Προς το περιεχόμενο

To firefox δεν μου ανοίγει όλες τις σελίδες του blog μου!!

mac190604

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι κάτοχος ενός blog που τον τελευταίο καιρό μου κάνει νερά.

Δηλαδή, άρχισε ξαφνικά με το firefox να μην ανοίγει καμία σελίδα, όχι μόνο από τον δικό μου υπολογιστή αλλά σε όλους τους επισκέπτες που μπαίνουν στο blog. Μετά άρχισε να ανοίγει μόνο τις σελίδες στο πλαϊνό μενού - δεξιά στήλη, αλλά να παραμένουν ανενεργές (νεκρές) στο κύριο μέρος του blog.

Αν το τσεκάρετε θα δείτε ότι μέχρι να ολοκληρώσει την φόρτωση δεν έχει κανένα πρόβλημα (δείχνει να είναι ενεργές όλες οι σελίδες) μόλις τελειώσει όμως η φόρτωση τότε παρουσιάζονται τα παραπάνω προβλήματα!!

Προσοχή με άλλους brownser δεν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα!

Είμαι απεγνωσμένος και αναζητώ λύση, κανείς δεν μπορεί να μου δώσει μια λύση και επείγομαι γιατί το blog είναι εκπαιδευτικό και το διαβάζουν οι μαθητές του σχολείου ...

Ευχαριστώ πολύ

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με firefox 3.6 σε Windows όλα δείχνουν καλώς...

Δηλαδή όσο φορτώνει η σελίδα, η κύρια στήλη με τα άρθρα φαίνεται και μόλις ολοκληρωθεί η φόρτωση της σελίδας χάνεται;

Δημοσ.

Με firefox 3.6 σε Windows όλα δείχνουν καλώς...

Δηλαδή όσο φορτώνει η σελίδα, η κύρια στήλη με τα άρθρα φαίνεται και μόλις ολοκληρωθεί η φόρτωση της σελίδας χάνεται;

Παιδιά με firefox δεν δουλεύει, μόλις ολοκληρωθεί η φόρτωση τότε δεν πατιέται κανένας σύνδεσμος στην κεντρική στήλη, αλλά στην δεξιά (που είναι σε πράσινο φόντο) λειτουργεί μια χαρά.

Να σας πω τι μου έγραψε ο Web master της Firefox?

I think I understand your question: each post title in the main body area is a link that should open that post, but clicking them has no effect.

The footer area is blocking the clicks because it is in front of the main body. You can see this by viewing your page, then pasting the following into the address bar and pressing Enter:

Code: Select all

javascript:var f=document.getElementsByClassName("footer-outer")[0];f.style.opacity="0.3";f.style.backgroundColor="#ff0";void 0;

Unlike IE, Firefox does not pass clicks through a transparent area of an element with a higher z-index. So you need to check your style rules and get your footer where you really want it.

To facilitate diagnosing this kind of problem, you can use the DOM Inspector add-on. When you open the DOM Inspector and choose Edit > Select Element by Click and click over one of your links, the DOM Inspector shows that you clicked on the footer area.

Edit: As an emergency quick fix, if the footer is not so important, use display:none to get it out of the way.

Αυτό προσπαθώ να κάνω, να βγάλω τα υποσέλιδα αν καταλάβω ποια εννοεί, γιατί όλα είναι πολλά και δεν είχαν πρόβλημα όταν τα είχα τόσο καιρό..

Πάντως σας ευχαριστώ για την βοήθεια που μου δίνετε, με τιμάτε...

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις το εξής στο template σου.

>

<style type="text/css">

.column-center-outer {z-index:1;}

<style>

Θα πας στο blogger και στην ενότητα design θα επιλέξεις Edit template. Εκεί θα δεις ένα μεγάλο textbox με πολύ πολύ κώδικα. 

Θα κάνεις Ctrl+F5 για να βρεις που βρίσκεται το </head>

Ακριβώς πριν το </head> θα κάνεις paste το παραπάνω. 

Μετά κάνε save και refresh στον FF να δούμε τι καταφέραμε. 

Υ.Γ. Κάνε τα βήματα με πολύ προσοχή, μην κάνεις κανά λάθος. 

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις το εξής στο template σου.

>

<style type="text/css">

<style>

Θα πας στο blogger και στην ενότητα design θα επιλέξεις Edit template. Εκεί θα δεις ένα μεγάλο textbox με πολύ πολύ κώδικα. 

Θα κάνεις Ctrl+F5 για να βρεις που βρίσκεται το </head>

Ακριβώς πριν το </head> θα κάνεις paste το παραπάνω. 

