nitrah Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Hello παίδες , έχω μια εφαρμογή .exe και μια .enc , η οποία έγινε σε πλατφόρμα με 16bit οπότε είναι 16bit. Θέλω να την τρέξω σε windows 7 32bit ή και 64bit . Μπορεί κανείς να μου πει πως θα το κάνω αυτό ?
sugata Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασες να την τρέξεις σε compatibility mode? Α ναι. Δεξί κλικ στην εφαρμογή, properties (ιδιότητες) - compatibility (συμβατότητα). Τικάρεις το κουτάκι που λέει "τρέξτο μάστορα στο τάδε". Και από κάτω έχει ένα μενιού, που άμα πατήσεις θα σου βγάλει διαθέσιμες επιλογές. Apply - ok και δοκίμασε να δεις ποια σου κάνει δουλειά.
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Πρώτα δοκιμάζεις να το τρέξεις όπως είναι. Αν τρέξει έχει καλώς, αλλιώς κάνεις δεξί κλικ στο εκτελέσιμο, πας Ιδιότητες και μετά Συμβατότητα. Ενεργοποιείς την συμβατότητα και επιλέγεις κάποια από τις επιλογές, π.χ. Win98. Δεν παίζει τόσο ρόλο αν η εφαρμογή γράφτηκε για 16bit πλατφόρμα, όσο το κατά πόσο ο προγραμματιστής είχε συμμορφωθεί με τα standard και δούλευε με τις βιβλιοθήκες και τα api των windows ή έκανε του κεφαλιού του και εκτελούσε απευθείας εντολές στο hardware.
nitrah Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασα με όλες τις εκδόσεις από την συμβατότητα και δεν τρέχει με καμία από τις επιλογές. Μου βγάζει αυτό το error
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό που αναφέρεις είναι άλλο θέμα. Σου λείπει κάποιο αρχείο και συγκεκριμένα το MSINET.OCX (Ms Internet Transfer ActiveX control). Κατέβασε το από το παραπάνω λινκ και αποσυμπίεσε το μέσα στον φάκελο του προγράμματος. Αν πάλι δεν τρέξει, αντέγραψε το στον φάκελο c:\windows\system32 Πάτα μετά WINDOWS+R και δώσε για εκτέλεση: regsvr32 /s msinet.ocx Δες τώρα αν τρέχει. Ίσως σου χρειαστεί και το VB6Runtime SP6.
nitrah Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Τα έκανα όλα αυτά που μου είπες , αλλά πάλι τίποτα . Τώρα όμως μου βγάζει άλλο αρχείο ότι λείπει : Έχω Windows 7 64bit να ξέρεις.
TheELF Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Αφού σου έδειξε ο micos την διαδικασία,τόσο δύσκολο είναι να ψάξεις και το COMDLG32.OCX στην ίδια σελίδα;
nitrah Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 όχι δεν είναι δύσκολο . Αυτή την διαδικασία θα κάνω μέχρι αν τρέξει ?
TheELF Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ναι,κανονικά αν είναι σε πακέτο εγκατάστασης θα έπρεπε να τα περάσει όλα μόνο του,αλλά σε τόσο παλιά προγράμματα ποτέ δεν ξέρεις,ακολουθείς αυτήν την διαδικασία και ελπίζεις να πιάσει.
nitrah Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Έτρεξε το Upload.exe OK . Τώρα όμως θέλω να τρέξει και ένα άλλο αρχείο .enc ήταν . Το άλλαξα την κατάληξη και το έκανα .exe και πάει να ανοίξει με ένα πρόγραμμα και κλείνει αυτόματα . Δείτε την φωτογραφία :
TheELF Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως το .enc έπρεπε να τρέχει με το upload.exe;
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Άλλαξες την κατάληξη σε .exe, μάλιστα. Άλλαξε και την κατάληξη από ένα txt αρχείο σε exe μήπως και τρέξει. Δεν δουλεύει έτσι το θέμα φίλε. Τα εκτελέσιμα έχουν και ανάλογο header για να τρέξουν. Μου φαίνεται ότι από κάπου αντέγραψες το πρόγραμμα και δεν τα πήρες όλα. Ποιο πρόγραμμα είναι αυτό και τι κάνει;
nitrah Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 είναι ένα αρχείο .enc ! Πως θα ανοίξει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.