Προς το περιεχόμενο

Windows Phone 7 & Htc Trophy 7

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραιο το review φιλε μου. συμφωνουμε σε πολλα μπορει να εχω μονο iphone αλλα καθημερινα στην δουλεια μου παω και σκαλιζω τα wp (hd7, trophy, optimus7) σαν λειτουργικο το βρισκω πολυ ενδιαφερον και πολυ διαφορετικο απο android kai ios. να σου πω την αληθεια περιμενω κ εγω το πρωτο update και αν ειναι ικανοποιητικο θα αντικαταστησω το iphone που το εχω βαρεθει λιγακι αλλα θα το κρατησω και αυτο γτ ειναι iphone!!! και μακαρι να εξελιχθουν και τα wp σε ενα λειτουργικο που δυσκολα θα το αφησεις. οσο για το bluetooth εμενα δεν μου ειναι απαραιτητο για φωτογραφιες κ τετοια χρησημοποιω email ετσι κ αλλιως ολοι πλεον εχουμε καποιο data με mb και στο iphone οταν ειχα βαλει το ibluenova το χρησημοποιησα μονο για να το δοκιμασω κ ποτε δεν μου χρειαστικε.

Δημοσ.

πολύ ωραίο το review alexzzz!

αν και φανατικός Linux-άς και αντι-m$-ικός και χωρίς κινητό :mrgreen:

μ' άρεσε η ειλικρίνεια και το ύφος της γραφής σου

γράφε πιό συχνά πρόεδρε ! :-D

καλή χρονιά

.

Δημοσ.

καταρχας ευχαριστουμε το αφεντικο σου οπως λες και εσυ... :lol: :P

πολυ καλο το review σου, και γενικα το forum πιστευω οτι εχει αναγκη απο τετοια review :)

απο οτι ειδα παντως και σε σχετικα βιντεακια, η αρχικη οθονη ισως να ειναι βολικη, αλλα απο πλευρας αισθητικης μηδεν, οπως και ολο το ui

σαν κατασκευη πως το ειδες? η μπαταρια?

Δημοσ.

ωραιο το review φιλε μου. συμφωνουμε σε πολλα μπορει να εχω μονο iphone αλλα καθημερινα στην δουλεια μου παω και σκαλιζω τα wp (hd7, trophy, optimus7) σαν λειτουργικο το βρισκω πολυ ενδιαφερον και πολυ διαφορετικο απο android kai ios. να σου πω την αληθεια περιμενω κ εγω το πρωτο update και αν ειναι ικανοποιητικο θα αντικαταστησω το iphone που το εχω βαρεθει λιγακι αλλα θα το κρατησω και αυτο γτ ειναι iphone!!! και μακαρι να εξελιχθουν και τα wp σε ενα λειτουργικο που δυσκολα θα το αφησεις. οσο για το bluetooth εμενα δεν μου ειναι απαραιτητο για φωτογραφιες κ τετοια χρησημοποιω email ετσι κ αλλιως ολοι πλεον εχουμε καποιο data με mb και στο iphone οταν ειχα βαλει το ibluenova το χρησημοποιησα μονο για να το δοκιμασω κ ποτε δεν μου χρειαστικε.

Και εγώ περιμένω πλέον με ανυπομονησία το πρώτο update ή κάτι παραπάνω από θέμα jailbrake καθώς έχουν λίγο βαλτώσει τα πράγματα. Όσο αφορά το bluetooth, συμφωνώ και εγώ για το data αλλά για μένα το θέμα είναι ότι θα ήθελα αυτό το feature και ας μην το χρησιμοποιούσα ποτέ.

πολύ ωραίο το review alexzzz!

αν και φανατικός Linux-άς και αντι-m$-ικός και χωρίς κινητό :mrgreen:

μ' άρεσε η ειλικρίνεια και το ύφος της γραφής σου

γράφε πιό συχνά πρόεδρε ! :-D

καλή χρονιά

.

Σε ευχαριστώ G... μεγάλη μου τιμή που κατάφερα να σε κάνω να το διαβάσεις :P

Καλή χρονιά!

καταρχας ευχαριστουμε το αφεντικο σου οπως λες και εσυ... :lol: :P

πολυ καλο το review σου, και γενικα το forum πιστευω οτι εχει αναγκη απο τετοια review :)

απο οτι ειδα παντως και σε σχετικα βιντεακια, η αρχικη οθονη ισως να ειναι βολικη, αλλα απο πλευρας αισθητικης μηδεν, οπως και ολο το ui

σαν κατασκευη πως το ειδες? η μπαταρια?

Θα μεταφέρω τα ευχαριστήρια στο αφεντικό μετά την πληρωμή του μισθού μου... μην έχουμε κάνα απρόοπτο :D

Το ui αν το δεις από την οπτική του "είναι τηλέφωνο" που σημαίνει ότι και στον δρόμο θα το χρησιμοποιείσεις και σε σημεία που δεν έχεις άνεση και χρόνο, είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Καμιά φορά στο αυτοκίνητο που (κακώς) θέλω να πάρω τηλέφωνο με το iphone ξεφεύγει το χέρι. Δεν συμβαίνει το ίδιο με το trophy όμως. Για αυτό αν είδες ανέφερα ότι το "phone" πρέπει να τονιστεί.

Από κατασκευή αν εννοείς την συσκευή, μπορώ να πω ότι είναι μια κλασσική, σταθερά καλή htc συσκευή. Έχουν περάσει από τα χέρια μου ένα desire, ένα hd (το απλό με win 6.5) και ένα wildfire και μοιάζει με αυτές πολύ. Η μπαταρία του κρατάει κάτι λιγότερο από 2 μέρες, διάστημα πολύ καλό για μένα που κάθε βράδυ φορτίζω το iphone μου.

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ G... μεγάλη μου τιμή που κατάφερα να σε κάνω να το διαβάσεις :P

Καλή χρονιά!

νάσαι καλά αλέκο

έψαξα το θέμα

μάλλον παίρνει και Linux! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

.

• 2 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελληνικά πότε θα μπορέσω να γράφω? Δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο το δικό μου. Επίσης δε μπορώ να μπω στο Windows market place because is not yet available in toyr region.????

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

alex κανε ενα update του review μετα τη nodo εποχη ^_^

Χτες που μου ήρθε το καινούριο trophy το έκανα και εγώ το NoDo update... έχεις δίκιο, πρέπει να κάνω. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...