Katapodata Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα, θα αγορασω desktop με καρτα γραφικων την 5770.Θελω να το συνδεσω μεσω hdmi στην tv. Γνωριζει κανεις αν θα εχω προβλημα με τον ηχο??
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δε θα έχεις πρόβλημα. Έχει HDMI η 5770 σου, έτσι;
Katapodata Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μη με ξεφτιλιζεις ... εχει ναι.Τοσο παλια θεωρειται?Απλα ρωταω γιατι δεν θελω να μπλεξω με spdif καλωδια μεταξυ μητρικης και κ.γραφικων.Γνωριζει κανεις γι αυτο το ενδεχομενο?
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Όχι, με ένα απλό καλώδιο θα είσαι κομπλέ
Katapodata Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Εννοεις μονο το hdmi απο το tower στην tv,σωστα?thanx
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, αυτό. Αν έχεις κλειστό το pc και συνδεδεμένη μόνο την TV, δε θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα, θα παίξουν όλα με την πρώτη. Αν έχεις και το monitor συνδεδεμένο, θα χρειαστεί να παίξεις με τον Catalyst.
rafail1994 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Εννοεις μονο το hdmi απο το tower στην tv,σωστα?thanx Ναι αυτό εννοεί . το hdmi βγάζει ψηφιακό ήχο και ψηφιακή εικόνα αν έχει η τηλεόραση σου είσοδο hdmi δεν θα τα έχεις πρόβλημα
Katapodata Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εχει πως δεν εχει!Ωραια μια χαρα,γιατι στο καταστημα που πηγα με κοιταγαν σαν εξωγηινο οταν τους ρωτησα, προφανως γιατι εχει παυσει να υφισταται σαν προβλημα!thanx a lot
phanispal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δε θα ήμουν και τόσο σίγουρος ότι γι' αυτό σε κοιτούσαν περίεργα. Το πιθανότερο είναι να μην κατάλαβαν τι τους είπες.
lionheart75 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Kαι να μην είχε HDMI η 5770 σου παρα DVI, πάλι θα μπορούσες να περάσεις ήχο στην Tv με έναν αντάπτορα DVI --> HDMI και το ανάλογο καλώδιο φυσικά. (Το είχα κάνει παλιότερα με μια 4870)
phanispal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Σωστός, απλά ενδέχεται να απαιτείται ειδικός αντάπτορας και όχι ο οποιοσδήποτε (απ' ό,τι έχω διαβάσει δηλαδή).
konefsta Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 φιλε μου εχω την 5770 , εχω συνδεδεμενο το desktop pc μου με 32αρα τηλεοραση διπλα και βλεπω ολες τις ταινιες στην τηλεοραση , και ο ηχος ειναι μια χαρα απο τα ηχειακια μου . και δεν εχω κανενα προβλημα . με windows 7 και με 2 πατηματα του ποντικιου αλλαζουν οι οθονες μια χαρα . το μονο ποθ εκανα συνδεσα το hdmi στην καρτα γραφικων και την τηλεοραση .
Katapodata Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Σωστός, απλά ενδέχεται να απαιτείται ειδικός αντάπτορας και όχι ο οποιοσδήποτε (απ' ό,τι έχω διαβάσει δηλαδή). Τι εννοεις ανταπτορας?Αφου και η καρτα και η τηλεοραση εχουν υποδοχη για hdmi,σωστα?
phanispal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Στο Νίκο (lionheart75) αναφερόμουν, που έκανε λόγο για αντάπτορες. Εσένα δε σε απασχολεί το ζήτημα στην προκειμένη, με ένα απλό καλώδιο θα κάνεις τη δουλειά σου όντας άνετος.
Katapodata Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 φιλε μου εχω την 5770 , εχω συνδεδεμενο το desktop pc μου με 32αρα τηλεοραση διπλα και βλεπω ολες τις ταινιες στην τηλεοραση , και ο ηχος ειναι μια χαρα απο τα ηχειακια μου . και δεν εχω κανενα προβλημα . με windows 7 και με 2 πατηματα του ποντικιου αλλαζουν οι οθονες μια χαρα . το μονο ποθ εκανα συνδεσα το hdmi στην καρτα γραφικων και την τηλεοραση . Το θεμα μου ειναι οτι εγω δεν θελω να εχω 2 οθονες.Μια μου αρκει, δλδ χρησιμοποιω την 32'' σαν οθονη του desktop. Και το ζητουμενο μου ειναι να μην ακουω απο ηχεια, αλλα απο την tv, γνωριζει κανεις αν αυτο δεν γινεται με αυτη τη καρτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.