Προς το περιεχόμενο

4870x2 vs 5770 τι να κανω?

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην καλησπερα σας.

Ξαδερφος μου,μου εδωσε μια 4870 Χ2 την διπυρινη σε ενα pcb με το μαμα cooler γιατι δεν αντεχε αλλο τον θορυβο.

Η καρτα δουλευει αψογα απλα ειναι τα γνωστα θεματα θορυβου που κανει σε full load και θερμοκρασια.τιποτα το σπουδαιο ομως.

Το σκεπτικο μου ειναι οτι επειδη εγω λογω αναλυσης 1280χ1024 καθως και τροφοδοτικου (Thermatake Tr2-470W) οσο και επεξεργαστη (amd 4200 overclocked στα 2500mhz) τζαμπα την εχω την καρτα δεν την εχω βαλει επανω στο μηχανημα γιατι πολυ απλα θα ειναι τζαπα κοπος (currently ati 3850 256mb).

Σκεφτομαι να την πουλησω,(η καρτα ειναι χωρις εγγυηση αλλα δουλευει αψογα και δεν εφαγε ποτε overclock,ποσο πιο πανω να παει αλλωστε?) η να την ανταλλαξω με μια 5770 η καμια καλυτερη για να ειναι πιο ισσοροπημενο το συστημα μου για να μην καθεται η καρτα.

Το θεμα ειναι τι προτεινετε να κανω?(αντε στο μελλον σε κανενα 3μηνο που θα πεσουν ακομη πιο πολυ οι τιμες λογω αλλαγης τεχνολογιας να κανω καμια φθηνη αναβαθμιση αλλα και παλι οθονη και τροφοδοτικο δεν θα αλλαξω οποτε δεν γινετε να την κρατησω).σε περιπτωση που η καρτα ειναι να πουληθει η να γινει ανταλλαγη θα μπει αγγελια εδω στο φορουμ.Σε περιπτωση ανταλλαγης πια πιστευετε οτι ειναι η χρυση τομη σε συγκριση με το υπαρχον συστημα σε αυτη την αναλυση ειτε αλλαξω επεξεργαστη ειτε οχι?Τροφοδοτικο το ιδιο θα μεινει που εχει 2 12αρες γραμμες 14amp και 15amp με ενα 6πινο καλωδιο για τροφοδοσια καρτας.

Ευχαριστω και σορρυ εαν σας μπερδεψα.

Δημοσ.

Στην ανάλυση που είσαι ...

perfrel_1280.gif

Αλλά και λόγο του συστήματος σου μέχρι και μια 4850 θα έκοβε ο επεξεργαστής σου :P

Δημοσ.

Πιστεύω ότι στο υπάρχον σύστημα σου και οθόνη που διαθέτεις μια 5750 ή το πολύ μια 5770 / GTS450 με αναβάθμιση cpu θα σε καλύψουν και με το παραπάνω.

Με το παρόν τροφοδοτικό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τις παραπάνω κάρτες. Εννοείται ότι την 4870x2 την δίνεις. :)

Δημοσ.

Ok then ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.πανω κατω ακουσα αυτα που περιμενα οτι θα ακουσω.αντε να δω τωρα ποιος θα ειναι ο τυχερος που θα την παρει την καρτα γιατι το σκεπτικο ειναι να βρω μια που θα ειναι οκ σε παιχνιδια και μονο για αρκετα χρονια σε αυτη την αναλυση και πες με μια αλλαγη επεξεργαστη σε κανεναν 4πηρινο(ας ελπισουμε να τον δεχτει με το τελευταιο bios η ga-ma69gm-s2h και να μην χρειαστει να αλλαξω τα παντα.σκεφτομαι εαν ειναι να μην περιμενω και να παρω τον ATHLON II 630(λετε να τον κοψει τοσο πολυ το am2 ?).του βαζω επανω και την καρτα που εαν ολα θα πανε καλα,θα γινει η ανταλλαγη και ειμαι οκ.για να γινει μπαμ μπαμ η ανταλλαγη ποια λετε να ζητησω?μηπως θα ειναι υπερβολη καμια 6850 η καμια 5770 και κανα φραγκο απο πισω (λιγα για να φυγει και απλα να μην νιωθω μ@λ@κ@ς για την αλλαγη)?ειπαμε η αγγελια θα μπει εδω μεσα και μονο και κατα προτιμηση απο θεσσαλονικη για χερι χερι.

Δημοσ.

6850 με την καμμία. Αφενός ποιός θα στην έδινε ανταλλαγή ολοκαίνουργια κάρτα (όσο καμμένος και να ήταν) για 4870x2 με τα γνωστά θεματάκια και χωρίς εγγύηση και αφετέρου τι να την κάνεις με το Set up σου, χαμένη θα πάει.

Για 5770 μόνο στην περίπτωση που αλλάξεις cpu διαφορετικά και η 5750 πολύ είναι.

Δημοσ.

Ok then ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.πανω κατω ακουσα αυτα που περιμενα οτι θα ακουσω.αντε να δω τωρα ποιος θα ειναι ο τυχερος που θα την παρει την καρτα γιατι το σκεπτικο ειναι να βρω μια που θα ειναι οκ σε παιχνιδια και μονο για αρκετα χρονια σε αυτη την αναλυση και πες με μια αλλαγη επεξεργαστη σε κανεναν 4πηρινο(ας ελπισουμε να τον δεχτει με το τελευταιο bios η ga-ma69gm-s2h και να μην χρειαστει να αλλαξω τα παντα.σκεφτομαι εαν ειναι να μην περιμενω και να παρω τον ATHLON II 630(λετε να τον κοψει τοσο πολυ το am2 ?).του βαζω επανω και την καρτα που εαν ολα θα πανε καλα,θα γινει η ανταλλαγη και ειμαι οκ.για να γινει μπαμ μπαμ η ανταλλαγη ποια λετε να ζητησω?μηπως θα ειναι υπερβολη καμια 6850 η καμια 5770 και κανα φραγκο απο πισω (λιγα για να φυγει και απλα να μην νιωθω μ@λ@κ@ς για την αλλαγη)?ειπαμε η αγγελια θα μπει εδω μεσα και μονο και κατα προτιμηση απο θεσσαλονικη για χερι χερι.

Το τελευταίο Bios F7E 2009/11/18 υποστηρίζει κανονικά τον Athlon X4 630 / 635 / 640 απο ότι είδα στο cpu support list της μητρικής σου. Δεν θα έχει πρόβλημα και είναι μια χαρά επιλογή για την 5770. Μάλιστα είναι και κρύος (τον είχα :P).

Δημοσ.

ευχαριστω....βλεπουμε τωρα πως θα παει το ολο θεμα.μπηκε και η αγγελια.αντε να δουμε.το σιγουρο ειναι οτι εαν φυγει,και εγω και ο αγοραστης θα ειμαστε με χαμογελο... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...