Προς το περιεχόμενο

Νεος Υπολογιστης μεχρι 1300ε

^VAMPIRE^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Η 6870 παίζει και με ποιοτικό 400άρι.

2. Αν είναι να πας σε s1366, δεν περιμένεις λίγο να δεις τι θα γίνει με τη νέα πλατφόρμα;

3. Και η σύνθεση του Dropsreef αποτελεί τούμπανο σύστημα.

4. After market cpu cooler θα χρειαστείς αν θες ν' ασχοληθείς με overclocking ή/και θες κάτι πιο αθόρυβο.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1)Oπως προείπε και ο Φάνης η 6870 παίζει απροβλημάτιστα με ένα ποιοτικό τροφοδοτικό π.χ Corsair Power Supply 430W

2)Έβαλα την ψύκτρα για να "ανεβασεις" τον επεξεργαστή.

3)Μητρικές με αρκετές δυνατότητες(sata3,usb 3,e-sata) συμβατές με Αm3 socket υπάρχουν άφθονες και οικονομικότερες.Επέλεξα την συγκεκριμένη μητρική ,η οποία έχει μπόλικα καλούδια ,καθώς ενδιαφέρεσαι και για crossfire.(αν και η συγκεκριμένη ιδέα δεν με "έψησε" ποτέ)

4)Όταν με 1300€ καταφέρνεις να χωρέσεις και την Dell και 90αρη SSD ,επιλογές που απουσιάζουν απο την αρχική σου σύνθεση νομίζω πως πρέπει να το ξανασκεφτείς.(απο την στιγμή που και το υπόλοιπο hardware δεν υστερεί καπου.π.χ δεν επέλεξα τροφοδοτικό deer ή 2gb μνήμη ram ωστε ντε και καλα να χωρέσει ο ssd και η οθόνη)

5)The choice is yours ;)

Δημοσ.

τι να λεμε ρε παιδια τωρα?1300Ε για pc στις μερες μας..Το pc που σου προτεινει το παιδι απο πανω ειναι το ονειρικο μηχανημα για παρα πολλους.ολα ειναι απλα τελεια

Δημοσ.

το συστημα σου Dropsreef αναφερετε σε amd εγω ομως λεω να παω σε intel οπου οι διαφορες δεν ειναι και τεραστιες,καλο θα ηταν να εβγαζε και η intel 6πυρηνο κοντα στα 300ε αλλα δεν...κουτι λεω να βαλω full tower εξου και τα 185ε του haf 942 οπου σαν μαρκα νομιζω οτι ειναι και καλη,ο 90αρης SSD σκληρος δισκος πρεπει να ειναι πιο γρηγορος απο τους αλλους?ακριβως ομως ειναι προς το παρον αν πεσει στο μελλον βλεπουμε...θα γινει αντικατασταση του s1366?η του i7 950?

Δημοσ.

Γιατι το κουραζουμε το θεμα?

Θες να μας πεις δλδ οτι τη διαφορα του amd απο τον intel θα την δεις εσυ με τη χρηση που θα κανεις :lol: ?

Πηγαινε για τον 950 και μεινε με την LG τι μας ρωτας αφου εχεις αποφασισει τι θα παρεις

Δημοσ.

δεν το καταλαβα το υφος σου?αμα εσυ κουραστηκες απλα μην απαντας στο συγκεκριμενο θεμα...

εγω στην πρωτη σελιδα εβαλα καποια εξαρτηματα τα οποια εγω θεωρω στα παρα πολυ καλα με τα σημερινα δεδομενα.σας ζητησα να μου πειτε την γνωμη σας πανω σε αυτα μιας και φανταζομαι οτι ειστε γνωστες του αντικειμενου και καποιοι ισως και να τα εχετε...η αποψη περι intel/amd ειναι καθαρα υποκειμενικη...δεν εθιξα το μηχανημα κανενος,μπορει με amd επεξεργαστη και αναλογη μητρικη το κοστος να μειωνετε (λιγο ομως)και ετσι να χωραει και οθονη κλπ,αλλα εγω εμπιστευομαι καλυτερα την intel οπου αυτην εχω και τωρα.επισης μπορει να κανω βλακεια αλλα δεν χωραει και οθονη στο συνολο που εχω βγαλει,αμα χαλασει βλεπουμε.σχετικα με την παραπανω ερωτηση μου για (s1366/i7 950) προβλεπετε αντικατασταση?

Δημοσ.

Aυτο που συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις ειναι οτι σε ενα PC σημασια

εχουν τα παντα.Τι να την κανεις την GTX που θα παρεις στην LG μου λες?

Οταν μπαινεις σε ενα φορουμ και ζητας καποιες γνωμες προυποθετει και να μπορεις

να ακουσεις 5 κουβεντες παραπανω.

