bauhaus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα! Κατ' αρχάς, να πω πως έχει το παρόν "setup": Μιλάω για την έκδοση MSN Live Messenger 2009. Οι τελευταίες δοκιμές έγιναν με ένα άλλο PC που είχε την ίδια ακριβώς έκδοση.. Και στα 2 PCs υπάρχει επίσης εγκατεστημένη η ίδια (τελευταία) έκδοση του Messenger Plus Live.. Έχω τις εξής απορίες κι επειδή δεν κατάφερα να βγάλω άκρη, θα ήθελα τα φώτα σας.. Γνωρίζει κάποιος αν τα εγκατεστημένα skins (του Plus) μπορούν να φαίνονται και στους συνομιλητές μου (ας υποθέσουμε ότι έχουν κι εκείνοι την ίδια έκδοση του Plus - δεν ξέρω αν έχει σημασία βέβαια); Επίσης, αν σε ένα παράθυρο συνομιλίας ορίσω ένα background, μπορεί να φαίνεται στον συνομιλητή μου (υπάρχει/δεν υπάρχει το Plus); Να πω και μερικά από τα πράγματα που δοκίμασα: Με/Χωρίς το Messenger Live Plus (μόνο για το background φυσικά). Και στα 2 PCs το MSN Live Messenger 2011 (skins/background). Στο ένα PC το 2009 και στο άλλο το 2011 (skins/background). Και στα 2 PCs το 2009 (skins/background). Ψάχνοντας στο net, δεν βρήκα κάπου ότι γίνεται αλλά ούτε κι ότι δεν γίνεται... Έχει κανείς κάποια ιδέα; Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.