγράφονται "προσφορές" που δεν είναι 20-25% ή 50 ευρώ φθηνότερες απο την κατώτατη του skroutz. Θεωρώ ότι έτσι θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξία. Τώρα μπαίνω μέσα και πρέπει να ψάχνω ποιά προσφορά είναι όντως προσφορά. απο πότε το -20% δεν είναι προσφορά...; είπαμε... αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ http://www.insomnia.gr/topic/392311-%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AD-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CF%8C-cd-radio-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1/
manosfp Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Έστω 15-20%. Κάπου πρέπει να συμφωνήσουμε στο τι είναι προσφορά και τι όχι. Όταν λέμε προσφορά εννοούμε για κάτι που ενημερώνουμε φίλους και κολλητούς να προλάβουν.Το section έχει βρωμίσει απο κάθε λογής "προσφορές" που κάθε μέλος αψήφιστα (δεν κάνω λόγο για σκοπιμότητες) ανεβάζει. Τέσσερις πιθανές λύσεις βλέπω: 1.Να είμαστε λίγο πιο σοβαροί με το τι ποστάρουμε (το ιδανικό αλλά και πιο δύσκολο) 2.Να υπάρχει moderation.Να φιλτράρονται οι προσφορές απο τους αρμόδιους (περισσότερος φόρτος εργασίας για αυτούς) 3.Να υπάρχει η δυνατότητα αρνητικής ψήφου στον τόπικ στάρτερ (ο φόβος φυλάει τα έρμα) 4.Να μην λέγεται "προσφορές" το section. (κρίμα θα είναι,μας εξυπηρετεί ολους) Τα παραπάνω αποτελούν σκέψεις μου.Μην αρχίσετε πάλι να βαράτε...
kanari Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, σήμερα μου ήρθε το newsletter του plus4u και το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την οθόνη. Πολύ καλή αντίθεση 70000:1, μου έκανε εντύπωση. Με την προσφορά+τα μεταφορικά βγαίνει στα 177 ευρώ, 10 ευρώ κάτω από το φθηνότερο στο skroutz και αρκετά κάτω από τα γνωστά μαγαζιά. Νταξ, δεν είναι και η ευκαιρία του αιώνα, αλλά τουλάχιστον 10 ευρώ είναι 3 καφέδες! 4 ΚΑΦΕΔΕΣ : 173,90 και ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ(για αγορές άνω των 40 € 60 € για επαρχία)
pittas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Εντάξει,δεν το λές και προσφορά. Να ρίξω μια ιδέα? Επειδή το συγκεκριμένο section με έχει βολέψει πραγματικά και το παρακολουθώ καθημερινά, μήπως θα έπρεπε να υπάρχει ένας περιορισμός στο τι δημοσιεύουμε? π.χ. να διαγράφονται "προσφορές" που δεν είναι 20-25% ή 50 ευρώ φθηνότερες απο την κατώτατη του skroutz. Θεωρώ ότι έτσι θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξία. Τώρα μπαίνω μέσα και πρέπει να ψάχνω ποιά προσφορά είναι όντως προσφορά. Μηπως θελεις να σου στελνουμε και μηνυμα στο κινητο ρε μεγαλε ? Μονο ομως εαν ειναι η τιμη 20% κατω , μη χαλας και τον αμφιβληστροειδη σου να διαβαζεις. Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα
Konstantin77 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Έστω 15-20%. Κάπου πρέπει να συμφωνήσουμε στο τι είναι προσφορά και τι όχι. Όταν λέμε προσφορά εννοούμε για κάτι που ενημερώνουμε φίλους και κολλητούς να προλάβουν.Το section έχει βρωμίσει απο κάθε λογής "προσφορές" που κάθε μέλος αψήφιστα (δεν κάνω λόγο για σκοπιμότητες) ανεβάζει. Τέσσερις πιθανές λύσεις βλέπω: 1.Να είμαστε λίγο πιο σοβαροί με το τι ποστάρουμε (το ιδανικό αλλά και πιο δύσκολο) 2.Να υπάρχει moderation.Να φιλτράρονται οι προσφορές απο τους αρμόδιους (περισσότερος φόρτος εργασίας για αυτούς) 3.Να υπάρχει η δυνατότητα αρνητικής ψήφου στον τόπικ στάρτερ (ο φόβος φυλάει τα έρμα) 4.Να μην λέγεται "προσφορές" το section. (κρίμα θα είναι,μας εξυπηρετεί ολους) Τα παραπάνω αποτελούν σκέψεις μου.Μην αρχίσετε πάλι να βαράτε... Σκέψου ότι κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται τη συγκεκριμένη περίοδο για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Εγώ το βρίσκω προσφορά αν με ενδιέφερε. Δεν είναι δα και τόσες οι προσφορές...
manosfp Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μηπως θελεις να σου στελνουμε και μηνυμα στο κινητο ρε μεγαλε ? Μονο ομως εαν ειναι η τιμη 20% κατω , μη χαλας και τον αμφιβληστροειδη σου να διαβαζεις. Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα Καλή ιδέα! Να σου στείλω το νούμερο μου;Ωραία, στο τέλος είτε στις αγγελίες μπαίνουμε είτε στις προσφορές ένα και το αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.