morfeas-dsl- Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Οι τυποι παντως στη δικια μου περιπτωση ειναι απαραδεκτοι. Πηρα στις 9:30 το πρωι να το παραγγειλω τηλεφωνικα(στα κεντρικα) ωστε να το επιβεβαιωσω οτι ισχυει, γιατι εχω βαρεθει να παραγγελνω και να τρωω ακυρα,και μου λενε δε μπορεις αυτη τη στιγμη ξαναπαρε αργοτερα γιατι "ηταν απασχολημενοι". Παιρνω αργοτερα στα γιαννενα αυτη τη φορα, μου λενε το ιδιο. Ξαναπερνω και οταν τους λεω πιο κινητο θελω μου λενε "α δεν ειναι πλεον σε προσφορα". Εστειλα email στην εξυπηρετηση πελατων και μου απαντησαν εν ολιγοις οτι επρεπε να το παρω απο το ιντερνετ. Τους ξαναεστειλα οτι οι υπαλληλοι στο τηλεφωνο με διαβεβαιωσαν οτι θα μου το παραγγειλουν αυτοι και με γραψανε κανονικα. Τι να πεις...
xelonas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Email επιβεβαιωσης μου εστειλαν. Περιμενω αποστολη ΕΑΝ οχι θα τους κυνηγησω μεχρι οσο δεν φανταζονται αυτη την φορα. Τελος
tiniakos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Email επιβεβαιωσης μου εστειλαν. Περιμενω αποστολη ΕΑΝ οχι θα τους κυνηγησω μεχρι οσο δεν φανταζονται αυτη την φορα. Τελος Δεν πάει άλλο. Αυτή τη φορά θέλουν σκίσιμο αν την ξανακάνουν. (Με την τηλεόραση δεν έχω εγκαταλείψει)
arenius99 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 και εμενα παιδια μου ηρθε μαιλ επιβεβαιωσης .... Αγαπητέ πελάτη, Η παραγγελία σας με κωδικό #χχχχχ6 καταχωρήθηκε στο σύστημα και έχει ξεκινήσει η επεξεργασία της. ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα ειδοποιηθείτε μέσω e-mail όταν είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα. Δελτίο Παραγγελίας Κωδικός #χχχχχ Ημερομηνία 14/12/2010 Είδος παραστατικού Απόδειξη Τρόπος πληρωμής Εξόφληση στο κατάστημα Τρόπος εκπλήρωσης Παραλαβή από κατάστημα ενα δεν μου το δωσουν θα γινει χαμος.....
paylidis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών (για να προσθέσω ένα mp3) και θα αποσταλεί κανονικά το κινητό, ίσως καθυστερήσει λιγάκι, για να έρθει από την αντιπροσωπεία, αλλά θα αποσταλεί! και για τις τηλεοράσεις έτσι ειπαν... παρεάκι με το πλαίσιο λεμε...
leftys Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 ενταξει το αυτοματοποιημενο μηνυμα ηρθε σε ολους οσους προλαβανε... ας ελπισουμε οτι θα φερθουν σωστα και θα τα στειλουν, αλλιως... (βλεπε καταγγελια Γερμανου ;-)
sotoss Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Κανένα νεότερο; Εμένα δεν μου έχουν στείλει τπτ μέχρι στιγμής.
tiniakos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Το ξαναγράφω ας τους βαστάει ας μην τα στείλουν.......
xelonas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Αυριο θα τους επισκεφτω στην εδρα τους αυτοπροσωπος να τα πουμε ενα χερακι ... :wacko:
sotoss Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Αγαπητέ πελάτη, Η παραγγελία σας, έχει αποσταλεί με την εταιρία Γενική Ταχυδρομική και θα σας παραδοθεί μέσα στις δύο επόμενες εργάσιμες ημέρες. Αν θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με την παράδοση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γενική Ταχυδρομική στο 210 4851100 αναφέροντας αποστολή από το κατάστημα Public και το ονοματεπώνυμο σας.
tiniakos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μία από τα ίδια... Αν δεν το πάρω και δεν είναι κούτα ολοκαίνουργιο δε θα το πιστέψω!
bloodlessz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Παίδες βάλατε αποστολή στο σπίτι; Εμένα δεν μου ρθε κανένα mail ακόμη. Εκτός αν παίζει και ρόλο η περιοχή γιατί εγώ έβαλα Κοζάνη
sotoss Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ναι σπίτι Καθαρή αξία107,97 € Έξοδα αποστολής0,00 € Αξία ΦΠΑ24,83 € Τελική αξία132,80 €
koystado Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 και εγω σπιτι ειχα βαλει και δεν μου εχει ερθει καποιο email ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.