jimmys31 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 λεω να πάρω το HTC DESIRE HD και είμαι σε δίλημμα!! σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει!! !!!!!! HTC DESIRE HD Η IPHONE 4 ?????
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μη γραφεις με κεφαλαια, απαγορευεται απο τους κανονισμους γιατι ειναι σαν να φωναζεις, καλο ειναι να διορθωσεις το ποστ σου. Εγω θα ελεγα HD αν σε ενδιαφερει το μεγεθος της οθονης. Αν οχι, τοτε iphone.
eddie-2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ HTC DESIRE HD ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜMΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ !!!!!! HTC DESIRE HD Η IPHONE 4 ????? Ετοιμάσου για σκοτωμό!!!!! :D
jimmys31 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 σορι γα τα κεφαλαια !!! Τελικα πειρα την απόφαση και σας ευχαριστω !! HTC DESIRE HD αι ο Θεος βοηθος παιδια !!!
Vasilisxd Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Προλαβαινεις να αλλάξεις γνώμη ; Εάν ναι το ξανασυζηταμε
kirileman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν είχε κάποια προβληματάκια, θα έλεγα αυτή την εποχή desire HD. Υπό τις παρούσες συνθήκες και με βάση αυτά που διαβάζω στα φόρα και τα reviews, με την πολύ χαμηλή ένταση του ακουστικού, το μέτριο GPS, τη μικρή εμβέλεια του WiFi και τη μέτρια αυτονομία, θα το ξανασκεφτόμουν σοβαρά. Αλλά αφού το αγόρασε ο φίλος, δεν έχει πια νόημα η κουβέντα. Το μόνο σίγουρο είναι (γιατί θα την κουτσοβολέψει με δεύτερη μπαταρία ή με ένα bt handsfree) ότι αν είναι gamer, θα του λείψουν οι παιχνιδάρες με Unreal Engine και όλα τα φοβερά games που έχουν κατακλύσει τελευταία το iOS.
oldnew Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Παιχνιδαρες δε λες τίποτα. Κοντεύουν να γίνουν μεγαλύτερα απο τα pc. Βγάζουν κάτι παιχνίδια 400-500 και πλέον MB. Δηλαδή άμα συνδέσεις το iPhone σε τηλεόραση, δεδομένης και της μεγάλης ανάλυσης , ουσιαστικά θα έχεις playstation...!
KAKADI Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Το psp μου παντως δεν αντικαθισταται με τιποτα!!
vasilisga Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 μονο εμενα δεν συγκινουν αυτα τα παιχνιδια??? βασικα δεν μου αρεσουν καθολου, τα βλεπω 5 λεπτα, θαυμαζω τα γραφικα τους αλλα μεχρι εκει, δεν πανε παραπερα τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει στο android ειναι το angry birds και robo defence με απλα γραφικα και πολυ καλο gameplay
oldnew Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 μονο εμενα δεν συγκινουν αυτα τα παιχνιδια??? βασικα δεν μου αρεσουν καθολου, τα βλεπω 5 λεπτα, θαυμαζω τα γραφικα τους αλλα μεχρι εκει, δεν πανε παραπερα τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει στο android ειναι το angry birds και robo defence με απλα γραφικα και πολυ καλο gameplay Συνήθως και εγω κάτι απλά σαν και σένα παίζω. Συν κάποια rally. Απ τη στιγμή που δεν υπάρχει joystic όλα χάνουν πολύ, όσα χρησιμοποιούν εικονικό μοχλό δηλαδη..
jimmys31 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ΠΑΙΔΙΑ !!το πηρα το κινητο htc desire hd Και οντος ειναι τελειο .. Η μπαταρια του ειναι μικρη και ειναι στα αρνητικα του αλλα με 2η μπαταρια στα 1600 ειναι οκ ... την καταλητικη μου αποφαση εδωσε αφορμη ενα βιντεο που ειδα με ολα τα καλα κινητα και το htc υπερτερουσε εναντι των iphone -galagy s ... καλα δεν το παντρευομαστε ετσι και αλοιος οποτε αν δω οτι αντιμετοπιζει προβλημα .......
oldnew Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Καλοδουλεφτο.. Και εύχομαι στο μέλλον να πάρεις ακόμα καλύτερο. (iphone δηλαδή! )
jimmys31 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Tο επελεξα μιας και η htc ειναι χρονια γνωστης των windows mobile εχω και ενα αρτεμης Ρ3300 4 χρονια και ακομα ειναι κινητο ..
nikoskon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Την καλύτερη επιλογή έκανες! Καλοδούλευτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.