Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ-διεγραψα φωτογραφιες

x-filer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα συνδεσει προχτες το μεμορι στικ και παραλληλα ειχα ανοιχτο το πικασα...Οι φωτογραφιες του κινητου αρχισαν να εισάγονται στο πικασα και ταξινομηθηκαν σε φακελους οπως ακριβως ηταν στο κινητο.εγω ομως το ΖΩΟ αρχισα να σβηνω μερικους φακελους...σημερα λοιπον αυτοι οι φακελοι δεν υπαρχουν στο κινητο...ουτε στο καδο ανακυκλωσης :cry: που μπορω να τις βρω;;; ειναι πολυ σημαντικες φωτογραφιες!

Δημοσ.

Καλημέρα.

Αν δεν έχεις πειράξει το memory stick και δεν έχεις γράψει κάτι άλλο ή δεν έχεις τραβήξει άλλη φωτογραφία με το κινητό στην ίδια κάρτα , τα πράγματα είναι σχετικά απλά.

Τοποθετείς την κάρτα σε κάποιον card reader και χρησιμοποιείς το δωρεάν πρόγραμμα Pandora Recovery.

Διαβάζεις λίγο το help και μετά είσαι έτοιμος να ανακτήσεις τις φωτογραφίες/φακέλλους που έσβησες.

Δημοσ.

ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!αλλα απο τις 70 φωτο+ανακτηθηκαν μονο 4-5 οι αλλες εχουν προβλημα λεει... :unsure:

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις κ άλλα προγράμματα για ανάκτηση αρχείων, αλλά χλωμό το κόβω να έχεις success.. Όταν το έπαθα κ εγώ αυτό, γύρω στο 20% των φώτο ανακτήθηκαν ολόκληρες κ οι υπόλοιπες μισές ή κατεστραμμένες. Το κλάμα διήρκεσε μια εβδομάδα, μετά λέω δε γαμιέται. Το καλό είναι ότι βάζεις μυαλό και πλέον κάνεις σωστά back-up :P

Δημοσ.

μπορείς να δεις και εδώ προγράμματα για recovery

προσωπικά για usb είχα χρησιμοποιήσει το handy recovery όταν διέγραψα καταλάθος μια εργασία

εννοείται τα αρχεία που ανακτάς δε τα αποθηκεύεις στο flashaki

Δημοσ.

δοκιμασε το safe data recovery(δεν είναι freeware!οποτε ξερεις που μπορεις να το βρεις).

το έχω δοκιμασει πολλεσ φορές.

θα ανακτησεις ολες τις φωτο.γιατι ακομα και αν τις διεγραψες,αυτες βρισκονται ακομα στο στικακι ή στον υπολογιστη.θα χαθουν οριστικά,μονο αμα στο στικάκια αντιγράψεις καινούργια αρχεία,τα οποία αναγκαστικα θα γραφτούν πάνω στα σβησμένα αρχεια και θα τα χασεις εντελως.αν το έχεις κανει αυτο,δυστυχώς τις έχασες οριστικά.τότε οποιοδήποτε πρόγραμμα και να δοκιμάσεις,το μονο που θα καταφερεις θα είναι να βλέπεις τα ονόματα των αρχείων που διέγραψες,χωρις να μπορείς να τα ανακτήσεις.

Δημοσ.

...και για να μην γίνει το θρεντ λίστα προγραμμάτων ανάκτησης που μπορείς να δοκιμάσεις, τρέξε μια κι έξω το Αctive File Recovery που ήδη πρότεινε κι ο Ραφαήλ, και τέλος : ό,τι βρει αυτό - καλύτερο δεν έχει.

(...Προκαταβολικά πάντως, δεν περιμένω να γίνει κάτι καλύτερο απ' ό,τι ήδη έγινε με το Pandora που παλιότερα το είχα τσεκάρει κι αυτό, και είναι αρκετά αξιόπιστων δυνατοτήτων. Αλλά έτσι για να μην πεις ότι δεν το έκανες, τρέξε αυτό που είπαμε.)

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις....δοκιμασα το pandora και απο τις 178 δεν εχω ουτε 30 :cry: ρε για να κατεβασω το Active File Recovery πρεπει να πληρωσω :P θα δοκιμασω και με τα αλλα... :unsure:

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις....δοκιμασα το pandora και απο τις 178 δεν εχω ουτε 30 :cry: ρε για να κατεβασω το Active File Recovery πρεπει να πληρωσω :P θα δοκιμασω και με τα αλλα... :unsure:

Άμα ψαχτείς θα το βρέις και σπασμένο :) Καλή επιτυχία με τις φωτος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...