tls_2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα σε ολους!!!Θα ηθελα την γνωμη σας για το τι μπορει να συμβαινει στο εξης προβλημα που μου εβγαλαν τα 7αρια.... Το προβλημα ειναι το εξης: Εχω dual boot εδω και 7 μηνες και δεν μου το ειχε ξαναπαρουσιασει αυτο... Παταω μπαινω στα ΧΡ και ολα καλα μπαινει...μετα δοκιμασα σημερα το πρωι να μπω στα 7αρια και πριν μπει μου εβγαλε μια οθονη που μου ζηταγε τους users...ενας ηταν ο δικος μ και ηταν ελευθερος και ο αλλος λεει other user παταω να μπω στο δικο λογαριασμο μου κανει πως φορτωνει για να μπει στην επιφανεια εργασιας και με πεταει παλι στο ιδιο σημειο και τωρα φενετε μονο ο user ο δικος μου παταω να ξαναμπω και παλι τιποτα...τερμα αριστερα κατω εχει κατι λειτουργιες για τα windows 7 παταω και εκει αλλα τιποτα...Τι φταει λετε;Μεχρι χθες το βραδυ που εκλεισα το pc ηταν ολα οκ και δεν εβγαζε για users και τετοια πραγματα...τι μπορω να κανω εγω τωρα???αν μπω απο ασφαλη λειτουργια θα μπορεσω να μπω???και αν ειναι να επιλεξω επειδη εχω δυο λειτουργικα οπως σας ειπα πως θα μπω για ασφαλη λειτουργια τον 7...Ευχαριστω εκ των προτερων
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Σε ασφαλή λειτουργία θα σου εμφανίσει και τον Administrator όπου θα μπεις για να ρυθμίσεις τους χρήστες. Αν πατήσεις f8 και επιλέξεις ασφαλή λειτουργία θα σε ρωτήσει σε πιο λειτουργικό να μπεις. Αν δεν σου βγάλει, επέλεξε τα 7άρια και μόλις πατήσεις enter πάτα αμέσως f8 για να σου βγάλει τις επιλογές.
tls_2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 ειμαι οκ τωρα...το βρηκα πως εμπενε σε ασφαλη λειτουργια για τα 7αρια και εσβησα το παλιο λογαριασμο δημιουργησα νεο και ολα καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.