Προς το περιεχόμενο

iphone 3gs 300 eurw;

ntinos007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου δεν υπαρχει 3gs στον οτε με αυτα τα λεφτα!οσο για αυτα στην αμερικη ειναι κλειδωμενα απο τον παροχο τους!εχουν βγει διαφορα unlock και jailbrake μαζι!αλλα δεν εχει σε ολες τις εκδοσης!δεν θελει τπτ αλλο με αυτα τα 2 εισαι κομπλε και ειναι σαν να το εχεις παρει απο εδω!

Δημοσ.

ΟΚ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ....ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΥΡΙΟ...ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΛΔ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ? ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΜΕΣ?

Δημοσ.

φιλε μου δεν υπαρχει 3gs στον οτε με αυτα τα λεφτα!οσο για αυτα στην αμερικη ειναι κλειδωμενα απο τον παροχο τους!εχουν βγει διαφορα unlock και jailbrake μαζι!αλλα δεν εχει σε ολες τις εκδοσης!δεν θελει τπτ αλλο με αυτα τα 2 εισαι κομπλε και ειναι σαν να το εχεις παρει απο εδω!

ΟΚ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ....ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΥΡΙΟ...ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΛΔ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ? ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΜΕΣ?

• Super Moderators
Δημοσ.

@ ntinos007: Μην γράφεις κεφαλαία. Τα κεφαλαία, στη "γλώσσα" του Internet σημαίνουν ότι ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ, είναι κουραστικά να τα διαβάζεις και θεωρείται αγένεια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλε μου απο αμερικη αν παρεις τωρα,λογικα θα εχει 4 και πανω εκδοση που δεν εχει ξεκλειδωθει ακομα[εχει σπασει αλλα δεν εχει γινει unlock].Το ποτε θα γινει ,ενας θεος ξερει.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση, ότι το 3GS, μόνο online θα το βρεις (π.χ. ebay). Για Cosmote δεν ξέρω καν αν δίνει το 3GS πλέον. Ειδικά σε τόσο δελεαστική τιμή, μου φαίνεται λίγο δύσκολο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...