Προς το περιεχόμενο

AMD catalyst 10.12 preview driver

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,ολα κομπλε με την 5870 κατα την εγκατασταση.Πλεον εχουμε ενα ολοκαινουριο CCC,που εμενα προσωπικα μου αρεσει.Οσον αφορα τις επιδοσεις,δεν εχω κανενα αξιολογο game για να δω καμια διαφορα οποτε αναμενουμε αλλες γνωμες...

Δημοσ.

οι AMD Catalyst™ Accelerated Parallel Processing (APP) Technology Edition τι διαφορα εχουν απο τους απλους?

Πραγματικά, την ίδια απορία έχω και εγώ.

Αν καποιος γνωρίζει καλά το θέμα, ας απαντήσει.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Επειδή για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη σελίδα:

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst1012ReleaseNotes.aspx

ας μου κάνει κάποιος copy paste τα release notes να δω τι έχει αλλάξει εκτός από το καινούριο (και γαμ@το) control center!

Ευχαριστώ!B)

Δημοσ.

Εγώ παιδιά προσπάθησα να τους βάλω και κάθε φορά κράσαρε ο instaler της AMD......και μετά δεν μου έμπεναν ούτε οι προηγούμενοι drivers και έκανα επαναφορά συστήματος....5870 έχω σε win7 και τα έκανα ΟΛΑ σωστά με safe mode κλπ..

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ παιδιά προσπάθησα να τους βάλω και κάθε φορά κράσαρε ο instaler της AMD......και μετά δεν μου έμπεναν ούτε οι προηγούμενοι drivers και έκανα επαναφορά συστήματος....5870 έχω σε win7 και τα έκανα ΟΛΑ σωστά με safe mode κλπ..

Σε μένα (5770) σε Win7 x64, όλα καλά, και ΔΕΝ τα έκανα όλα σωστά (δηλαδή ούτε απεγκατάσταση μόνος μου τους παλιούς, ούτε safe mode, ούτε driver cleaner, ούτε τίποτα :) ). Το μόνο που έκανα ήταν αφού εγκαταστάθηκαν να βάλω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ("Preferences" -> "Restore Factory Defaults...") και μετά να περάσω ό,τι ρυθμίσεις δικές μου ήθελα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...