Προς το περιεχόμενο

Tattoo και Piercing

iGoPod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεα θελω να μου πειτε ενα μαγαζη που κανει Piercing Τελως παντων.Η αν δεν ξερετε να μου πειτε περιπου τις τιμες για φρυδη και πιγουνι.Α το μαγαζη αν ξερετε στην Πατρα ομως.

Δημοσ.

Ναι, μην πατε σε έθνικ σοπ να σας κάνουν τρύπα στο φρύδι ή όπου πάντως. Γενικά η μόνη έθνικ τρύπα που μετράει είναι αυτή που βάζεις τα στικάκια να καίγονται μέσα. Και ούτε γι' αυτήν αξίζει να πληρώσεις. Δεν ξέρω μαγαζιά στην Πάτρα, άλλα έχω τσιμπήσει αντιβίωση από πίρσινγκ οπότε αν είναι να το κάνεις κάντο κάπου που καλά. Και μη σκεφτείς τα παραπάνω λεφτά που θα δώσεις σαν πρώτο παράγοντα. Οι τιμές τα χρόνια εκείνα που θυμάμαι μαζί με το σούπερντούπερ-υποαλλεργικό-χειρουργικό ατσάλι-σκουλαρίκι ήταν γύρω στα 70 ευρώ. Νομίζω.

• Moderators
Δημοσ.

Οι τιμές τα χρόνια εκείνα που θυμάμαι μαζί με το σούπερντούπερ-υποαλλεργικό-χειρουργικό ατσάλι-σκουλαρίκι ήταν γύρω στα 70 ευρώ. Νομίζω.

Yikes!70 πηγε?Για ποια χρονια μιλας?

Δημοσ.

Πριν 3-4 χρόνια ήταν 70 για γλώσσα και πριν 6-7 χρόνια περίπου 50-60 για τα υπόλοιπα, μύτες-φρύδια-χείλη κτλ. Ενδεχομένως να έχουν πέσει οι τιμές από τότε όμως.

Δημοσ.

Το 2003 σε μια φαεινή αναλαμπή μαλακίας που είχα, ο λεκτικός μου είχε ζητήσει 60€ για να μου τρυπήσει το κάτω χείλος. Έφυγα τρέχοντας από κειμέσα.

• Moderators
Δημοσ.
και πριν 6-7 χρόνια περίπου 50-60 για τα υπόλοιπα, μύτες-φρύδια-χείλη κτλ.

Εκει ειχα μεινει για φρυδι/σαγονι.Και συνηθως η αναλυση ηταν "25 το σουπερ-ντουπερ σκουλαρικι και 25 η τρυπα"

Νομισα πως το 70αρι που ανεφερες πηγαινε γενικα κ οχι στη γλωσσαtongue.gif

Δημοσ.

Με πόσους τρόπους έχει κάνει κόσμο να τρέξει αυτός ο άνθρωπος.

Θίχτηκε κιόλας όταν του είπα οτι με γδέρνεις. Φώναζε "ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ", "ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΕΤΡΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩ;" και "ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ 5€ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΘΕΙΣ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ"

Δημοσ.

Εκει ειχα μεινει για φρυδι/σαγονι.Και συνηθως η αναλυση ηταν "25 το σουπερ-ντουπερ σκουλαρικι και 25 η τρυπα"

Νομισα πως το 70αρι που ανεφερες πηγαινε γενικα κ οχι στη γλωσσαtongue.gif

Ε 10 πάνω-10 κάτω, πάλι πολλά είναι για σκουλαρίκι. "Χτύπα ένα τατουάζ να έχεις το σημάδι να το χαίρεσαι" φάση.

Δημοσ.

Βάου λέμε οι διαφορές ευρώ-δραχμή!Το 2001 θυμάμαι που είχα χτυπήσει μια τρύπα ψηλά στο αυτί και δέν πρέπει να πήγε πάνω απο 25~30 ευρώ (και ένα σκουλαρίκι της πλάκας δώρο).Εκτός βέβαια αν το όλο θέμα "βάζω σκουλαρίκι στο αυτί" νοείται ώς kid stuff,εξ ού και η τιμή.Απο τότε έκοψα τις μεσημεριανές κρεπάλες με μπύρα γιατι με χαλάγανε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...