euronmyous Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα Πρωτη φορα στην ζωη μου χρειαστηκα και εγω aftersales service μιας εταιριας και ευτυχως!!! ετυχε να ειναι της Dell. Παρουσιαζε λοιπον η οθονη το εξης θεμα ετσι στα ξαφνικα. Εκει που την ανοιγες απο το κουμπι on - off σε 10 sec μεσα ανοιγε απο μονο του το Menu αν δεν το εκελεινες με το χερι με το πληκτρο αφης θα συνεχιζε να το κανει σε αοριστα χρονικα διαστηματα.ΤΟ αφησα μια βδομαδα να δω πως θα παει και τηλεφωνησα στην Dell αφου ειδα οτι το προβλημα επεμενε. Αφου εδωσα το S/N και πιστοποιησαν οτι ειμαι μεσα στην εγγυηση μου ανλοιξαν καρτελα (ολο αυτο εγινε παρασκςυη μεσημερι) και Δευτερα μεσημερι ηταν στο σπιτι φορτηγο με καινουργια οθονη και μαλιστα επειδη δεν ημουν σπιτι μου αφησε την καινουργια δεν πηρε την παλια (ακομα) και τωρα εχω 2 οθονες ( Το θεμα ειναι οτι εκτος του οτι η καινουργια ειναι ok Απο pixel , γδαρσιματα κτλ ειναι και REVA02 και οχ ι Α01 που ηταν η παλια. Ελπιζω να ισχυει Α02 > Α01 και οχι το αντιθετο οπως πανω στις φωτοραφικες μηχανες.Επσης υπαρχει τροπος να δω ποσες ωρες εχει παιξει η οθονη? Ευχαριστω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 To activate factory menu, turn off your monitor. Then hold second and forth button(counting from the top), and while holding press the power button. The led will start turning on from the bottom. Once the leds are all on press the first button(the blue factory menu should be opened by now, if not try press the top button again). λογικά έτσι
euronmyous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω αν και δεν ειχε ενδειξη για χρονο λειτουργιας
kavalinas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 παιδια γεια σας και απο μενα πριν κανενα μηνα πηρα το μονιτορ και σημερα ειδα ενα κολλημενο subpixel στο πρασινο ξερουμε αν το καλυπτουν? για να ειμαι ειλικρινης πολυ δυσκολα το βλεπεις αλλα αν μπορω να εχω μια αψεγαδιαστη οθονη γιατι οχι συντομα αν καταφερω θα εχετε και φωτο μηπως ξερει καποιος το τηλεφ για να τους παρω να δω τι θα γινει? ευχαριστω
BIGJOHN13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 παιδια γεια σας και απο μενα πριν κανενα μηνα πηρα το μονιτορ και σημερα ειδα ενα κολλημενο subpixel στο πρασινο ξερουμε αν το καλυπτουν? για να ειμαι ειλικρινης πολυ δυσκολα το βλεπεις αλλα αν μπορω να εχω μια αψεγαδιαστη οθονη γιατι οχι συντομα αν καταφερω θα εχετε και φωτο μηπως ξερει καποιος το τηλεφ για να τους παρω να δω τι θα γινει? ευχαριστω Γεια σου φιλε!! Το τηλεφωνο ειναι αυτο το χρειαστικα μια φορα κ εγω ειναι απολυτα εξυπηρετικοι... θα σου την αλλαξουν αμεσα με αλλη σιγουρα....
kavalinas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 σε ευχαριστω πολυ ακομη μια ερωτηση εχω ακουσει οτι δεν φερνουν καινουργιες στην αντικατασταση ισχυει κατι τετοιο?
BIGJOHN13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 σε ευχαριστω πολυ ακομη μια ερωτηση εχω ακουσει οτι δεν φερνουν καινουργιες στην αντικατασταση ισχυει κατι τετοιο? Μπα οχι δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο... Αλλα κ παλι να σου φερουν καμια να εχει προβλημα εσυ θα τους παρεις τηλ. κ αυτη θα στην αλλαξουν παλι κ ου το καθ εξης...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 σε ευχαριστω πολυ ακομη μια ερωτηση εχω ακουσει οτι δεν φερνουν καινουργιες στην αντικατασταση ισχυει κατι τετοιο? δεν είναι κανόνας αλλά το πιο πιθανό είναι να σου κάτσει refurbished από καινούρια, δυστυχώς το κάνουν όλοι οι κατασκευαστές οθονών
kavalinas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ειδα πιο πανω το ποστ για το factory menu και δουλεψε μια χαρα λογικα αν ειναι καινουργια η αλλη οθονη δεν θα πρεπει να εχει στο back light on time 0 ωρες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 yeap, αλλά όπως είπα δύσκολα να πετύχεις καινούρια από rma
kavalinas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 μολις με πηραν απο τη courier οτι εχω δεμα απο την tnt λογικα ειναι η οθονη οποτε θα σας πω σε λιγες ωρες
kavalinas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 μολις συνδεσα την νεα οθονη δεν ειναι καινουργια εχει γραψει 125 (376 ειχε η δικη μου)ωρες αλλα ειναι rev A04 αλλα δεν ειναι απο τη μαμα ειναι αυτοκολλητο για ενα τοσο ανεπεστιτο προβλημα να την κρατησω ή να κρατησω την δικη μου αυτη ειναι πιο παλια παντος οπα μολις ειδα στο τεστ οτι αυτη εχει 2 κολημενα subpixel παλι στο πρασινο τωρα τι κανω παλι τα ιδια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 yeap, μέχρι να πεθάνει ο highlander, δεν έχει πρόβλημα η Dell
kavalinas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 παιδια επειδη δεν μου φαινετε πολυ λογικο για βαλτε ενα μαυρο φοντο και την φωτεινοτητα στο 100 και την αντιθεση στο 0 και ψαχτε με πολυ υπομονη μηπως ειναι κατι που το εχουν ολες και δεν ειναι τυχαιο γιατι ειναι παρα πολυ δυσκολο να το αντιληφθεις πρεπει να ψαχνεις για ωρα δλδ σε χρηση νορμαλ δεν το βλεπεις με τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.