sokra_1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα παιδια, εχω ενα προβλημα. Το Gps μου ενω παει να βρει λιγο σημα δεν μπορει να κλειδωσει δορυφορους, παλιαοτερα που το ειχα παθει εκανε 1 βδομαδα να κλειδωσει, αυτη την φορα τιποτα, ξερει κανεις τι να κανω??Εικονα GPS Σημα
ioannis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα παιδια, εχω ενα προβλημα. Το Gps μου ενω παει να βρει λιγο σημα δεν μπορει να κλειδωσει δορυφορους, παλιαοτερα που το ειχα παθει εκανε 1 βδομαδα να κλειδωσει, αυτη την φορα τιποτα, ξερει κανεις τι να κανω??Εικονα GPS Σημα Να κάνεις την ερώτησή σου στα ειδικά για gps forums: www.navimania.gr, www.gpspocketpc.gr, www.gpsnavi.org
sokra_1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Σε ευχαριστω πολυ, το navimania το γνωριζω ηδη αλλα δεν μου εχει απαντηση κανενας στο προβλημα μου, οσο για τα αλλα θα δοκιμασω. Σε ευχαριστω και παλι!!
FFighter Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 αν μιλας για συσκευη που δεν εχεις επεμβει πανω της και στο μαμισιο προγραμμα δεν κλειδωνει....πρεπει να τη πας στο καταστημα που τη πηρες να στην αντικαταστησουν. αν αναφερεσε σε αλλο προγραμμα το συζηταμε
sokra_1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Έχω επέμβει, εχω βάλει και Destinator, μου το είχε κάνει και παλεότερα και έκανε 1 βδομάδα να συνδεθεί.Απο ότι μου είπαν στο τηλ πρέπει να είναι η κετρική πλακέτα ή η κεραία.Ειναι εκτός εγγύηση για 2 μήνες.
ArisG88 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε επαναφορά στο μαμά πρόγραμμα να δεις τι γίνεται. Ίσως πειράχτηκαν κάποιες ρυθμίσεις για την συσκευή gps και να μην το βλέπει καθόλου
sokra_1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Το έχω κάνει φίλε μου, μέχρι και ολοκληρωτικό φορματ(που σβήνει και το Firmware) το έχω κάνει αλλα τίποτα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.