Προς το περιεχόμενο

5770 βγαζει ηχο μεσω hdmi?

Katapodata

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστός, απλά ενδέχεται να απαιτείται ειδικός αντάπτορας και όχι ο οποιοσδήποτε (απ' ό,τι έχω διαβάσει δηλαδή).

ναι αυτόν που έχουν μαζί τους οι Ati όταν τις αγοράζεις

Δημοσ.

Έτσι. Το DVI σαν προδιαγραφή δεν έχει πρόβλεψη για ήχο αλλά τον περνάνε στο hdmi από κάποια pin του dvi που δεν χρησιμοποιούνται.

Δημοσ.

Όπως λέει και ο Vatos λέγοντας αντάπτορα εννούσα τον κλασικό dvi-->hdmi αντάπτορα ο οποίος υπάρχει κατά 99% στις συσκευασίες των ati που έχουν μονο dvi / vga θύρες.

Βάζοντας τον αντάπτορα λοιπόν σε μια dvi θύρα και μετά ένα κλασικό καλώδιο hdmi μπορείς να περάσεις κανονικά ήχο στην Tv. :)

Δημοσ.

εγω παιδια ειχα βαλει την 5750 (απο την hdmi) στην tv και εδινε κανονικα ηχο αλλα ανταπτορας dvi to hdmi στις συσκευασιες δεν υπαρχει,υπαρχει vga to dvi

Δημοσ.

εγω παιδια ειχα βαλει την 5750 (απο την hdmi) στην tv και εδινε κανονικα ηχο αλλα ανταπτορας dvi to hdmi στις συσκευασιες δεν υπαρχει,υπαρχει vga to dvi

Δεν έχει νόημα να βάλουνε τέτοιο αντάπτορα στη δικιά σου, αυτός είναι για κάρτες που δεν έχουν hdmi. Ο άλλος σε vga είναι χρήσιμος αν το μόνιτορ

που έχει κάποιος δεν έχει dvi και η κάρτα αντίστοιχα δεν έχει vga.

Δημοσ.

Ενα off topic...

Σύνδεσα με καλώδιο hdmi v1.4 τι 5770 με το monitor samsung T260 και μου έβγαζε αλλοιωμένη την εικονα με πράσινο χρώμα...Το 1,4 δεν παίζει σε ποιο κάτω εκδόσεις που λογικά θα έχει η 5770 και η t260?

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να βάλουνε τέτοιο αντάπτορα στη δικιά σου, αυτός είναι για κάρτες που δεν έχουν hdmi. Ο άλλος σε vga είναι χρήσιμος αν το μόνιτορ

που έχει κάποιος δεν έχει dvi και η κάρτα αντίστοιχα δεν έχει vga.

ευχαριστω φιλεμου το ξερω για τους ανταπτορες απλος εννοουσα οτι σε πολλες καρτες τι ανταπτορακια πεζουν μεσα στη συσκευασια

δηλαδη

vga to dvi

hdmi to dvi ( πολλες φορες το δινει μονο η sapphire)

οσο για την hdmi παιδια εγω το συνδεσα απο hdmi (pc} στην hdmi (tv) και επεζαν ολα καμπανα και αναλυση και ηχος

Δημοσ.

Ενα off topic...

Σύνδεσα με καλώδιο hdmi v1.4 τι 5770 με το monitor samsung T260 και μου έβγαζε αλλοιωμένη την εικονα με πράσινο χρώμα...Το 1,4 δεν παίζει σε ποιο κάτω εκδόσεις που λογικά θα έχει η 5770 και η t260?

Κανονικά ναι, δοκίμασε με άλλο αν έχεις τη δυνατότητα.

Δημοσ.

Παιδες, ειχα προβλημα, ενω ο ηχος απο το hdmi καλωδιο ερχεται στην tv, οταν βαζω να παιξει hd ταινια, δλδ αρχειο .mkv δεν εχω ηχο. Αλλα ολα αυτα με τα προγραμματα των windows, γιατι μολις εβαλα το vlc, επαιξε κ ο ηχος!!!thanx για τις πληροφοριες!

Δημοσ.

Παιδες, ειχα προβλημα, ενω ο ηχος απο το hdmi καλωδιο ερχεται στην tv, οταν βαζω να παιξει hd ταινια, δλδ αρχειο .mkv δεν εχω ηχο. Αλλα ολα αυτα με τα προγραμματα των windows, γιατι μολις εβαλα το vlc, επαιξε κ ο ηχος!!!thanx για τις πληροφοριες!

Xρειάζεσαι codecs για να έχεις ήχο στα mkv με τον player των windows.

Ο VLC player ή ο KM player έχουν ενσωματωμένους τους codecs και γιαυτό έχεις ήχο.

Aν θέλεις να έχεις ήχο και με τον Player των windows κατέβασε και εγκατέστησε το klite mega codec pack ή full codec pack.

(Eναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις τον Media player home cinema που είναι και πολύ καλός player.) :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...