Προς το περιεχόμενο

προβλημα με εξωτερικο σκληρο

zeus1984

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα εξωτερικο σκληρο! μαρκας LACIE 1 τερα! οταν ηταν αδειος δουλευε κανονικα! εβαλα μερικα και δουλευε παλι! τον εκλεισα και τον ανοιξα! δουλευει! αλλα εαν παω απο τον υπολογιστη μου δε μου βγαζει το LACIE απλως αλλα ενα φακελο με ονομα LACIE ο οποιος φαινεται απο τις ιδιοτητες οτι εχει αρχεια αλλα δεν ανοιγει! πρεπει να παω απο την εξερευνηση των windows! για να τα βρω και οταν τα βρω αυτα λειτουργουν κανονικα! τι φταιει;

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

είναι για τα κλάματα...!!!πρόσεχε τον μην τον έχεις πολύ πολύ στην πρίζα

αυτά τα μηχανάκια φοράνε μια εκδοσή Linux πετσοκομμένη στα βασικά και φορτωμένη με άχρηστα πράγματα που οι περισσότεροι δεν θα χρησιμοποιήσουμε...

το βασικό που έχουν κομμένο είναι η εξέταση δίσκων...με αποτέλεσμα να μαζεύονται τα προβλήματα και στο τέλος καπουτ...δεν εκκινεί και ακόμα δεν έχω βρει τρόπο να το επαναφέρω σε σωστή λειτουργία

κανονικά θέλει φορματ και να ξαναπεράσω το λειτουργικό αλλά ακόμα δεν το έχω βρει αλλά δεν έχω βρει και τρόπο...λογικά με ghost απο κάνα pc

αλλα...

Δημοσ.

είναι για τα κλάματα...!!!πρόσεχε τον μην τον έχεις πολύ πολύ στην πρίζα

αυτά τα μηχανάκια φοράνε μια εκδοσή Linux πετσοκομμένη στα βασικά και φορτωμένη με άχρηστα πράγματα που οι περισσότεροι δεν θα χρησιμοποιήσουμε...

το βασικό που έχουν κομμένο είναι η εξέταση δίσκων...με αποτέλεσμα να μαζεύονται τα προβλήματα και στο τέλος καπουτ...δεν εκκινεί και ακόμα δεν έχω βρει τρόπο να το επαναφέρω σε σωστή λειτουργία

κανονικά θέλει φορματ και να ξαναπεράσω το λειτουργικό αλλά ακόμα δεν το έχω βρει αλλά δεν έχω βρει και τρόπο...λογικά με ghost απο κάνα pc

αλλα...

φιλε μου δε καταλαβα τι μου ειπες; ειναι για πεταμα; δλδ; τι να κανω να επανελθει;

Δημοσ.

Τα δικά του είπε. Δεν πειράζει.

...υπάρχει απλά κάποιος ιός στο σύστημά σου. Το θέμα είναι ότι λίγο δύσκολα θα επαναφερθεί η πρότερη κατάσταση (ίσως έχει κάνει αλλαγές στο Μητρώο, οι οποίες μάλλον θα παραμείνουν). Αν δε σε χαλάει η ιδέα να κάνεις "φορμάτ", καν' το - αλλά πριν τρέξε κάποιο anti-malware, να σκανάρει ΚΥΡΙΩΣ τον εξωτερικό, αλλά και τον βασικό εσωτερικό σου δίσκο, όπως το Malware Bytes ΚΑΙ κάποιο antivirus, πχ το Avast ή το Avira (βρες το στο Γκουγκλ) και τέλος  έναν καθαρισμό Μητρώου με το CCleaner, για να τελειώνεις πρώτ' απ' όλα με την παρουσία ιού στο σύστημα. Kι αν δεν διορθωθεί κάτι με τον εξωτερικό, κάνε μετά την επανεγκατάσταση των Windows που λέγαμε, αν δε σε χαλάει.

Αλλιώς περίμενε κι άλλες οδηγίες από άλλους που έχουν όρεξη να το παλαίψουν μαζί σου, αλλά παίζει πολύ να μη βγει άκρη, και να καταλήξεις στο "φορμάτ".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...