Προς το περιεχόμενο

HDMI πρόβλημα με ήχο μόνο.

Herculess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα λαπτοπ HP pavillion dv9312ea με windows 7 και όταν το συνδέω με HDMI σε μια τηλεόραση, δεν στέλνει ήχο αλλά μόνο εικόνα έχοντας ενεργοποιήσει την επιλογή SPDIF από το πρόγραμμα της κάρτας ήχου. Το παράδοξο είναι ότι σε άλλες τηλεοράσεις δουλεύει κανονικά ο ήχος και σε άλλες όχι. Επίσης στην ίδια τηλέοραση που δεν παίζει ο ήχος με το συγκεκριμένο λαπτοπ, με άλλο δουλεύει κανονικά. Αρα συμπεραίνω ότι ειναι πρόβλημα του λαπτοπ. Κανεις καμία ιδέα?

Δημοσ.

Μόνο αυτά τα 2 έχει, σε μερικές τηλεοράσεις παίζει κανονικά ο ήχος με το που αλλάζω σε SPDIF, αλλά σε μερικές όχι. Δεν 'εχει οπτική έξοδο το λαπτοπ, μόνο HDMI και αυτό των ακουστικών.

post-51494-0-64724200-1292349562_thumb.jpg

Δημοσ.

στα πιο πολλά σύγχρονα laptop η έξοδος ακουστικών είναι και εξοδος οπτικη.

δυο πραγματα απο εμενα.

1) στη δικη μου tv εχω ηχο απο hdmi μονο σε μια εκ των 2 εισοδων της tv.στην αλλη δεν εχω ηχο (ειναι η hdmi που ειναι για συνδεση pc.) οποτε σιγουρεψου αν η δικη σου tv δεν κανει το ιδιο.

2) οταν εγω θελω να παρω ηχο hdmi απο την καρτα γραφικων μου (ati) πρεπει πρωτα να εχω εγκαταστησει τους απαραιτητους drivers της ati για να εχω τελικα ηχο απο hdmi.

Σιγουρεψου οτι και στη δικη σου περιπτωση ειναι ολα σωστα απο αποψη drivers.

Δημοσ.

στα πιο πολλά σύγχρονα laptop η έξοδος ακουστικών είναι και εξοδος οπτικη.

δυο πραγματα απο εμενα.

1) στη δικη μου tv εχω ηχο απο hdmi μονο σε μια εκ των 2 εισοδων της tv.στην αλλη δεν εχω ηχο (ειναι η hdmi που ειναι για συνδεση pc.) οποτε σιγουρεψου αν η δικη σου tv δεν κανει το ιδιο.

2) οταν εγω θελω να παρω ηχο hdmi απο την καρτα γραφικων μου (ati) πρεπει πρωτα να εχω εγκαταστησει τους απαραιτητους drivers της ati για να εχω τελικα ηχο απο hdmi.

Σιγουρεψου οτι και στη δικη σου περιπτωση ειναι ολα σωστα απο αποψη drivers.

To laptop μου δεν έχει σίγουρα πρόβλημα drivers γιατί στέλνει ήχο σε μερικές τηλεοράσεις. Οι τηλεοράσεις πάλι δεν έχουν πρόβλημα γιατι μπορούν να πάρουν ήχο απο συγκεκριμένες συσκευές πχ PS3 ή άλλον υπολογιστή. Ακόμα δεν βρήκα τι παίζει, αν είναι κάποιο option των τηλεοράσεων ή των Windows.

Θα δοκιμάσω το πρώτο που είπες να δω μπας και κάνω κάτι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...