konstantinos77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια εχω το Superwrite master dvd-rom της samsung και τον τελευταιο καιρο οταν γυρναω απο την δουλεια και ανοιγω τον υπολογιστη ,οσο φορτωνουν τα vista κανει eject .Αμεσως μετα οταν κλεινω τον υπολογιστη και τον ξανανοιγω δεν παρουσιαζει το ιδιο προβλημα .Την αλλη μερα οταν επιστρεφω απο την δουλεια παλι το ιδιο, κανει eject με το πρωτο ανοιγμα και μετα με το κλεισιμο και το ξαναναμα το προβλημα παυει να υφισταται .Λετε να ειναι καποιος ιος ,φταιει το dvdrom ή η μητρικη ξαφνικα παθαινει εκλαμψεις?Μου κανει εντυπωση που το κανει μονο την πρωτη φορα που το ανοιγω και ειδικα που το παρουσιαζει ξαφνικα τον τελευταιο καιρο .Βεβαια τους τελευταιους μηνες πολλες φορες δεν μου διαβαζε με την πρωτη τα dvd που εβαζα και επρεπε να το ανοιξω να το φυσηξω και να τα ξαναβαλω για να παιξουν ,αλλα δεν ξερω αν εχει σχεση το ενα με το αλλο .
washcloud Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Xαίρεται που σε βλέπει να γυρνάς απ' τη δουλειά, γκρινιάρη. ...συν το ότι κάποιο τσαχπίνικο προγραμματάκι -πες το "ιό", αν θες- ευθύνεται για το σκηνικό. Καμμία σχέση ο καθαρισμός που ανέφερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.