HQ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας . ειμαι κατοχος του Corsair force series 60gb . τον εχω εγκατεστημενο στο λαπτοπ μου . Ομως ακουω εναν μικρο "ηλεκτρονικο" θορυβο που υπαρχει συνεχως . με τον ορο " ηλεκτρονικο " εννοω τον θορυβο που κανουν τα κυκλωματα π.χ. της τηλεορασης οταν την ανοιγουμε ( λαμπατες tv ) .ειναι ενας πολυ ψυλος και διαπεραστικος ηχος . δεν τον κανει συνεχως αυτον τον θορυβο αλλα ειναι σιγουρα απο τον ssd γιατι πριν με τον hdd δεν τον ακουγα . εχετε καμια ιδεα ? ξερω πως το " ηλεκτρονικος θορυβος" δεν ειναι οτι πιο διευκρινιστικο αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι πιο κοντα στον ηχο που ακουω
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ο SSD σου είναι αδύνατον (θαρρώ) να παράγει ήχο. Δεν έχει κινητά μέρη ούτε πηνία και πυκνωτές, είναι κάτι σαν τις μνήμες RAM που έχεις στο σύστημά σου. Κάτι άλλο θα παίζει.
HQ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 το ξερω φιλε μου . το θεμα ειναι πως ο ηχος παραγεται απο τον δισκο. απο οτι βλεπεις τονισα πως ο ηχος ειναι καπως "ηλεκτρονικος" γιατι προφανως δεν υπαρχουν κινητα μερη . αυτο ειναι το προβλημα . ευχαριστω για την γρηρορη απαντηση
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Έβαλες το αυτί σου δίπλα και σιγουρεύτηκες ότι από τον SSD παράγεται ο θόρυβος; Περίεργο μου φαίνεται..
HQ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 οχι δεν το εβαλα . αλλα ο θορυβος αυτος υπαρχει οσο υπαρχει πανω ο ssd . για να σου δωσω να καταλαβεις ακουγετε σαν την tv οταν την ανοιγεις . η μιας και μιλαμε σε forum για pc σκεψου τον θορυβο που κανει ενα psu (οχι οι ανεμιστηρες του , τα κυκλωματα του) και θα εχεις μια εικονα περιπου . ψαχνωντας τωρα βρικα μια αντιστοιχη περιπτωση οπου ο ιδιοκτητης περιγραφει τον ηχο ως "high pitch noise"
HQ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ψαχνωντας τωρα βρικα μια αντιστοιχη περιπτωση οπου ο ιδιοκτητης περιγραφει τον ηχο ως "high pitch noise" να και το λινκ
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, κατάλαβα τι εννοείς, αλλά δε μπορώ να καταλάβω πώς είναι εφικτό να προέρχεται απ' το δίσκο, όχι ότι το αποκλείω κιόλας, καθώς δεν έχω εντρυφήσει στην τεχνολογία τους.
liopyr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει πιθανότητα κατά την εγκατάσταση του ssd να έκανες κατά λάθος κάποια ατσουμπαλιά και να προκαλείται από αλλού ο ήχος; Δοκίμασε να βγάλεις την τροφοδοσία του ssd και να ανοίξεις το pc να δεις αν εξακολουθεί να ακούγεται.
HQ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ψαχνωντας τωρα βρικα μια αντιστοιχη περιπτωση οπου ο ιδιοκτητης περιγραφει τον ηχο ως "high pitch noise" να και το λινκ
HQ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από parsifal, 14 Δεκεμβρίου 2010 - Διπλό μήνυμα ή θέμα Κρυμμένο από parsifal, 14 Δεκεμβρίου 2010 - Διπλό μήνυμα ή θέμα ψαχνωντας τωρα βρικα μια αντιστοιχη περιπτωση οπου ο ιδιοκτητης περιγραφει τον ηχο ως "high pitch noise" να και το λινκ
HQ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 εγω που το ακουω διπλα στο ροδαλο μου αυτακι , καθως διαβαζω... τι πρεπει να κανω τωρα να τον παω πισω και να παρω αλλον ? οεο ? ειναι και λαπτοπ το μηχανημα μου και δεν κανει και θορυβο ωστε να σκεπαζει τον ηχο απο τον δισκο ρε γμτ.
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Αν είναι τόσο ενοχλητικός, δοκίμασε να τον επιστρέψεις, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο να το δεχτούν απ' τη στιγμή που λειτουργεί απροβλημάτιστα.
HQ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 αυτο σκεφτομαι κ εγω . τες πα . δεν πειραζει . ελπιζω ο επομενος που θα πεσει πανω στο thread να δει πως δεν ειναι προβλημα και να μην ανυσηχει . over and out .
koumos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ο δισκος δεν παιζει σε καμια περιπτωση να κανει θορυβο...Κατι αλλο παιζει.....! Εγω μολις εβαλα εναν x-25m στο μακ μου, και την πρωτη φορα που τον ανοιξα νομιζα πως ακουγα εναν θορυβο σαν αυτον που περιγραφεις. Ακουγοντας προσεχτικα καταλαβα οτι ο θορυβος ηταν απο τον εξωτερικο δισκο που ειχα συνδεσει... Απλα λεω οτι δεν παιζει να ειναι ο ssd...
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 αυτο σκεφτομαι κ εγω . τες πα . δεν πειραζει . ελπιζω ο επομενος που θα πεσει πανω στο thread να δει πως δεν ειναι προβλημα και να μην ανυσηχει . over and out . Ξερεις ποσοι δεν ακουν τον ηχο (15625Ηz) των μοναδων οριζοντιας αποκλισης των τηλεορασεων crt, ποσοι δεν ακουν τον ηχο/"κελαϊδισμα" του τροφοδοτικου 3 ή 4 phase της τασης Vcore που ειναι πανω στα motherboards, ποσοι δεν βλεπουν τα rainbows στους DLP προβολεις; Ολα ειναι θεμα αντιληψης, ευαισθησιας στο καθε θεμα. Αλλωστε και στο Link στο θεμα που παρεθεσες το επιβεβαιωνουν πολλοι, με διαφορετικους ssd ο καθενας, και ακομα και καποιος που μεχρι τοτε δεν το ειχε προσεξει και ελεγε αρχικα "ολοι οι ssd μου ειναι εντελως αθορυβοι". Μετα βεβαια ζητουσε "συγνωμη", γιατι οπως ειπε δεν ειχε καταλαβει - δεν ειχε δωσει βαση στον θορυβο που τελικα ακουσε και αυτος απο τον ssd του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.