antonogeorge Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα. προσπαθώ να κάνω format σε ενα dell inspiror 1010 απο usb stik. Πηγαίνω στο boot menou και επιλέγω boot from usb και μετά μου εμφανίζει ΄΄no bootable partision in table΄΄ Τι πρέπει να κάνω προκειμένου να αρχίσει να μπουτάρει απο το στικάκι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
popeye68 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ποιό λειτουργικό προσπαθείς να εγκαταστήσεις; Για αρχή αφαίρεσε όλα τα usb (πληκτρολόγιο, ποντίκι και ότι συνδέεται με usb). Άσε μόνο το usb stick. Προσπάθησε τώρα να κάνεις boot από το usb stick. Aν και πάλι έχεις πρόβλημα τότε κάτι δεν έχεις κάνει σωστά κατά την εγγραφή του λειτουργικού στο usb stick. Λείπει το MBR.
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ θα ήθελα να πεις πως δημιούργησες το usb και πως το έκανες bootable. Αν απλά κατέβασες το iso και το αποσυμπίεσες στο στικάκι δεν πρόκειται να δουλέψει.
AiWaaa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ θα ήθελα να πεις πως δημιούργησες το usb και πως το έκανες bootable. Αν απλά κατέβασες το iso και το αποσυμπίεσες στο στικάκι δεν πρόκειται να δουλέψει. +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.