outlaw star Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Κριμα παντως που πηρες την αλεπουδισια μητρικη για αυτον τον επεξεργαστη.(Εστω και αν ειναι παλια τεχνολογια πια.)Κανονικα τα μεταξωτα βρακια ειναι για τα μεταξωτα πωπα.Επρεπε να παρεις μητρικη των 250 ευρω.Τα ακριβα parts πρεπει να ειναι ισοτιμα αν θελεις να εχεις σταθερα και καλα overclocks. απλά failed ... υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που με αυτή τη μητρική είχαν τον i7 920 σταθερότατα στα 3,8...εξάλλου δεν είπα ότι θέλω extreme καταστάσεις..συμβιβασμοί σίγουρα έγιναν για κάποια πράματα που δε με πολυνοιάζουν πχ επιλογές raid ή τα 3 slots ram...εξάλλου στην ουσία στήνω αξιοπρεπέστατο μηχάνημα με ούτε 300 ευρά(θα φύγουν κάποια parts απο το τωρινό pc)...αυτό θα έλειπε να αγοράζουμε όλοι μητρικές των 250 ευρώ...όχι ότι αν τα είχα δε θα τα έσκαγα..και για του λόγου το αληθές για το κλοκάρισμα της foxconn ιδού.. http://www.tomshardware.co.uk/forum/261762-12-windwithme-core-review-part-foxconn-flaming-blade-review
benign Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε αυτο το λινκ δεν ειναι αντπροσωπευτικο της πραγματικοτητας.Σε εναν τυπακο ετυχε μια καλη απο τις λεγομενες φτηνιαρικες μητρικες και εκανε ενα καλο overclocking.Αν ψαξεις σε αλλα καλα sites για συγκριτικα τεστ μητρικων Χ58 θα δεις οτι δεν ειναι η Foxconn το επιστεγασμα των καλυτερων X58 μητρικων. Οσο για το αν εδω καποιοι πετυχαν καλα και σταθερα overclocks με την Foxconn αυτο δεν σημαινει τιποτε γιατι ειναι πολυ μειοψηφια συγκριτικα με αλλους συμφορουμιτες που ειχαν αγορασει Asus,Gigabyte κ.τ.λ. Με λιγα λογια δεν σου λεω οτι ειναι αχρηστη αλλα εγω,προσωπικα,οταν και αν κινηθω για κατι ισχυρο υπολογιστικα(που τα τελευταια χρονια δεν το κανω γιατι δεν θεωρω οτι αξιζει)θα παρω ισης αξιας ποιοτικα components που για μητρικη σημαινει μια απο τις καλυτερες.Ειναι θεμα νοοτροπιας απλα. Παντως αφου κανεις το overclock θα με ενδιεφερε να μας γραψεις πως πηγες.Αυτα και καλοριζικο το μηχανημα σου.
outlaw star Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε αυτο το λινκ δεν ειναι αντπροσωπευτικο της πραγματικοτητας.Σε εναν τυπακο ετυχε μια καλη απο τις λεγομενες φτηνιαρικες μητρικες και εκανε ενα καλο overclocking.Αν ψαξεις σε αλλα καλα sites για συγκριτικα τεστ μητρικων Χ58 θα δεις οτι δεν ειναι η Foxconn το επιστεγασμα των καλυτερων X58 μητρικων. Οσο για το αν εδω καποιοι πετυχαν καλα και σταθερα overclocks με την Foxconn αυτο δεν σημαινει τιποτε γιατι ειναι πολυ μειοψηφια συγκριτικα με αλλους συμφορουμιτες που ειχαν αγορασει Asus,Gigabyte κ.τ.λ. Με λιγα λογια δεν σου λεω οτι ειναι αχρηστη αλλα εγω,προσωπικα,οταν και αν κινηθω για κατι ισχυρο υπολογιστικα(που τα τελευταια χρονια δεν το κανω γιατι δεν θεωρω οτι αξιζει)θα παρω ισης αξιας ποιοτικα components που για μητρικη σημαινει μια απο τις καλυτερες.Ειναι θεμα νοοτροπιας απλα. Παντως αφου κανεις το overclock θα με ενδιεφερε να μας γραψεις πως πηγες.Αυτα και καλοριζικο το μηχανημα σου. thanx θα στηθεί μέσα στα χριστούγεννα οπότε και μετά θα ποστάρω στο ανάλογο thread..