Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφή από μονάδα DVD RW (Ε)

giorgos1966

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου.εχω την εξης αποροια!πως μπορω ενα dvd που εχω στην μοναδα μου DVD RW στο λαπτοπ μου( με ταινια ), να το βαλω στον σκληρο δισκο κ μετα να το ξανα αντιγραψω σε αλλο dvd;υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα;ευχαριστω

Δημοσ.

Θελεις να το εξηγησεις λιγο καλυτερα?

Που ακριβως συναντας προβλημα?Στο να μεταφερεις τα δεδομενα σου απο το dvd στο σκληρο ή απο τον σκληρο στο 'καινουργιο΄ dvd που θα φτιαξεις?

Αν το αρχικο σου dvd εχει πχ καποια ταινια, ειναι αυθεντικο και δεν μπορεις να το αντιγραψεις δοκιμασε το dvdshrink που σου προτεινε ο nikomas50 απο πανω.

Δημοσ.

Θελεις να το εξηγησεις λιγο καλυτερα?

Που ακριβως συναντας προβλημα?Στο να μεταφερεις τα δεδομενα σου απο το dvd στο σκληρο ή απο τον σκληρο στο 'καινουργιο΄ dvd που θα φτιαξεις?

Αν το αρχικο σου dvd εχει πχ καποια ταινια, ειναι αυθεντικο και δεν μπορεις να το αντιγραψεις δοκιμασε το dvdshrink που σου προτεινε ο nikomas50 απο πανω.

Κοιταξε τι ακριβως θελω να κανω.φτιαχνω μια ταινεια με το power director(απο ληψεις που εχω κανει εγω).την γραφω δοκιμαστικα σε ενα επαναγραψιμο dvd.οταν την δω ολοκληρωμενη την ταινεια (εργο)και μου κανει,θελω μετα να την αντιγραψω στον σκληρο μου ως εχει,και επειτα να την ξαναγραψω σε ενα κανονικο dvd (μιας χρησεως)!! ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...