Προς το περιεχόμενο

Αναπαραγωγή ήχου σε Rear left/right κανάλια (5.1)

elgeo83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος να μου λύσει την εξής απορία?

Πως μπορώ να έχω ήχο και από τα 4 κανάλια των ηχείων στην αναπαραγωγή ήχων του browser? π.χ. να ακούω βιντεάκια απο youtube και να βγαίνει ήχος και στα rear left/right ηχεία. Όταν παίζω από media player ακούγεται, αλλά οι ήχοι απο τον internet explorer όχι.

Δημοσ.

καλησπέρα να σου προτείνω καταρχήν να μην χρησιμοποιείς τον internet explorer. μπορείς να δοκιμάσεις τον firefox , chrome,..

πάμε τώρα στο ερώτημα σου, όταν είναι πολυκάναλος ο ήχος τότε ακούγεται σε όλα τα ηχεία σου .

οι ήχοι όμως πχ στο youtube είναι stereo , για να ακούγονται σε όλα πρέπει να πας στο πρόγραμμα οδήγησης

για την κάρτα ήχου (συνήθως είναι της realtek) και να βρεις μια επιλογή speaker fill (για την realtek)

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τον chrome, όταν ακούω internet radio παίζουν και τα 4 ηχεία και μου κάνει εντύπωση γιατί νομίζω πως δεν είναι πολυκάναλος ο ήχος. Οι μόνοι ήχοι που παρατηρώ πως δεν βγαίνουν είναι οι ήχοι του pc και ο ήχος από youtube. Όντως της realtek είναι η κάρτα ήχου αλλά δεν μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις την επιλογή speaker fill.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...