Προς το περιεχόμενο

Mio Moov 330 Δεν κλειδωνει Δορυφορους

sokra_1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, εχω ενα προβλημα. Το Gps μου ενω παει να βρει λιγο σημα δεν μπορει να κλειδωσει δορυφορους, παλιαοτερα που το ειχα παθει εκανε 1 βδομαδα να κλειδωσει, αυτη την φορα τιποτα, ξερει κανεις τι να κανω??Εικονα GPS Σημα

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, εχω ενα προβλημα. Το Gps μου ενω παει να βρει λιγο σημα δεν μπορει να κλειδωσει δορυφορους, παλιαοτερα που το ειχα παθει εκανε 1 βδομαδα να κλειδωσει, αυτη την φορα τιποτα, ξερει κανεις τι να κανω??Εικονα GPS Σημα

Να κάνεις την ερώτησή σου στα ειδικά για gps forums: www.navimania.gr, www.gpspocketpc.gr, www.gpsnavi.org

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ, το navimania το γνωριζω ηδη αλλα δεν μου εχει απαντηση κανενας στο προβλημα μου, οσο για τα αλλα θα δοκιμασω. Σε ευχαριστω και παλι!!

Δημοσ.

αν μιλας για συσκευη που δεν εχεις επεμβει πανω της και στο μαμισιο προγραμμα δεν κλειδωνει....πρεπει να τη πας στο καταστημα που τη πηρες να στην αντικαταστησουν.

αν αναφερεσε σε αλλο προγραμμα το συζηταμε

Δημοσ.

Έχω επέμβει, εχω βάλει και Destinator, μου το είχε κάνει και παλεότερα και έκανε 1 βδομάδα να συνδεθεί.Απο ότι μου είπαν στο τηλ πρέπει να είναι η κετρική πλακέτα ή η κεραία.Ειναι εκτός εγγύηση για 2 μήνες.

Δημοσ.

Δοκίμασε επαναφορά στο μαμά πρόγραμμα να δεις τι γίνεται. Ίσως πειράχτηκαν κάποιες ρυθμίσεις για την συσκευή gps και να μην το βλέπει καθόλου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...