Greek_Tornado Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα Προσπάθησα πολλές φορές να πάρω απάντηση γι'αυτό και να μην ανοίξω νέο θέμα αλλά είτε φαίνεται κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει είτε όλοι το προσπερνάνε. Οπότε θα προσπαθήσω τουλάχιστο εδώ να ρωτήσω το εξής: έχω κάνει αγορές τις τελευταίες μέρες από τις αγγελίες εδώ στο insomnia, όλα καλά, και κάποιοι από τους πωλητές μου βάλανε και αξιολόγηση ως αγοραστή. Ο τελευταίος όμως δεν ήξερε να το βρει πώς γίνεται αυτό, και επειδή οι αξιολογήσεις είναι πολύτιμες θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται να μου βάλει αξιολόγηση ώστε να του το στείλω σε pm να τελειώνει πια αυτή η ιστορία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Hal9000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα Προσπάθησα πολλές φορές να πάρω απάντηση γι'αυτό και να μην ανοίξω νέο θέμα αλλά είτε φαίνεται κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει είτε όλοι το προσπερνάνε. Οπότε θα προσπαθήσω τουλάχιστο εδώ να ρωτήσω το εξής: έχω κάνει αγορές τις τελευταίες μέρες από τις αγγελίες εδώ στο insomnia, όλα καλά, και κάποιοι από τους πωλητές μου βάλανε και αξιολόγηση ως αγοραστή. Ο τελευταίος όμως δεν ήξερε να το βρει πώς γίνεται αυτό, και επειδή οι αξιολογήσεις είναι πολύτιμες θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται να μου βάλει αξιολόγηση ώστε να του το στείλω σε pm να τελειώνει πια αυτή η ιστορία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μέσα σε κάθε αγγελία προς το τέλος της, υπάρχει αυτό Από εκεί βάζει την αξιολόγηση και ο πωλητής και ο αγοραστής
Greek_Tornado Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Επιτέλους μια ξεκάθαρη απάντηση! Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.