Προς το περιεχόμενο

οικονομικό φορητό CD-radio (όχι με ακούστικα, με ηχεία)

JohnXarxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

United RCD-9378 - Φορητό ραδιόφωνο / CD player

δείτε το εδώ!

0412357.jpg

σύμφωνα με το multirama:

Οι μικρές διαστάσεις του RCD 9378 σάς δίνουν τη λύση για εξοικονόμηση χώρου σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Διαθέτει ψηφιακό στερεoφωνικό δέκτη FM/AM και θήκη CD με καπάκι. Με διάφορες λειτουργίες αναπαραγωγής, και στερεοφωνικό δέκτη AM/FM, αποτελεί τη μοναδική φορητή συσκευή αναπαραγωγής που χρειάζεστε για την ψυχαγωγία σας.

26€ / 12 μήνες εγγύηση

το βρίσκεις σε διάφορα καταστήματα με διαφορά 3-4€

στο getitnow.gr υπάρχει με 23€ αλλά δεν είναι διαθέσιμο, και δεν υπάρχει τρόπος να το βρεις μέσα από το site, το βρήκα από το google σχεδόν καταλάθος

εγώ πάντως το πήρα, θα δούμε τι θα μου έρθει

σχεδόν τζάμπα*, 26€ ολόκληρο "στερεοφωνικό" και φορητό μάλιστα? κάντε μια βόλτα και θα δείτε πως είναι από τα πιο φθηνά, και δεν είναι προϊόν προσφοράς, παρόλο που η τιμή του είναι ελκυστική

:P

*μεταφορικά...

Δημοσ.

Eίναι united. Τα media markt / saturn / carrefour / praktiker κλπ είναι γεμάτα απο τέτοιου είδους φορητά radio cd με ... ηχεία.

Με συγχωρείς αλλά δεν βλέπω την προσφορά. :)

Δημοσ.

Eίναι united. Τα media markt / saturn / carrefour / praktiker κλπ είναι γεμάτα απο τέτοιου είδους φορητά radio cd με ... ηχεία.

Με συγχωρείς αλλά δεν βλέπω την προσφορά. :)

Ούτε εγώ βλέπω προσφορά

και τι διαφορά έχει πχ απ αυτό http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?24471

που είναι στα 26€??? που είναι 2 x 1W RMS :rolleyes:

Δημοσ.

έχει χαθεί η εννοια της προσφοράς... τη μια με προσφορές-"διαφημισεις" των μαγαζιών τους την άλλη με χαζομάρες που μπορεί αν βρεις στο καρφουρ με 15€ αραιά και που... το χασαμε το κορμι πατριωτες... <_<

επίσης "τζαμπε" σημαίνει ΔΩΡΕΑΝ. Εκτός αν εχετε λεξικο που το λέει αλλιώς...

Δημοσ.

έχει χαθεί η εννοια της προσφοράς... τη μια με προσφορές-"διαφημισεις" των μαγαζιών τους την άλλη με χαζομάρες που μπορεί αν βρεις στο καρφουρ με 15€ αραιά και που... το χασαμε το κορμι πατριωτες... <_<

+1000

Δημοσ.

επίσης το τζαμπέ το χρησημοποιούμε μεταφορικά όταν θέλουμε να πούμε πως κάτι το πήραμε πολύ φθηνα

π.χ. "δες αυτόν τον δίσκο, 1Τ 63€, τζάμπα το πήρα"

όσο αναφορά για το αν είναι προσφορά ή όχι το ξεκαθαρίζω στην περιγραφή, δεν είναι προσφορά είναι όμως η πιο χαμηλή τιμή που μπορείς να βρεις τέτοια προϊόντα :huh:

Δημοσ.

Για όλα τα προϊόντα υπάρχει κάποιος που έχει την χαμηλότερη τιμή. Το μέρος εδώ, όμως, είναι για προσφορές.

Δημοσ.

επίσης το τζαμπέ το χρησημοποιούμε μεταφορικά όταν θέλουμε να πούμε πως κάτι το πήραμε πολύ φθηνα

π.χ. "δες αυτόν τον δίσκο, 1Τ 63€, τζάμπα το πήρα"

όσο αναφορά για το αν είναι προσφορά ή όχι το ξεκαθαρίζω στην περιγραφή, δεν είναι προσφορά είναι όμως η πιο χαμηλή τιμή που μπορείς να βρεις τέτοια προϊόντα :huh:

Αντε να καταλάβω την έννοια του τσάμπα αλλά ........ τόσο κάνουν αυτά τα μπιχλιμπίδια......

Οπότε τι τσάμπα? το πήρες στην κανονική του τιμή ίσως και λίγο ακριβοτερα!!!!!!

Εγώ για την ακρίβεια πήρα προ μηνών ένα παρόμοιο απο τα lidl το silvercrest (για όποιον δεν ξέρει τα silvercrest είναι πολύ καλύτερα απο αρκετα brand name)περί τα 15-17 ευρώ και με 3 χρόνια εγγύηση,,, και πάλι δεν ήταν τσάμπα! τσάμπα είναι να τα πουλάνε με 60 + % έκπτωση :rolleyes:

Δημοσ.

ΕΦΌΣΟΝ δεν ειναι προσφορά δεν εχει θέση εδώ. Ίσως εχει στο Home cinema & audio

φιλικά πάντα γιατι σε άλλο νήμα είπανε οτι τα -10€ δεν ειναι προσφορά...

Δημοσ.

ΕΦΌΣΟΝ δεν ειναι προσφορά δεν εχει θέση εδώ. Ίσως εχει στο Home cinema & audio

φιλικά πάντα γιατι σε άλλο νήμα είπανε οτι τα -10€ δεν ειναι προσφορά...

οκ τότε, πως μπορώ να το μεταφέρω?

• Moderators
Δημοσ.

οκ τότε, πως μπορώ να το μεταφέρω?

Ουτε μπορεις να το μεταφερεις εσυ, ουτε υπαρχει και λογος.Τοσες ασχετες "προσφορες" βλεπουμε εδω, η δικη σου "μας" χαλασε;

Cool, μην ακους! Ο καθενας διαβαζει και κρινει - δεν εκανες και τιποτα κακο!

wink.gif

Τον τιτλο σου κανε edit σε "οικονομικο" γιατι αυτο το τζαμπε εκανε τη ζημια και εισαι οκ!

Δημοσ.

Πηρα ενα τετοιο στη μητερα μου και ειχε και USB για τα εγγονια οταν ερχονται να βαζουν οτι θελουν,μολις το ειδε μου λεει,παρ το απο δω,σαν UFO ειναι.Το εβαλε στο αλλο δωματιο. :)

Δημοσ.

Πηρα ενα τετοιο στη μητερα μου και ειχε και USB για τα εγγονια οταν ερχονται να βαζουν οτι θελουν,μολις το ειδε μου λεει,παρ το απο δω,σαν UFO ειναι.Το εβαλε στο αλλο δωματιο. :)

δεν πήρες αυτό

μάλλον πήρες αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770626

αυτό που πήρα εγώ στην δικιά μου μάνα είναι το παραπάνω,και δεν έχει USB

εμένα το ευχαριστήθηκε γιατί το ψηφιακό που έχουμε δεν μπορεί να το χειριστεί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...