Δεν χρειαζεται να σε απασχολει αν θα αντικατασταθουνε(που θα γινει),ειναι καλα κομματια δεν ειπε κανεις το αντιθετο

Αυτο που σου λεμε ολα τα παιδια εδω ειναι πως με τα ιδια χρηματα εχεις ενα ολοκληρομενο ολοκαινουργιο

συστημα χωρις να θυσιασεις κατι το οποιο θα φανει στη χρηση που θα κανεις στο PC

Δημοσ.

κατ'αρχας συγχαρητηρια στον drop που εφτιαξε το dream-pc με 1300...

κατα δευτερον vampire εσυ εχεις το μαχαιρι εσυ κ το καρπουζι!

τα παιδια σου προτεινουν λυσεις στα λεφτα που διαθετεις για ολοκληρωμενο εργαλειο!

εσυ αν θες να βαλεις ζαντολαστιχα της ferrari στο zastava yugo μπορεις να το κανεις... (σε καμια περιπτωση δεν ειναι ο intel ferrari και ο amd yugo)

εσυ θα το χρησιμοποιεις στο κατω κατω!

οφειλουν ομως οι γνωστες να σου τονισουν τις λανθασμενες επιλογες!

εγω επειδη βρισκομαι στην ιδια φαση με εσενα (ψαξιμο στα λεφτα αυτα) αν επαιρνα σημερα

θα εφτιαχνα ακριβως το ιδιο με του drop με τη μοναδικη αλλαγη κουτιου (ειμαι ερωτευμενος

με το haf x κι εγω) κ δεν θα εβαζα ssd μιας κ προοριζεται κυριως για gaming!

προσωπικα με παιρνει να περιμενω λιγο για να δω κ τις νεες πλατφορμες κ αυτο θα πραξω!

Η αποφαση ειναι δικια σου καθαρα! Μην εκνευριζεσαι κ σκεψου ωριμα!

δεν ειναι η intel του μπαμπα σου, ουτε η amd του θειου σου!

οτι σε συμφερει κ σε καλυπτει στα λεφτα που διαθετεις θα παρεις!

φιλικα παντα! B)

Δημοσ.

Δεν θέλω να φανώ κάπως αλλά εγώ είμαι υπέρ της επιλογής AMD, και εξηγώ: αφού ασχολείσαι με 3D Studio MAX και άρα render θα πρέπει να γνωρίζεις ότι οι περισσότεροι φυσικοί πυρήνες υπερισχύουν των λιγότερων φυσικών και ας είναι και σε υψηλότερη συχνότητα. Ανάμεσα σε 1075T και i7 950 σου λέω από προσωπική εμπειρία (έχω και Phenom X6 και i7 920, και οι δύο πλέον υπερχρονισμένοι) ότι διαφορές σε χρόνους render δε θα δεις (τουλάχιστον υπέρ του 950). Σε παιχνίδια δεν παίζει να δεις διαφορές που να χτυπάμε όλοι μας τον ποπό μας στα πλακάκια του Συντάγματος!

Σκέψου και αποφάσισε έχοντας στο μυαλό σου ότι τον υπολογιστή τον θες και για δουλειά εκτός της όποιας διασκέδασης/χόμπυ.

Δημοσ.

και εγω θελω να περιμενω να δω τι νεο θα βγει(ξερουμε ποτε και τι ακριβως?) ελπιζω ομως να μην τεζαρει το pc μεχρι τοτε...σχετικα με την καρτα γραφικων ειναι καλυτερη η 6870 απο την gtx 470? το CUDA και Vidia PhysX δεν λενε?και μην μου πειτε που θα τα δεις αυτα στην οθονη που εχεις γιατι το σκεφτομαι...αλλα αυτο το 8ms που εχει καθως και η μικροτερη αναλυση μου καθονται καπως...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απο οτι διαβαζω θα γινει αντικατασταση του 950 και του σοκετ 1366 τελος του ετους...μαλλον το pc μου δεν θα βγαλει τοσους μηνες ακομα οποτε αμα τα τεζαρει θα παω στο συστημα που εχω στην πρωτη σελιδα..ελπιζω οι διαφορες να μην ειναι χαοτικες με τους νεους επεξεργαστες και εχω δωσει 1300ε για κατι "παλιο" μιας και δυνατοτητα για αναβαθμιση καθε 2 χρονια δεν παιζει καθε 10 μπορει :P

Δημοσ.

ρε παιδια για να εκμεταλευτω to triple channel Θέλω 12GB=6x2GB ή 6GB=6x1GB η 6GB=3x2GB? εγω νομιζω οτι το τελευταιο θα παιζει κανω λαθως?( i7 950 vs Sandy Bridge :confused: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...