Μετά κάνε save και refresh στον FF να δούμε τι καταφέραμε. 

Υ.Γ. Κάνε τα βήματα με πολύ προσοχή, μην κάνεις κανά λάθος. 

Δυστυχώς Τάσο δεν δούλεψε, χρειαζόταν και η τελεία πριν το columm? Γιατί την έβαλα! Να τον σβήσω αυτόν τον κώδικα αφού δεν δούλεψε;

Δημοσ.

Ναι, πρέπει να κάνεις paste ότι ακριβώς έχω γράψει, όλο το <style> tag. Περίεργο όμως. Από ότι βλέπω όμως το έχεις βγάλει. Αν θέλεις μπορείς να το περάσεις πάλι; Θα έπρεπε να δουλέψει, αλλά μάλλον κάτι κάνει conflict και στις δοκιμές μου δεν έκανε. 

Δημοσ.

Τάσο έχω γενικότερα πρόβλημα με τον firefox να μπω στο blog μου, μπαίνω μόνο μέσω ΙΕ.

Όταν ήμουν μέσα και έκανα αλλαγές (αυτές που μου έλεγες) μου έγραφε Bad Request Error 400 και μόλις πήγαινα να δημοσιεύσω κάτι μου έλεγε κάτι για "security_token" .

έχω κουφαθεί άκρη δεν μπορώ να βγάλω. Αλλά θα το ξανακάνω μέσω ΙΕ

Δημοσ.

Τάσο όταν πήγα να το κάνω μου έβγαλε αυτό:

Δεν ήταν δυνατή η αποθήκευση του προτύπου σας

Διορθώστε το σφάλμα παρακάτω και υποβάλετε το πρότυπο σας ξανά.

Δεν ήταν δυνατή η ανάλυση του προτύπου σας, επειδή δεν είναι σωστά μορφοποιημένο. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία XML είναι σωστά κλεισμένα.

Μήνυμα σφάλματος XML: The element type "style" must be terminated by the matching end-tag "".

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι κάτοχος ενός blog που τον τελευταίο καιρό μου κάνει νερά.

Δηλαδή, άρχισε ξαφνικά με το firefox να μην ανοίγει καμία σελίδα, όχι μόνο από τον δικό μου υπολογιστή αλλά σε όλους τους επισκέπτες που μπαίνουν στο blog. Μετά άρχισε να ανοίγει μόνο τις σελίδες στο πλαϊνό μενού - δεξιά στήλη, αλλά να παραμένουν ανενεργές (νεκρές) στο κύριο μέρος του blog.

Αν το τσεκάρετε θα δείτε ότι μέχρι να ολοκληρώσει την φόρτωση δεν έχει κανένα πρόβλημα (δείχνει να είναι ενεργές όλες οι σελίδες) μόλις τελειώσει όμως η φόρτωση τότε παρουσιάζονται τα παραπάνω προβλήματα!!

Προσοχή με άλλους brownser δεν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα!

Είμαι απεγνωσμένος και αναζητώ λύση, κανείς δεν μπορεί να μου δώσει μια λύση και επείγομαι γιατί το blog είναι εκπαιδευτικό και το διαβάζουν οι μαθητές του σχολείου ...

Ευχαριστώ πολύ

Σε μένα με fιrefox όλα είναι λειτουργικά

Δημοσ.

Αλήθεια;;; Και στην κεντρική σελίδα (στο κύριο μέρος, αυτό που έχει καφέ φόντο και όχι πράσινο, εκεί δουλεύει κανονικά);

Περίμενε να ολοκληρώσει η σελίδα για να το τσεκάρεις

Αν το βρω θα το βρω κατά τύχη... Έβαλα και αυτό που μου είπε ο Τάσος και αυτό που μου είπε ο Web develoment

That's probably the default, so think bigger. Try this (at the end):

<style type="text/css">

.column-center-outer {z-index:10;}

<style>

Αλλά δεν το δέχτηκε...

Δημοσ.

Sorry, το λάθος είναι δικό μου!!

Το σωστό είναι:

>

<style type="text/css">
</style>

Πολύ σωστά σου έβγαζε μήνυμα το blogger όταν έκανες save.

Δημοσ.

Sorry, το λάθος είναι δικό μου!!

Το σωστό είναι:

>

<style type="text/css">
</style>

Πολύ σωστά σου έβγαζε μήνυμα το blogger όταν έκανες save.

Τάσο το ξέρεις ότι είσαι μυαλό;; Μια χαρά!!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Πες μου πως μπορώ να σε ευχαριστήσω; Είμαι Μαθηματικός, ότι θέλεις από μένα θα το έχεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...