η foxconn γενικά φημίζεται για το κλοκάρισμα και στην ουσία η flaming blade είναι μια κουτσουρεμένη blood rage,περισσότερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά. Δε λέω ότι με μια των 250 ευρώ δε θα κλόκαρε καλύτερα(αν και εξαρτάται και απο άλλα πράματα εκτός απο mobo) αλλά το θεωρώ κουτό (για τη δική μου περίπτωση έτσι..) να έδινα παραπάνω 150 ευρώ περίπου να πάρω μια μητρική που θα κλόκαρε κάπως καλύτερα τη στιγμή που δεν είμαι benchas,αλλά gamer..η ιδέα ήταν να στηθεί ένα πολύ καλό μηχάνημα με πολύ χαμηλό budget όπως και έγινε...γιατί αλλιώς θα μπορούσα να πάρω έναν phenom 955, που είναι αρκετά φτηνότερος και να τον συνδοιάσω με μια super μητρική( το σκέφτηκα τα ίδια λεφτά βγαίναν ) και να κλοκάρω γύρω στα 3,8...ε και πάλι στα παιχνίδια πιο πίσω θα ήταν σε σχέση με έναν i7 στα 3,5..
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μα όντως, ειδικά κάποια μοντέλα της εν λόγω εταιρείας έχουν σπάσει ρεκόρ στο overclocking.
Greekchaosman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Πάντα να διαλέγεις το μεγαλύτερο νούμερο
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μια αιτιολόγηση για το παραπάνω; Ένα επιχείρημα βρε αδερφέ.
outlaw star Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 αυτό για αρχή...αβίαστα και αβασάνιστα στα 3,5 ...max ρεύμα στο intel burn test 1.2v προσέξτε στο cpu-z πάνω που γράφει i7-920 ενώ είναι ο 950...αυτό έγινε όταν γύρισα τον πολλαπλασιαστή στο 20Χ.. μέσα στο σ/κ μάλλον θα κάτσω να ασχοληθώ να δω που θα φτάσει και μετά benches στο ανάλογο thread..αν έχετε συμβουλές για να χτυπήσω τα 4 ghz ευπρόσδεκτες ! δε ξέρω κατά πόσο θερμάστρες τελικά είναι οι i7 πάντως σίγουρα λιγότερο από τον e6850 που είχα πρίν στα 3,7 με 1.432v... ωραίο πράμα πάντως να κλοκάρεις νέο μηχάνημα αυτά και καλημέρα
qsis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ποτε δε καταλαβα γιατι δεν τα πανε καλα στο linpack οι i7 Ειναι θεμα ht? Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
prigipa_m Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ton i7 930 αν τον βρεις..!!! Δεν αξίζει να δώσεις 100 Ευρώ παραπάνω... (Αν έχεις σκοπο πάντα να κάνεις overcloking)
outlaw star Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ποτε δε καταλαβα γιατι δεν τα πανε καλα στο linpack οι i7 Ειναι θεμα ht? Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang τι να σου πω δε ξέρω...πάντως εχω διαβάσει ότι σε κάποιες multi-threaded εφαρμογές είναι καλύτερα να το κλείνεις το ΗΤ γιατί έτσι κερδίζεις σε επιδόσεις..όταν φτάσω και τον σταθεροποιήσω εκεί που θέλω θα τρέξω linpack με και χωρίς ΗΤ για να δω αν υπάρχουν διαφορές..
outlaw star Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 ρε παιδιά το cpu vtt uncore voltage μέχρι πόσο είναι safe να δώσω για 24/7??τώρα είναι στο 1,2v και πιστεύω ότι με κόβει γιατί πάνω απο τα 3,5 δεν ανεβαίνει η cpu edit.. παίδες όποιος θέλει να απαντήσει ας πάει στο overcloking μιας και άνοιξα εκεί θέμα αφού εκεί ταιριάζει και με περισσότερες πληροφορίες..thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.