Προς το περιεχόμενο

θορυβος σε ssd

HQ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αν είναι έτσι πάντως, μην πω καλύτερα τι θα πάρει αν τον επιστρέψει με τη δικαιολογία της ευαισθησίας.

Αυτο που λες προφανως ηταν καρφι προς τους πωλητες και οχι προς τον φιλο μας. Γιατι ακουστηκε πολυ περιεργα.

Τα χρηματα του θα παρει αν τον ενοχλει ιδιαιτερα και τον επιστρεψει. (Αν ειναι στις 14 ημερες απο την αγορα). Δεν χρειαζεται ΚΑΝ δικαιολογια εντός 14 ημερων.

Δημοσ.

Φιλε ματριξ, δηλ μπορουμε σε 14 ημερες ΑΦΟΥ χρησιμοποιησουμε ενα προιον να το γυρισουμε πισω ετσι απλα?

Δημοσ.

Τον SSD τον έχεις ακουμπημένο σε κανένα μηχανικό σκληρό;Πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να προέρχεται ο θόρυβος από το καλώδιο της τροφοδοσίας ή από τον μηχανικό παρά από τον ssd.

Δημοσ.

Ξερεις ποσοι δεν ακουν τον ηχο (15625Ηz) των μοναδων οριζοντιας αποκλισης των τηλεορασεων crt, ποσοι δεν ακουν τον ηχο/"κελαϊδισμα" του τροφοδοτικου 3 ή 4 phase της τασης Vcore που ειναι πανω στα motherboards

Αληθεύει αυτό? Κάποιος δηλαδή μπορεί να μην ακούει την CRT TV?

Το Vcore ακούγεται? Είναι ένας παρόμοιος ήχος με των CRT TV, αλλά που σταματάει και ξεκινάει. Θέλω να πω δεν είναι συνεχόμενος.

Πιστεύω πάντως ότι το σύστημα του φίλους έγινε αθόρυβο με τον SSD και πλέον ακούει κάτι άλλο στο PC και τον ενοχλεί. Ακόμα και οι κάρτες γραφικών κάνουν υψίσυχνους ήχους.

Δημοσ.

Αυτο που λες προφανως ηταν καρφι προς τους πωλητες και οχι προς τον φιλο μας. Γιατι ακουστηκε πολυ περιεργα.

Τα χρηματα του θα παρει αν τον ενοχλει ιδιαιτερα και τον επιστρεψει. (Αν ειναι στις 14 ημερες απο την αγορα). Δεν χρειαζεται ΚΑΝ δικαιολογια εντός 14 ημερων.

Ναι, φυσικά και αναφερόμουν στους υπαλλήλους.

Πάντως σχετικά με αυτό με τις 14 μέρες οι απόψεις διίστανται. Άμα του ζητήσουν κλειστή συσκευασία (που είναι το πιθανότερο);

Δημοσ.

Τον SSD τον έχεις ακουμπημένο σε κανένα μηχανικό σκληρό;Πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να προέρχεται ο θόρυβος από το καλώδιο της τροφοδοσίας ή από τον μηχανικό παρά από τον ssd.

βρε παιδες . δεν εχω μηχανικο σκληρο στον λαπτοπ τωρα .

μην κανετε σεναρια . σας λεω ειναι ο δισκος . εξακριβωμενο.

"Δεν ειμαι και χθεσινος" οπως λεει και η διαφημιση .

ειναι ο δισκος .τελος . μην το κουραζουμε .

διαβασα και βρηκα και αλλες περιπτωσεις .

οσο για την αλλαγη εκτος του οτι εχω βγει εκτος του 14ημερου δεν παιζει να τον επεστραφα γιατι δεν ειναι δα και ΤΟΣΟ ενοχλητικος . απλα υπαρχει και μου πριζει λιγο . οχι ομως τοσο ωστε να τον επιστρεχω .

Δημοσ.

MMM δεν είναι ακριβός όπως οι μνήμες!!!

όλο και κάποιο ταλαντωτή θα έχουνε μέσα...όπως και τα usb stick μαλών από εκεί θα ακούς τον θόρυβο

Δημοσ.

Έχω ακούσει από αρκετούς (κυρίως στο NBR forum) να ακούν ένα θόρυβο παρόμοιο με αυτόν που κάνουν τα πηνία (πχ όπως οι κάρτες γραφικών όταν τρέχουν το WEI) αλλά όχι συνεχόμενα. Ο δικός μου SSD που είναι ο Χ25-Ε 64GB μου κάνει τέτοιο θόρυβο μόνο όταν του τρέχω κανένα benchmark (πχ Crystal Disk Mark ) στα 4Κ random reads/writes. Πουθενά αλλού όμως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...