Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν μπορώ να διαβάσω τους κανόνες του forum?

2Black

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά τώρα θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος αλλά ήθελα και εγώ μια φορά

να διαβάσω τους κανόνες του forum, έκανα και το μαλλάκι μου όλο προς τα

κάτω, του έβαλα μπριγιαντινή, φόρεσα τα γυαλιά μου και αφού έγινα "καλό

παιδί"... ορίστε! Δεν φταίω εγώ αν η μοίρα με οδηγεί προς την σκοτεινή πλευρά... B)

Πέρα από την πλάκα πάντως, μήπως όλος τυχαίως ανακάλυψα κάποιο bug;

Άντε γιατί ανυπομονώ να διαβάσω τους κανόνες. :P

Δημοσ.

Οι κανόνες ανοίγουν κανονικά και βρίσκονται στη διεύθυνση

http://www.insomnia.gr/forum-19/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85-insomniagr/

Απο την εικονα που εχεις επισυνάψει βλέπω οτι εχεις link απο το παλιο insomnia. Που είναι το link στο οποίο εκανες κλικ;

Δημοσ.

Απο την εικονα που εχεις επισυνάψει βλέπω οτι εχεις link απο το παλιο insomnia. Που είναι το link στο οποίο εκανες κλικ;

Ναι έχεις δίκιο αλλά ουτουσιάλλως άξιζε να αναφερθεί... ή όχι; Για να

καταλάβω φίλε isay, όλα τα θέματα από το insomnia με τα παλιά links θα

διαγραφούν/ανανεωθούν κάποιοα στιγμή;

Δημοσ.

Το παλιο insomnia δεν υπάρχει για αυτό το link οδηγει σε μη υπαρκτό κομματι του νεου insomnia. Δεν εγραψες που ειναι το link (σε ποια σελίδα) στο οποιό εκανες κλικ και εβγαλε λάθος

Δημοσ.

Σε ποιο ακριβώς θέμα αναφέρεσαι;

Αναφέρομαι στο πολύ ωραίο δικό σου θέμα αλλά δεν το έθεσα σωστά για αυτό και ξαναέγραψα την παραπάνω

απάντησή μου με πιο σωστή τοποθέτηση. Δηλαδή parsifal όλο το συντονιστικό team θα φτιάξει νέα link σε

θέματα όπως στο δικό σου;

http://www.insomnia.gr/topic/338918-faq-%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5/

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 14 Δεκεμβρίου 2010 - Δημόσια διατύπωση σχολίων σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης
Κρυμμένο από parsifal, 14 Δεκεμβρίου 2010 - Δημόσια διατύπωση σχολίων σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης
2. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του forum, κατά την κρίση των συντονιστών, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στο forum.

Φίλτατε parsifal μιας και σε "πέτυχα" σε αυτό το θέμα θα ήθελα να με διαφωτήσεις σχετικά με

ένα λεπτό θέμα. Κατά την κρίση σου (μιας και είσαι super moderator) θα ήθελα να μου πεις

αν θεωρείται "παράνομη" ή παραβαίνει τους κανόνες του forum η πράξη του να ζητάς βοήθεια,

μέσω δημιουργίας ενός νέου θέματος, από κάποιον hacker επί πληρωμή. Ξέρεις πολύ καλά ότι

καθένας που θεωρεί τον εαυτό του ικανό hacker μπορεί να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του με

διαφορετικό τρόπο. Όμως, επειδή στους κανόνες του forum το μόνο που συνδέεται με την

συγκεκριμένη περίπτωση είναι η κρίση των ίδιων των συντονιστών για αυτό θέλω να πάρω την

δική σου γνώμη. Και για να λέω τα πράγματα με τ'όνομά τους, χτες έκανα ένα τέτοιο θέμα στο μπλα-μπλα

το οποίο διαγράφηκε σε χρόνο αστραπή αλλά το παράξενο είναι ότι κανένας απο τους moderators της

συγκεκριμένης ενότητας δεν ήταν online άρα υποθέτω ότι το έκανε κάποιος που είναι πάνω από αυτούς

(admin). Δεν θέλω να τα βάζω με την εξουσία και θα επικοινωνούσα μέσω Pm όπως ορίζεις στο σχετικό θέμα

σου μόνο που οι αρμόδιοι moderators δεν ήταν online! Οπότε για να γλυτώσω τόσο εσύ όσο και εγώ

τον κόπο να σου στέλνω προσωπικό μήνυμα το κάνω από εδώ.

Το θέμα είναι ότι πραγματικά χρειάζομαι κάποιον καλό hacker άμεσα για να τελεστεί μια δουλειά

και απλώς δεν θεωρώ ότι είναι κακό το να ζητάς κάποιον χωρίς να δίνεις περαιτέρω αφορμές.

Πέρα από αυτό όμως ας δώσουμε και μια ευχάριστη νότα στην συζήτησή μας. Εϊ, μόνο εγώ το πρόσεξα ότι

χτες υπήρξε νέο ρεκόρ ταυτόχρονων συνδεδεμένων χρηστών;;;; Που είναι τα πυροτεχνήματα!!;;

Yihaaaaa

fireworks.jpg

Δημοσ.

Αναφέρομαι στο πολύ ωραίο δικό σου θέμα αλλά δεν το έθεσα σωστά για αυτό και ξαναέγραψα την παραπάνω

απάντησή μου με πιο σωστή τοποθέτηση. Δηλαδή parsifal όλο το συντονιστικό team θα φτιάξει νέα link σε

θέματα όπως στο δικό σου;

http://www.insomnia.gr/topic/338918-faq-%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5/

Το διόρθωσα, αλλά ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο θέμα είναι παρωχημένο και πρέπει να επικαιροποιηθεί. Για όλα τα υπόλοιπα αντίστοιχα links που έχουν γραφτεί στο παρελθόν (και τα οποία είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διορθωθούν όλα ένα-ένα), ίσως πρέπει να κάνουμε κάποιον μόνιμο κανόνα για redirect, θα δούμε.

Για τα υπόλοιπα που ανέφερες και σβήστηκαν: με p.m. και μόνον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...